I Made It!!!

Boo Yaa!! Jag klarade det!
Med marginal dessutom. 12 hekto under målvikten!! :D Kan ioförsig bero på att jag varken åt eller drack på 14 ½ timme innan invägningen. Men ändå!! Just nu är jag bara så jäääääääävla nöjd med mig själv att jag skiter i vilket. Ska nu gå och länsa chokladasken som står på fikabordet.
Because I'm Worth It!

Bantning

Jag vet att jag är allt annat än hälsosam just nu, men nöden har ingen lag.

Just nu hårdbantar jag, fast bara tills imorgon 07.00 för det är då det är invägning. Jag vägde mig i morse och hade så 2 hekto kvar till målvikten. Sen har jag bara ätit ca 650 kalorier idag och gick hem efter jobbet så nu jag borde klara mig imorgon. Men för säkerhets skull så får jag inte dricka nå mer vatten nu och jag ska sova med kläder för att vätskebanta. Vet fan inte ifall jag kommer kunna ta mig ur sängen imorgon...

Tänkte iallafall få och lägga mig nu så jag slipper tänka på mat eftersom jag är så sjuuuukt hungrig nu. Fryser som fan gör jag också :( Men jag får fan skylla mig själv!!!

Min middag för andra dagen i rad. Smakar faktiskt inte så pjåkigt...

Kick-Ass Dragons!

Jag såg filmerna Kick-Ass och How to Train Your Dragon igår.
Visserligen med ganska dålig kvalite, men watchable iallafall. Båda filmerna var skitbra, fast på olika sätt. Kick-Ass var förmodligen en konstigaste filmen jag sett på länge, med diverse svängar mellan genrerna. Men väldigt underhållande och bra.
How to Train Your Dragon var också väldigt underhållande. Verkligen min typ utav film (älskar ju animerat och drakar) och min typ utav humor.


The Secret

Apropå detta inlägg, så var det här det som jag inte ville säga:
Jag hittade ÄNTLIGEN mina skor!!! (som jag skrev om här) Anledningen till varför jag trodde det var dumt var att det inte fanns några 37or kvar så jag beställde ett par 36or istället. Sen trodde jag att det skulle ta 14 dagar innan jag fick dem, men igår var de levererade. Och jag ÄLSKAR dem verkligen!!!!
LOOOOOOOOOOOOOOOVE THEEEEEEEEEEM!!!




Kajsa Kavat

Idag ska vi fira denna kvinna som igår föralltid lämnade sin tonårstid bakom sig.



Grattis Kajsa!

Är ni släkt kanske?

Idag hade jag och mamma bytt bil, men hon hade glömt sina solgalsögon kvar, så som den snälla dottern jag är, svängde jag förbi för att lämna dem.

Jag ringer på dörren (för att jag inte orkar ta fram nycklen), men tycker det tar för lång tid så jag ringer på igen bara för att visa att jag har lite bråttom. Då sliter hon upp dörren.
Där framför mig står min mamma i jeans, lila tröja och grå kofta. EXAKT det jag har på mig. Inte blir det bättre av att hon säger; Jag kan inte springa fortare än så här! Jag har för korta ben! EXAKT den förklaringen jag alltid använder.

Det var som att bli bitchslappad av sina egna gener; This Is You In Thirty Years!
Kinda creepy...

Dumt...?

Tror precis jag gjorde en väldigt dum grej... Återkommer med resultatet om 14 dagar.

Finally

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och laddat upp USA bilderna på Facebook!
Tänkte jag kunde slänga upp några här också. Några har jag även snott ifrån Bea och Joana ;)


The Future

Jahapp, då har man sökt lite allmänt smått och gott till Högskolan.
Det blev mest bara några kurser till mittuniversitetet och två program i Karlstad jag mest skulle kolla ifall jag kom in på. Känns rätt bra. Jag har liksom kommit tillfreds, på något vis, med att vara kvar här i Sundsvall ändå.

Det ända som är irriterande just nu är min jetlag. Igår vaknade jag kl 4 på morgonen och var hur pigg som helst. Idag vaknade jag kl 8 och har aldrig varit tröttare. Jag har fortfarande inte riktigt vaknat. Känner mig som en riktig zombie. Jag tror i oförsig att det delvis beror på att jag är sjuk och har levt på värktabletter den senaste veckan. Men det ska verkligen bli såååååå skönt att verkligen få sova ut i helgen :)


Hey, Soul Sister!

Den här låten spelade de hela tiden i USA.
Julia var väldigt trött på den vid det laget jag hörde den för första gången, men jag tycker den är skitbra:) Dessutom gillar jag Train sen förut.


Framtidsångest

Jag blir alltid lätt deprimerad efter att jag varit utomlands och kommit hem igen.
När man måste vakna upp ur drömmen och komma tillbaka till verkligheten. Inte blir det bättre av att jag inte heller kollat på några utbildningar till hösten, utan alltid skjuter upp det till sista dagen.
Så. Typiskt. Mig! Att jag inte gjorde Högskoleprovet underlättar ju inte direkt heller. ÅNGEST!!!
Jag har alltså ca 35 timmar på mig att komma på vad jag vill göra med mitt liv:

• Plugga (i så fall vad och vart?)
Jobba (i så fall ska jag stanna i Sundsvall eller dra till någon annan stad, eller land?)
Resa (i så fall vart och med vem, och har jag råd med det?)

HJÄLP!

Back in Annapolis

Hello!
Nu är vi tillbaka från New York. Shit vad mycket shopping det blev:)
Jag måste skynda mig lite nu eftersom vi är sjukt sena (som vanligt ;P). Vi blev tvungen att gå 4 km i spöregn igår utan jackor eller paraply så kläderna har inte torkat än.

Jag i Julias rum med min nya ring ifrån Topshop

Here in NYC!

Nu ar vi har i New York City.
Det ar verkligen sjukt varmt har, runt 28 plusgrader, och idag blev det en hel del shopping.
Vi har varit Soho, China Town, Town Square och en massa annat runt omkring pa Manhattan. Det blev Victoria Secret, Forever 21, HM och Topshop innan vi lessnade.
Efter en lang dags shopping sa var vi pa manikyr och pedikyr vilket var helt gudomligt. Jag som aldrig fatt pedikyr i hela mitt liv :)
Imorgon blir det formodligen en promenad i Central Park och ett besok pa Tim Burton-utstallning pa MoMA.
Nu, sangen! Godnatt!

I'm finally here in the US and A!

Yo Dudes!!
Ligger nu på sängen här i Julias rum. Flygresan gick bra, det tog bara 8 timmar och inte 14 som jag hade fått för mig. Fick till och med fönsterplats, dock vid vingen så jag såg ändå inte ett skit :P

Trodde att det kanske skulle vara runt 12 grader ute, men när vi kommer till Washington var det 25 plusgrader och strålande sol. Jag har verkligen packat heeeelt fel grejer. Men gud vad kul det var att se Julia igen! Den lilla muppen :P Hon körde även omkring oss i Annapolis och jag säger bara; Shit! vilken mysig stad. Verkligen helt lagom stor och jätte fin. Och Julia kör verkligen hur bra som helst. Jag skulle aldrig vilja köra i den här aggressiva trafiken.

Idag ska vi förmodligen till Washington på körsbärsblomsfestival. Men vi får se eftersom det just nu är lite mulet och har precis regnat lite så det kanske bara blir lite shopping istället. Har ju en hel att köpa som sagt:P

RSS 2.0