Norrköping

Hejsan, just nu befinner jag mig i Helenes lägenhet i Norrköping.
Jag hade faktiskt lite problem att ta mig hit eftersom mitt tåg ifrån Gävle till Norrköping blev inställt pga vädret så jag blev fast i Gävle några timmar. Väldigt kul var det ju att alla skulle ju med tåget jag skulle med eftersom det även gick förbi Stockholm, så när vi fick höra att det var inställt rusade alla till biljettdisken. Man blev alltså tvungen att stå i kö till biljettautomaten.
När jag väl kommit fram och fått min biljett hade den siffran 122 men när jag tittade upp mot displayen stod det där 62, det blev alltså att vänta en timme bara på att få komma fram till disken och fråga vad som var på gång.
Men allt löste sig och kom på ett direkttåg till Norrköping någon timme senare. Så nu är jag här :)

Igår hade de iallafall 50-tals inflyttningsfest här och just nu ser det ut som ett fullständigt bombnedslag. Ikväll blir det tydligen även vinterkravall vilket även det ska bli mycket intressant :)

Smooth Criminal

Jag var och snokade lite i Julias övergivna rum igår och snodde med mig dessa:Nu ska vi se ifall det är någonting för mig.
Jag är beredd på att bli Neil Strauss:ad

Wingman

Så jävla ful video ;P
Glider fram på en reeekmacka ^_^
Sen undrar jag vad hallon-dille är?


Maybe?

Med risk för att vara mycket politiskt inkorrekt, så skulle jag nog behöva en sån här.


Paniiiiik!

Okej, idag slog jag verkligen mitt eget rekord.
Jag har försovit mig nästa alla dagar den här veckan utom i onsdags. Men idag vaknade jag 8.44.
Fattar ni?! 8.44!!!!!! Jag ska vara på jobbet 7.30. Absolut senast 8.30. Men jag vaknade 8.44!!!
Jag tackar Gud (eller ödet, buddha, allah mm) för att jag hade bil idag, annars hade jag aldrig någonsin klarat detta.
Även att jag har en redig huvudvärk som inte vill släppa som bara gör den här dagen såååå mycket bättre.


Bilder!!!

Jag måste först och främst be om ursäkt för att jag är så seg med att ladda upp bilder.
I Know That! Men här har vi några iallafall;P

Nyår:
Sammanfattning: Spenderade praktiskt taget hela dagen hos Helene. Middag och förfest. Komifrån varandra när vi skulle till Södra. Slutade med att Emelie var med Helene och Kajsa var med Matilda och jag var helt själv springades mellan dem i hamnen vid tolv-slaget. Drog till sist till Södra och hade trevligt värre tills vi skulle hem.Helenes och Matildas Hejdå utekväll:
Sammanfattning: Förfest hos mig. Taxi ned. Först Aveny 120kr inträde+garderob. Det var fan inga människor där och svindålig musik. Gick till Stadshuset. Dansade där resten av kvällen bland alla otrevliga människor. Gick till Kebeb City för första gången på lääänge.


Födelsedagspresent

Nu sitter jag och dricker Chaitehé ur min nya fina mugg som jag fick utav Bea i födelsedagspresent:D
Även att jag har velat haft en sån här mugg länge, men jag har bara inte kommit för mig för att köpa en:P Thank u Bea!
Jag fick även blommor levererade till mig på jobbet idag. Höll på att få en hjärtattack. VEM skickar blommor till mig?! Men det var ifrån Julias pappa och farfar som grattade mig på födelsedagen i efterskott:)

Vill även tacka mina fina flickor för en trevlig middag i Lördags. Thank you:)
Leap Year

Såg den här filmen häromdagen och blev helt kär.
En mysig chick flick som utspelar sig i Irland!!! Kan det bli bättre?
 Se den!
(Sorry att jag inte hittade ett bättre klipp. Själva trailern börjar 30sek in)


Se i HD


Do Not Try This At Home!

Detta är resultatet av en stressad Jenny, ett osmörjt lås och en tång...


Go Jenny! It's Your Birthday!

Yes It Is!! Twenty fucking one years!! I'm old as SHIT!!
Nä men faktiskt är det här första gången på tre år jag inte haft sååå mycket ångest över min födelsedag:) Även fast jag känner att jag bara blir äldre och äldre och att tiden går sjuuuukt fort så känner jag mig ändå lätt tillfreds med vardagen av någon anledning...
Rätt konstigt ändå. Jag borde vara stressad över högskoleprovet, vad jag ska göra till hösten, ifall jag inte kommer in där jag sökt, vad gör jag då? Att alla utom Kajsa och jag flyttat härifrån, att mina pengar verkligen inte räcker till för allt jag vill göra och för alla ställen jag vill resa. MEN jag känner mig bara allmänt nöjd :S I'm Weird...Tröööööött!!

Idag har jag gått hem ifrån jobbet för andra dagen i rad.
Det är runt 8 km så i -12 är det väl ändå rätt bra gjort :D Nu har jag precis varit och handlat och hade tänk att pröva på en vitlöksmarinerad sesamkyckling med ungsrostade rotsaker. How about that? ;)
Sen ska jag fan sova, för att jag är så himla slut.

Till Japan?

Jag har en känsla av att min bror verkligen vill att jag ska hälsa på honom i Japan.23, 3 och snart 21

Igår fyllde min bror 23, jag och min lägenhet firde 3 månader och på fredag fyller jag 21.
Mycket att fira den här veckan alltså.

Alnöhuset

Jag sov hos mor och far igår och var idag med dem ut till nyhuset.
Gud, vad de har kommit långt på det. Nu har de till och med kopplat in toaletten och satt igång värme idet:)

Det ser ut såhär nu. Jag tycker nästan att det ser ut som en mysig fjällstuga :)


Det var både soluppgång och solnedgång på de få timmarna vi var där. Det var även flera svanpar som simmade omkring i närheten.


Klart och Betalt

Nu är resan till USA äntligen bokad och betald!
Den andra april åker vi och kommer tillbaka den trettonde:) Då ska jag äntligen få träffa min fina bästa kompis igen!

hehehehe.... ;P


Bilder ifrån Juldagen

Något sent, men wtf!
Det var meningen att vi skulle dra till stadshuset men så blev det inte. Efter en oväntat lång förfest med lite mer folk i min lilla lägenhet än vad det fanns sittplatser till, så drog vi ned till Aveny. Det var alldeles lagom med folk där och man träffade flera gamla bekanta. Dock de enda bilderna som finns är när vi stod på dansgolvet, men det var ju då vi hade som allra roligast så jag tycker att de speglar kvällen rätt bra ändå.
Och jag är ledsen allihopa, men eftersom jag lovat att inte lägga ut dem på Facebook så lägger jag ut alla 10 bilder här istället, OCENSURERADE! Hehehehehe... ;P


Sherlock Holmes

Efter att ha legat och varit bakis hela söndagen efter den fruktansvärt spontana utekvällen dagen innan (Att dricka tequila på tom mage är inte att rekommendera, det resulterade i en ganska så redigt packad Jenny), tyckte Helene och jag att det var dags att verkligen gå på bio.
Vi såg Sherlock Holmes som jag har varit sugen att se i ett halvår nu. Och det var förmodligen mina höga förväntningar (och det faktum att vi satt på raden längst ned) som gjorde att jag blev lite besviken. Jag hade förväntat mig mycket mer av min favorit regissör. Men den var ju självklart absolut inte dålig, bara inte så fantastisk som jag trodde. Men helt klart sevärd :D


Vad hände?

Yoooo! Det var ett tag sen. Jag lovar att jag ska visa bilderna ifrån juldagen och nyårsafton, men jag måste berätta att ikväll hände något oplanerat.
Jag haden bokat biljetter till Avatar och allting, det ända vi skulle göra var att mötas vid Irish för att ta en öl och sedan dra upp till bion. Dock förändrades allt när en kille helt plötsligt kom med en skål full med öl och smirnoff och skulle bjuda på. Självklart blev vi kvar på Irish, och helt plötsligt hade våran lilla biokväll förvandlats till en utekväll.
Killen ifråga fortsatte bjuda hela kvällen, och vi drog ifrån Irish till Allstar och ifrån Allstar till Memento. Helt plötsligt fann jag mig dansa på scenen på Memento med glasögon och helt vanliga kläder...
Vad fan hände??? Kul var det iallafall, hittade även 200 kr på toaletten så jag tjänade ju ihop allt jag spenderade under kvällen igen, vilket kändes bra:D

RSS 2.0