My Day


Mår Bajs...


Ovanligt

Åsså var man tillbaka från Oslo!
Eller kom ju hem i söndags efter att ha varit sjuuuuuukt nära att missa flyget. Jag har varit så nära så många gånger och de senaste gångerna jag flygit med tjejerna har vi nästan alltid fått springa till incheckning eller gaten. Men jag har aldrig varit så nära som jag och Julia var i söndags. Vi kom dit mindre än  en halvtimme innan planet skulle lyfta så vi fick inte ens checka in våra väskor.

Tur var väl det att vi hade små väskor med oss så vi kunde ta med dem på flyget och att personalen var snälla och lät oss ta med min pincett och nagelfil och Julias shampooflaskor och bodylotion.
Även att Julia var så stressad att hon typ trängde sig överallt utan att ens märka det medan jag följde efter och log ursäktande...

Iallafall så lyckas man ju inte slippa undan den obligatoriska efter-semester/weekend-förkylningen. Har varit död i två dagar nu, men lyckades släpa iväg mig till jobbet idag. Men det är ju alltid värt det :D

Denna helg har bestått av diverse drinkar, shotar, vilsegående, sneklivningar, däckningar, rymningsförsök,  skallningar, skamliga förslag, irriterande norrmän, ännu mer irriterande turkar och ett och annat missförstånd.

Det låter dock värre än vad det varit ;)

Tack för en rolig helg och tack för att vi fick bo hos dig underbara Emelie!

Maybe....

När en tvestjärt jagar en silverfisk över ditt badrumgolv, kan det vara dags att börja städa...?

 


Oslo!!!

Då var resan till Oslo bokad, betald och klar!
Ska bli kul att bara komma iväg och göra någonting då min semester varit mycket lugn.
Whohooo!


zzz

Jag trodde faktiskt att jag skulle klara av första veckan på jobbet efter semestern utan att vara "semester-jetlaggad". Ojojoj, så fel jag hade!
Igår gick det faktiskt bra, men jag antar att det berodde på att kroppen var i chocktillstånd. Idag däremot höll jag seriöst på att somna under 9.00 fikat. Var så illa att jag blev tvungat att köpa Red Bull när jag var och hämtade posten. Jag har aldrig druckit Red Bull utan vodka förut, och om jag ska vara ärlig smakar det fan även då. Men men, vad gör man inte när kaffet inte funkar.


Wish I was back here!

 


And I'm Back!

What up?!
Nu är semestern slut och det dags att komma tillbaka till vardagen igen.
Det har inte hänt så mycket annat än att jag spenderat större delen av semestern med att ligga och steka ute på ön. Det har resulterat i att jag faktiskt blivit ganska brun för en gång skull så jag är rätt nöjd :) Det har verkligen varit en ovanligt fin sommar. Önskade bara att jag gjort lite mer saker under ledigheten. Jag har blivit nästan sjukligt passiv.

Men nu är jag på gång igen, så nu ska det hända grejer.
• Det blir jobb hela veckan och sedan (ifall Julia blir frisk) drar vi ned till Oslo och hälsar på Emelie för lite partey! Det kommer bli nice.
• Sedan (kanske) blir det en lite roadtrip till STHLM helgen efter det, för en störd kräftskiva med lite amsterdam-folk.
• Efter det jobbar jag en vecka till, sedan börjar jag plugga! Det börjar jag faktiskt bli lite nervös för. Omställningen rent ekonomisk kommer nog bli ganska jobbigt... Men men det löser sig säkert :D

 

RSS 2.0