Dragracing

Igår var det Dragracing-dags!
Vi kom fram till Sättna ca halv 2 igår och kände oss en smula missanpassade. Men det var kul att kolla på alla fina bilar. Även att när vi kom dit så blev Julias bil en smula överhettad och började ryka. Lite pinsamt, men väldigt roligt :P
Sedan mötte vi upp Kajsa som varit där sen kl 9 och som verkade en smula utråkad. Vi pratade mest om vilka bilar vi tyckte va finast och kollade på motorcykelkonsterna innan vi gick och satte oss och gled in på det vanliga tjejsnacket.

Vi var där i ca 3 timmar innan det bar av hemmåt. På hemvägen började Julias kylarlampa blinka så vi blev tvungen att stanna. Eftersom bilen var överhettad igen var det bara att stanna och vänta en stund. Julia petade lite på kylaren och konstaterade att vi inte hade en aning om vad vi skulle göra. Vi fyllde på med vatten från en vattenflaska som vi hade med oss men det verkade inte som att de skulle räcka.

Vet inte hur länge vi stod där, men det var ingen som stannade och ville hjälpa oss. Vi kom ju ändå från en jävla Dragracing-träff! De flesta som åker på sånt är väl intresserade av bilar och kunde förmodligen fixa vårat problem hur enkelt som helst! Nej då, istället var det flera stycket som bara stack ut huvudet med en ölburk i handen och tutade och skrek... Som om det skulle hjälpa oss!!! Fattar det inte vilket guldläge de skulle ha där!?? Idioter!

Tror det tog en halv timme/45 minuter innan det var några som stannade. Fyra stycken jättetrevliga killar som var där och pillade och fixade. De stod säker ytterligare 45 minuter och pillade innan de lyckades fixa den. Med värsta avancerade lösningen att på någontvis tjuvkoppla fläktarna via en sladd från batteriet, som satt under backsätet. Sen följde de efter oss hela vägen in till stan för att kolla att allt skulle gå bra. Hur snällt som helst!! :D Det var riktiga killar det! ;P

Sen på kvällen tog vi det bara lugnt. Åt ceasarsallad och oreos och hade hyrt en massa filmer. Vi såg American Pie: Beta House, vilket jag tycker är lugnt den bästa American Pie filmen. Sen skulle vi även se Julias oh min favoritskräckis: The Wrong Turn! Men hela filmen hackade så vi såg bara någon timme i mitten och missade både början och slutet :( Tidig kväll eftersom Julias farfar fyller år idag så jag var i säng vid halv 1.

Lite bilder:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0