Inredningsidéer

Imorgon ska jag skriva på papprena på banken halv 5.
Sen bär det av till lägenheten på en gång. Jag har redan lite idéer för att fixa till där och få det bli lite mer "Jenny". I köket tänkte jag spraymåla skåpluckorna blanksvarta eftersom det var så himla vitt därinne.



Nåt sånt kanske...

Sen i badrummet vill jag ha det lila. Jag kan ju inte måla eller kakla där, men jag tänkte lila duschdraperi, lila handdukar, lila tvål, lila toaborste kanske...


Inte riktigt så här extremt, men lite åt det hållet :D


Sommaren med Göran

Igår var jag, Emelie och Kajsa på bio och såg Sommaren med Göran eftersom vi hade hört att den skulle vara jättebra.
Och ja, det var faktiskt ganska rolig. Man satt ju och småfnissade sig genom hela filmen och tyckte att Göran var pinsam och patetisk. Men den var ändå charmig trots att jag håller med Kajsa om att själva historien var lite lam. Men ändå en av de bättre svenska filmerna jag sett, så den var ju helt klart värd att se.


En av de roligaste delarna i filmen. (Iallafall ifall man är gammal hästtjej)

More Shoes!!

Kom på att jag faktiskt inte har några, blå, grå eller svart högklackade skor. (Om man bortser ifrån mina svarta stövletter, mina svarta stövlar och mina svarta pumps som är för utslitna för att användas)
Så här har jag hittat ett par svarta och ett par grå som jag blivit lite kär i:P Vad tycks?




399 och 499 kr från Nelly

Sminkinspiration

Det blir ju så himla lätt hänt att man snöar in sig på hur man sminkar sig.
Jag sminkar mig inte så mycket när jag jobbar, utan det blir mest consealer och mineralpuder. När man ska ut däremot brukar det bli samma jämnt. Svartsotade ögon. Jag vet att jag nästan alltid kör på det, men vad ska jag göra? I like it! Men HÄR har jag hittat en tjej som gör väldigt snygga sminkningar som man blir väldigt inspirerad av. Dock vet jag inte ifall jag vågar alla de där färgerna ;) Rostbrun däremot kanske är något för mig...



En sån här sminkning skulle jag vilja lyckas med

Förlåt

Jag ber nu officiellt om ursäkt till mina vänner.
(Eller egentligen bara Julia eftersom det är hon som har klagat)
Jag vet att jag har blivit en smula instängd och okontaktbar den senaste tiden och jag tror ni alla kan förstå varför. Jag har hamnat i Harry Potter träsket. Det ända jag gör nu när jag får en ledig stund är att ta fram boken och läsa ett kapitel eller två. Julia är nu övertygad om att vår vänskap är avslutad eftersom hon igår gav mig ett ultimatum: Hon eller Harry.
Jag skämms faktiskt att behöva erkänna detta, men jag valde Harry! Förlåt! Men det är så beroende framkallande! Men så fort jag har läst klart den fjärde boken kommer det bli ändring... Jag LOVAR!! .... kanske... eller vi får se...


Lönehelg, försök och svälj, stoltheten ur en ölbutelj!!

Nu JÄVLAR tjejer!! Jag är sjukt taggad inför helgen!!
Nu ska vi fira av Augusti på samma sätt som vi började den! Med en helt galen utekväll :D Synd att varken Julia eller Helene kan vara med men vi har ju fått Emelie istället :P



Stulen från Kajsa
Snyggaste filmen som någonsin gjorts!

Money, money, money!

Även fast jag får väldigt lite lön den här månaden eftersom jag tog 6 obetalda semester dagar, så är man alltid som lyckligast den här dagen.
Även väldigt dålig tajming att få lite lön eftersom jag nu måste köpa en massa nya saker till lägenheten :S Och mitt sparkonto är redan tömt till hälften efter Grekland och handpenningen till lägenheten. INTE bra!


Jag har ju aldrig haft problem med att spendera pengar ^_^

Föresten så är det idag exakt en vecka till jag får tillträde till lägenheten!!

Irland

Ett land som jag väldigt gärna vill åka till och som jag aldrig varit i är Irland.
När jag var runt 12-13 var jag väldigt intresserad av den Keltiska mytologin, kulturen, konsten och historia, vilket gjorde att mitt drömresemål var just Irland och Skottland. Jag föll för det medeltida-romantiska antar jag efter att ha sett filmer som: Robin Hood The Prince of Thieves, Braveheart och Rob Roy. (Även fast ingen utav dem utspelar sig på Irland :P)

Nu har jag iallafall blivit väldigt sugen på att åka dit igen. Fast den här gången för kulturen, människorna och platserna. Irländare verkar vara sånna sköna männsikor med härlig inställning till livet. Sen pratar de ju väldigt roligt också ;)

En av de stora anledningarna till varför jag blivit så sugen nu är delvis därför att jag läst mycket böcker av Marian Keys och de flesta av dem utspelar sig just på Irland och de har en grymt skönt humor. Självklart också efter att ha tittat på PS I Love You för många gånger. 
Sen tror jag att jag skulle gilla klimatet där eftersom jag inte är en människa som är så jätte förtjust i när det är för varmt. Sen gillar jag även att vandra (Jag vet! Låter väldigt hurtfriskt och nördigt. Håna mig bara... ) och Irland har några av världens finaste vandringsleder.

Sen skulle det vara mycket intressant (som en social studie) att sitta på en typisk irlänsk pub och dricka öl (eller guinness) och kolla på fulla, sjungande, dansande irländare. Jag tycker de är facinerande ^_^



I helgen har jag gjort......

Absolut INGENTING! Och det var underbart.
I fredags hjälpte jag Julia en snabbis med hennes personliga brev. Sedan var jag bara hemma, läste Harry Potter och gick och la mig tidigt. Fick även ett desperat telefonsamtal av Julia där hon sa att hon förstört vår gräsmatta... FYY! ;P 

I lördags blev jag väckt kl 7 eftersom jag skulle skjutsa pappa till tåget för han ska åka till Svininfluensa-Land (Dvs. Thailand och Vietnam). Efter det blev det mest bara att jag gick omkring hemma och ingentinglade fram till tre tiden då jag drog iväg till Julia. Vi åkte på Birsta City där jag köpte tredje Harry Potter boken (eftersom jag förra gången av misstag råkat köpa den fjärde...). Efter det åkte vi hem till Julia och spenderade resten av kvällen med att kolla på film.

Igår var jag bara slapp och slö och läste (Jag gör inte mycket annat nu förtiden :P). Hjälpte mamma lite med att välja färgprover till toan nere på Alnö och att köpa lite höstblommor. Annat än det gjorde jag NADA! Vilket va mycket skönt ^_^

Finally Friday!

Den här veckan har gått så sjuuuukt segt...
Både kännt mig småkrasslig och trött varje dag. Det ska bli underbart med helg och verkligen sova och vila upp sig. Tror faktiskt att jag ska kompa ut tidigare idag så jag kommer hem och hinner ta en liten tupplur innan middagen :) Ahhh... vad skönt det låter. Sömn är verkligen såååååå underskattat. En utav mina absoluta favoritsysslor :D
Nästa vecka blir en bra vecka hoppas jag. Lön på tisdag, en vecka närmare tillträdesdatumet till lägenheten, Emelie kommer hem och det blir fest till helgen.
Denna helg däremot ska jag bara ta det lugnt och mysa. Har inte lust för någonting annat när det är sånt här väder ute. Men det är jag ändå rätt tacksam för. Då har man en anledning till att kura ihop sig i soffan med en bok :) I mitt fall blir det snart tredje Harry Potter. För ja allesammans, jag har blivit en nörd! ;P

Badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger

Kommer ni ihåg den här gamla klassikern?


Kolla HÄR


Ännu en dag med Julia

Igår var jag upp en snabbis till Farmen med Julia för att titta på kattungarna.
Sjukt söta, men lilla Alien såg inte frisk ut stackarn :'( Ögonen var alldeles igensvällda och han kunde förmodligen inte se någonting. Tyckte så synd om honom för han var ju ändå så himla söt.
Sen blev jag än en gång kallad Prinsessan Madeleine av Julias farfar. Jag trodde så klart att Julia berättat för honom att jag blev kallad det förra veckan, men det visste han inte om. Utan han hade tydligen tyckt det länge :) Fick glass däruppe innan vi drog vidare ned till stan för att Julia skulle in på Martins och fixa kläder till sin mamma och jag skulle köpa en kalender. Köpte även den andra Harry Potter boken också som jag började läsa igår.

Jag hade självklart Mercan till stan eftersom det var den ända bilen som var hemma. När vi sedan ska gå till bilen är det en bil som parkerat väldigt nära Julias sida och Julia är inte sen att högljutt kommentera detta. Det var bara det att i den bilen satt de två killar. Med nervevade rutor och spanade in vår bil... De hade alltså hört varenda ord av Julias; "Men va fan?! Varför har dom parkerat sådär nära? Är dom dum eller?!"
Mycket roligt ^_^


Bröllopsvalsen

Vad sägs som att köra den här på bröllopet?



Något för Kajsa och Pontus kanske? ;P

European Gigolo

Såg European Gigolo igår mellan städningsanfallen.
Ganska rolig faktiskt. Det var så länge sen jag såg första filmen men jag tror faktiskt att den här var bättre. Allmänt sjuk och korkad humor. Just the way I like it :P


Mycket att se fram emot

♦ Det är 4 timmar tills jag får sluta för idag

♦ Det är 3 dagar kvar tills helgen

♦ Det är 7 dagar kvar tills lönen kommer

♦ Det är 10 dagar kvar tills Emelie kommer hem och ska festa med oss

♦ Det är 14 dagar kvar tills jag har tillträde till lägenheten



Rensning på hög nivå

Gud vad mycket skit man samlar på sig!
Igår fortsatte städningen. Jag rensade ut en massa papper som jag också sparar på av någon anledning. Har även rensat ut 3 par skor, en massa kläder och sjukt mycket böcker. Dessutom är jag ganska långt ifrån klar. Men det är jättekul :D Känns som att man får en slags nystart. Ut med det gamla och slitna! Hittade grejer jag trodde jag slängt för länge sen. En fejkmärkeströja tex, som jag köpte i Shanghai 2005... WHY? Ful var den dessutom, och för liten.
Julia dök även upp en snabbis med lite Oreos och Mjölk :) Thank u! Hon behövde lite stöd i beslutsångesten.
Hoppas att du känner dig lite bättre nu och att det är lättare att bestämma sig :) Och för att citera Kajsa "Listen To Your HEART!!!"

Prinsessan Madeleine

Ja, just ja. Förra veckan när jag var på ICA och skulle handla var det en tant vid kassan som tyckte att jag var väldigt lik Prinsessan Madeleine. Aldrig hört den förut. Väldigt gulligt sagt, men tanten måste varit sjukt närsynt :P



Möjligtvis håret...

Min lägenhet

Här har vi lite blandade bilder på min lägenhet.
Sen får jag väl lägga upp efterbilder på hur det ser ut efter jag har flyttat in och börjat inrett :)
Ahhh, vad jag längtar! Imorgon är det exakt 2 veckor kvar! Det ska bli så kul!!





Nice huh? ;P


Söndagen

Igår så vaknade jag av att mamma kröp upp i min säng och skulle mysa lite.
Hon ville passa på nu innan jag flyttar hemifrån. Dessutom var hon lite halvbakis och trött eftersom hon och pappa hade varit på 50 års fest. Och eftersom pappa är så himla morgonpigg iallafall, så låg han och petade på mamma tills hon fick nog och gick ned till mig för att få sova lite ifred.

Dagen spenderade jag med att börja rensa ur mitt rum. Tyckte det är lika bra att börja nu så att jag vet vad jag ska ha med mig till lägenheten och så. Av någon anledning har jag sparat på mig väldigt mycket veckotidningar. Jag hittade tex Veckorevyns julnummer från 2006 längst nere i högen. Sen innan jag slänger allting måste läs tidningen först utifall det finns någonting däri jag vill ha kvar och måste klippa ut och spara. Väldigt dumt eftersom det tog hela dagen att sitta och läsa tidningar.

På kvällen åkte jag iväg till Julia en sväng mest för att lämna tillbaka en tröja och en film, men jag blev kvar där eftersom min jävla mensvärk aldrig ville sluta. Jag kom dit vi halv 8 och lade mig på Julias säng och rörde mig inte därifrån förrän det var dags att åka hem kl 10.
Julia var inte heller särskilt sympatisk eftersom när jag hade mina värsta attacker låg hon bara och petade på mig och skrattade. Sen lekte hon schaman och började rassla med sina armband och leka att hon kunde hela mig med sina händer... YTTERST irriterande! Om jag hade kunnat röra mig hade jag strypt henne! Men eftersom hon bjöd på tårta och chips så lät jag henne hållas. Såg dessutom lite grann av John Tucker Must Die.

Lazee!!

Varför har jag inte hört denna förut!?
Den är ju ett år gammal? Skön iallafall ^_^




Lazees album har sjukt många bra låtar. Jag är så seg att jag inte börjat lyssna på dem förrän nu:P
Som I'm Not Pop och Hold On

Dragracing

Igår var det Dragracing-dags!
Vi kom fram till Sättna ca halv 2 igår och kände oss en smula missanpassade. Men det var kul att kolla på alla fina bilar. Även att när vi kom dit så blev Julias bil en smula överhettad och började ryka. Lite pinsamt, men väldigt roligt :P
Sedan mötte vi upp Kajsa som varit där sen kl 9 och som verkade en smula utråkad. Vi pratade mest om vilka bilar vi tyckte va finast och kollade på motorcykelkonsterna innan vi gick och satte oss och gled in på det vanliga tjejsnacket.

Vi var där i ca 3 timmar innan det bar av hemmåt. På hemvägen började Julias kylarlampa blinka så vi blev tvungen att stanna. Eftersom bilen var överhettad igen var det bara att stanna och vänta en stund. Julia petade lite på kylaren och konstaterade att vi inte hade en aning om vad vi skulle göra. Vi fyllde på med vatten från en vattenflaska som vi hade med oss men det verkade inte som att de skulle räcka.

Vet inte hur länge vi stod där, men det var ingen som stannade och ville hjälpa oss. Vi kom ju ändå från en jävla Dragracing-träff! De flesta som åker på sånt är väl intresserade av bilar och kunde förmodligen fixa vårat problem hur enkelt som helst! Nej då, istället var det flera stycket som bara stack ut huvudet med en ölburk i handen och tutade och skrek... Som om det skulle hjälpa oss!!! Fattar det inte vilket guldläge de skulle ha där!?? Idioter!

Tror det tog en halv timme/45 minuter innan det var några som stannade. Fyra stycken jättetrevliga killar som var där och pillade och fixade. De stod säker ytterligare 45 minuter och pillade innan de lyckades fixa den. Med värsta avancerade lösningen att på någontvis tjuvkoppla fläktarna via en sladd från batteriet, som satt under backsätet. Sen följde de efter oss hela vägen in till stan för att kolla att allt skulle gå bra. Hur snällt som helst!! :D Det var riktiga killar det! ;P

Sen på kvällen tog vi det bara lugnt. Åt ceasarsallad och oreos och hade hyrt en massa filmer. Vi såg American Pie: Beta House, vilket jag tycker är lugnt den bästa American Pie filmen. Sen skulle vi även se Julias oh min favoritskräckis: The Wrong Turn! Men hela filmen hackade så vi såg bara någon timme i mitten och missade både början och slutet :( Tidig kväll eftersom Julias farfar fyller år idag så jag var i säng vid halv 1.

Lite bilder:


LÄGENHETEN ÄR MIIIIIIIN!!!

Nu är allt fixat och papperen är påskrivna! Nu är den MIN!



Ska nu ta och krypa till sängs och kurera mig som satan för imorgon ska vi på dragracing :D
Tänkte drömma om MIN nya lägenhet. Som är min, baaaaaaaara MIN!!!
Mohahahahahaha!!

Sjuk?

Jag tror tyvärr att jag börjar bli sjuk.
Imorse när jag vaknade frös jag skit mycket och kände att jag hade ont i halsen. Det hela toppades sedan med att jag precis fått mens. Och inte nog med det, nån timme efter att jag kommit till jobbet fick jag även en redig huvudvärk... Man tackar, man tackar :/
Så nu är jag skittrött och räknar långsamt sekunderna till jag får sluta. Vilket är om ca två timmar, så jag hinner inte ens åka upp till Farmen (Julias) och kolla på Summer och Alien (kattungar). Surt...
Blir väl till att åka hem och sova och tycka synd om sig själv. As usual ;P


I Have Done It!!

Nu har jag budat på en lägenhet!!
Jag drog med Julia idag och kollade på två lägenheter till. En i Nedre Haga som hade fin planlösning, men som ändå var lite små-skabbig och alldeles för hög hyra på. Sen en JÄTTE fin på Bergsgatan som bara var lite dyr.
Men jag lade iallafall bud på Tallrotsgatan 21 idag. Den första som jag kollade på. Så vi får hoppas att ingen mer bjuder över mig, men de kommer de förmodligen göra.


Will u be mine?

Stolen Pics!

Snodde dessa vackra bilder från Drakrodden från Julias Blogg
Ville bara att ni skulle se den verkliga färgen på min vackra utstyrsel ;P




Snyggare får man leta efter!


Pinsamt!

Okej, jag har läst alla böcker. Tycker dom är bra.
Första filmen var också rätt bra, men självklart inte alls lika bra som boken och jag störde mig en hel del på skådespelarna. Speciellt Kirsten som spelade över hela tiden.
Nu har de släppt sneak-peaks i USA och jag tycker nästan att det är lite pinsamt hur hajpade de blivit. För SÅÅÅÅ bra är de inte. Dessutom tycker jag att de överdramatiserar det hela och gör det ännu mer sötsliskigt amerikanskt än vad det behöver vara... Men, det är klart att jag gärna vill se filmen, måste ju jämföra med boken.

Men jag tror att man kan likna de hela med ett gulligt pojkband (ex. Jonas Brothers, Johan Palm) Ni vet de som som sjunger sådär, men som ser söta ut och gör lättsmälta, trallvänliga låtar. De har lite samma målgrupp. För det är bara så att man skriker inte när en kille på 17 år drar av sig tröjan, om man inte är i lägre tonåren och är av det kvinnliga könet. Precis som pojkbands lyssnarna.

That's my theory at least...


De har tydligen tagit sneak-peaksen från YouTube :P
Däremot hittade jag denna:




Sjukt ful, men skådespelarinsatserna är typ det samma som i orginalen filmen:P

Sexy Bitch!

Har David Guetta någonsin gjort en låt som inte är bra?


Lägenhetsvisning nr 3

Jah, igår var vi på den tredje visningen på Fredsgatan. Se HÄR.
Jag gillade den faktiskt väldigt mycket. En mysig lägenhet som skulle vara alldeles lagom för mig. Alla mina möbler skulle dessutom passa väldigt bra där ;P Nackdelen var att den var inte stambytt och att jag inte fick någon årsredovisning. Julia tyckte också att det var alldeles för mycket hål i väggen, men det skulle ju inte direkt vara svårt att fixa. Intresset på den var inte heller särskilt stort. Det hade bara kommit ett bud och det var under utgångspriset på 395. Men det är ju helt klart en lägenhet jag ska hålla koll på :D
Nästa visning är på torsdag.

Läste även ut Harry Potter i går. En väldigt bra och lättläst bok må jag säga (vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att de första två böckerna är mest inriktad till barn) Måste iväg till biblioteket snart och låna den andra.

Förresten så har äckelpäckel-lägenheten fått ett bud på 205!!! WHYYY!!! Vart är världen på väg!!??

TRÅÅÅKIGT!

Har snott denna lista ifrån Kajsa...
Det var ioförsig ett tag sen hon gjorde den, men WTF...Here We Go!



ALLMÄNT...
Namn: Jenny
Piercingar: Nope, endast 6 i öronen
Tatueringar: Nej, inte än
Längd: 164 cm
Skostorlek: 37
Hårfärg: Naturligt mörkblond/ljusbrun/råttfärgad , men färgat blont just nu. Ska nog bli mörk igen till hösten
Är du kär i någon: Nej, aldrig varit kär...tyvärr...
Önskar du att du bodde någon annanstans: JAAAAA!!! För fan!
Tänker du på självmord: Inte den senaste iaf... ;P Nej, faktiskt aldrig gjort det
Tycker andra att du är attraktiv: Nja, någon kanske men de flesta tycker nog att jag antingen är konstigt eller lite skrämmande
Vilket shampoo använder du: Just nu ett silvershampoo från Toni&Guy
Vilken parfym använder du: Escada Ocean Lounge
Vad är du rädd för: Rusningstrafik gör mig nervös, och stora folkmassor :S
Gillar du att tvätta: Ja, faktiskt
Gillar du Berg-och-Dalbana: ABSOLUT!

SENASTE...
Film du hyrde: Det var länge sedan jag hyrde än film, men senaste filmen jag laddade ned var Boondock Saints. En av mina favoriter
Film du köpte: Det var väldigt länge sen, men jag tror det var Lock, Stock and Two Smoking Barrels :D En annan av mina favoriter
Låten du lyssnade på: Day&Nite - Kid Cudi
Låten du hade på hjärnan: I Know U Want Me - Pitbull
Låten du laddade ner: I Do You Like a Truck - Geo Da Silva. Ganska dålig låt, men den ger Ios-minnen.
Personen du ringde: Julia
TV program du tittade på: Slummrade till framför Hedebyborna iförrgår... Inget fan precis
Personen du tänkte på: Helene som flyttade igår :'(


FAVORIT...

Mat: Hmm.. Svårt att säga. Tycker mycket är gott. Men just nu är jag väldigt sugen på sushi
Låt: Har tyvärr för många. Men just nu är det Day&Nite med Kid Cudi
Sak att göra: Sova, det är verkligen grovt underskattat :)
Sport: Hockey är kul att kolla på, men annars ingen
Dryck: På morgonen: Kaffe
På kvällen: Te
På utekvällen: Röd vin
Som vanlig törstsläckare: Vatten, Spirte eller Cola (Verkligen jättekonstigt att jag får gula tänder...)
Kläder: Skjortor, gärna lite större. Eller klänningar :)
Film: RocknRolla eller vad som helst med Guy Ritchie
Bil: Vill inte ha någon bil än. Men älskar våran lilla SLK


ANTAL...

Gånger du varit kär: 0
Gånger ditt hjärta brustit: Aldrig
Hjärtan brustit på grund av dej: Nja, det tvivlar jag på. Kanske gjort någon ledsen någon gång.
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Någon enstaka gång kanske
Ärr du har på kroppen: Ett stort på magen efter blindtarmsoperationen, sedan lite små ärr efter diverse klantigheter. Ett på höger handled där min kanin bet mig... Sen mest en massa jag klöst upp själv

SENASTE...
Bok du läste: Jane Eyre av Charlotte Bronte
Personen du fick mail av: Per Lund (Webmastern för Saferoad)
Personen du fick brev av: Mest räkningar och fakturor
Personen du fick sms av: Mamma
Gången hela din familj åt middag tillsammans:  I Fredags på Saffran när vi firade mammas födelsedag :)


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Jobbat
Var det kul: Nja, lite stressad
Hur tidigt stiger du upp: Vid 6
Gillar du att slåss: När jag var liten var jag en smula våldsbenägen och var i slagsmål nästan jämt. Men nu har jag lugnat ned mig. Så svaret på frågan blir nej
Vad ska du göra ikväll: Läsa Harry Potter

Är du seriös: Det beror på situationen
Vad är du allergisk mot: Nickel och lätt överkänsligt mot ägg, fast det äter jag ändå ;P
Var har du ont: Har träningsvärk i axlarna, överarmarna, ryggen och låren efter drakrodden. Sen har jag också ett skräpsår på låret efter en liten olycka i lördags på klätterställningen. Har även ett antal skavsår på fötterna.
Använder du hårspray: Ja.
Kan du stå på händer: Kanske, det var ett tag sedan jag provade
Favorit serie: House och Lie To Me. Gillar sura, bittra, cyniska och smarta personer. Påminner om mig själv... hehehe ;P


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Ehh....Båda
Gillar du ketchup: Jorå, på varmkorv och spaghetti
Är du glad nu: Generellt ja, men jag är mest trött och utråkad.
Var du glad igår: Ja, var i ett allmänt nöjt tillstånd
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Allt som går att dansa till. Så länge det är ett bra beat
Stockholm är: Fin stad som jag lätt går vilse i. Pratar roligt där gör de också
Göteborg är: Också en fin stad men jag kommer inte riktigt ihåg hur det var där
Kan du sjunga: Hjälpligt, men tvivlar på att det blir någon karriär ;)
Mer värt än guld: Vänskap, familj och kärlek (ostigt?) och möjligtvis diamanter(?)
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Alla jag inte redan varit till. Men Australien lockar mycket och även England eftersom jag aldrig varit till London. Sen vill jag definitivt till Japan, Hong Kong och Grekland igen :D
Ska bli skoj: Att flytta hemifrån
Ska inte bli skoj: Att det kommer bli så dyrt
Sparar till: En ögonoperation
Väntar på: Att livet ska börja
Pålägg som gäller: Ost och skinka, det gamla vanliga
Dagens dryck: KAFFE!! Har sovit dåligt inatt igen...


Lägenhetsvisning nr 2

Igår var jag och Julia och kollade på en till lägenhet i Haga. Se HÄR.
Den var fruktansvärd... Konstig planlösning, sliten och skabbig. Vi gick nästan bara in och vände. Utgångspriset på den var 125 men någon hade budat upp till 160 när jag senast kollade igår... VARFÖR budar man så mycket på någonting som SÅ inte är värt det?!
Däremot kom det in en ny takvåning igår som ligger i närheten av den andra takvåningen som jag var sugen på. Se HÄR.
Jag ska titta på den på tisdag nästa vecka. Men tror nog att den är för stor, för fin och för dyr för mig:P

Efter vi kolla på lägenheten gick vi omkring lite på stan, tog en iste på Waynes, gick på Myrorna och köpte Harry Potter boken och köpte hårfärg till mig, så nu är utväxten borta! Fick den även billigare. Skulle ha kostat 120 men fick den för 99. Mycket bra nu när jag har lite lite pengar :D


Be Proud!

Jag hoppas verkligen att Kajsa, Matilda och Helene är mycket stolt över mig nu.
Jag har faktiskt köpt den första Harry Potter boken!!! Så jag äntligen kan komma in i serien och bli en liten nörd som er ^_^



40 kr på Myrorna


New Stuff!

Shit vad jag blev glad i lördags!
Fick hur mycket grejer som helst av Julias mamma eftersom hon håller på att rensa lägenheten. En massa tallrikar, muggar, skålar, kastruller. Till och med en Juicemaskin och en espressobryggare!!! Hur många får det till sin första lägenhet?! Jag är verkligen hur glad som helst :D Det ändå jag behöver köpa till mitt kök nu är en stekpanna, glas och bestick.
Fick sedan dessutom en massa kläder av Bea och Julia! Jag behöver ju inte köpa någonting nytt överhuvudtaget. Jag kör bara på Vintage a la Engman ;P Funkar minst lika bra ^_^

Två kartonger fulla med grejer plus ett fat och en alldeles ny glashylla




Och här har vi alla kläder jag fått



Sen i lördags var jag och Julia ut till Alnö en sväng för att kolla på bygget. På vägen dit köpte vi en sån där handgjord lyxmilkshake på Max och blev mycket nöjda. Den var asgod!! Rekommenderas starkt!

Hej då Helene!

Idag flyttar världens bästa Helene ned till Norrköping :'(
Du kommer bli saknad!



Bye Bye!

Drakbåtsfesten :D

Gick som sagt ut igår.
Det var egentligen meningen att Julia och jag bara skulle gå och äta på Mezoyo och sedan ta en lugn kväll, men så blev inte fallet. Vi drog även med oss Helene på en liten avskedsmiddag och mötte sedan upp Matilda och drog på förfest hos hennes brosa. Vars toadörr jag får ångest av varje gång. Vill definitvt inte råka knocka någon fler :S Gick sedan ner till tältet på fisktorget. Där var det ganska mycket folk. Lyssnade lite på bandet innan vi vandrade vidare. Gick runt lite och hamnade på Irish (ovanligt). Träffade lite folk och drog sedan tillbaka till Tältet. Tog även några roliga outfitlbilder på varandra i klätterställningen vid vängåvan.

Snodda från Matilda


 Jag                   Helene                    Julia                   Matilda

Drakbåtsfestivalen

Måste säga att det var mycket roligare än vad jag trodde det skulle var.
Men satan vilken träningsvärk jag har!! Ont i hela ryggen, överarmarna och låren. Otränad som jag är :P Rodde två gånger, en gång kl 11 och en gång kl 1. Första gången på tiden 1.11.59 då förlorade vi. Nästa gång (då vi var skit taggade) rodde vi på 1.08 och då vann vi! Väldigt nöjd!
Var dock på väg att missa första starten eftersom jag var på Systemet och skulle köpa öl åt Johnny och Jörgen :P Det var även jag och Kicki som fick sitta längst fram och hålla takten tillsammans med trumslagaren... Liiiite prestationsångest man fick. Men det gick ändå väldigt bra:D Trots att vi hade de fulaste matchande klädseln man kan tänka sig...



Snyggaste tröjan! Man synstes iallafall ^_^



Silvermedalj! Yeah!

Jahapp...

Nu var min drömlägenhet såld...
Jag hann ju inte ens titta på den :( Men då blir väl Julia och Helene glad eftersom de vill att jag ska ta den här lilla 25 kvadratar'n i Haga. Egentligen förstår jag inte varför de bryr sig om vart jag ska bo. Båda två kommer ju ändå att vara borta från Sundsvall inom två månader...
Men nästa vecka har jag fler lägenheter att kolla på. Bara att blicka framåt!! :D

Det blir den HÄR på måndag som jag inte är så jättesugen på. Den HÄR vackra (men dyra) skapelsen på tisdag. Och den HÄR bamsingen på torsdag. Sen har jag även den HÄR tordagen efter det som jag faktiskt är ganska sugen på.

Vilken tycker ni?

I Want To Get Away!

Gud vad jag vill flytta hemifrån nu!!!
Det är inte för att jag inte trivs hemma eller för att jag stör mig på min familj, utan jag känner bara att jag vill klara mig själv från och med nu. Det skulle bara vara så skönt att ha sitt alldeles egna hem. Som BARA är mitt. MITT!!! Och ingen annans. Att jag inte behöver rätta mig efter någon och jag får göra och inreda det som JAG vill med bara MINA saker och kan vara SJÄLV.
Ja, jag vet. Jävla ego, men det är precis så jag känner nu.

Jag, mig, mitt, min, mina, själv, me, MOI!!!! .....ego....



En riktigt "ego" bild ;P

Harry Potter och Halvblodsprinsen

LÄS INTE DET HÄR IFALL DU INTE SETT FILMEN!!
(Ja, såvida du inte vill veta slutet och helt enkelt slippa se filmen....)



Ja, jag tyckte faktiskt filmen igår var väldigt bra, men det kanske beror på att jag inte läst böckerna och inte har någonting att jämföra med. Men iallafall var det vissa saker störde jag mig lite på. Som att Dumbledore dör... WHY!?(Okej, det är så i boken men jag tycker fortfarande att det är dumt att han dog...)
Jag satt bredvid Helene som läst böckerna och vet hur allt slutar.

Jag: Va!? dog han på riktigt nu?!
Helene: Ja
Jag: Men... Näää... Det kan han väl inte bara göra? Eller? Nu fattar jag ingenting...Han kommer väl att återupplivas sen va? Eller?
Helene: Nej
Jag: Nähä!! Men va fan.... Jaha... Så han är alltså död nu?
Helene: Men..Ja!
Jag: Så han kommer inte återupplivas eller komma tillbaka på något vis??
Helene: NEEEJ!!!
Jag: ....nähää...okej då...

Roligast var iallafall när han hade druckit av Liquid Luck :D Det var hur kul som helst!

Eh va?

Har de ingen bättre forskning att lägga pengarna på?




Läs mer här

Fullt upp!

Jag har ganska mycket på gång just nu.
Ikväll blir det hej då-fika för LILLA Helene och Bio (Harry Potter). Imorgon fyller Mamma år plus att jag även ska på begravning på dagen. Sen på fredag blir det födelsedagsmiddag för mor på Saffran.
På lördag ska jag vara med i Drakbåtsfestivalen... blev övertalad av mina arbetskamrater :P Jag har faktiskt bara varit på drakbåtsfestivalen en gång och då var jag 8. Sen på kvällen kanske jag och Julia ska äta på mezoyo (därför att Julia har lovat en av servitörerna det ;P). På söndag blir det däremot lugnt.
På måndag är det lägenhetsvisning igen i Haga, tisdag lägenhetsvisning i Stan, onsdag ledig, tordag lägenhetsvisning i Haga... Som sagt, fullt upp!

Hittade även en skitcool takvåning i Sallyhill på Sidsjövägen som jag ska kolla på. Kanske lite fel läge, men den var jätte fin. Kolla här


The Boondock Saints

Det här är en utav mina absoluta favoritfilmer som dessutom ska få en uppföljare nu till höst :) Lovely!!


Lägenheter, lägenheter, lägenheter!

Jag var på min första lägenhetsvisning igår.
Den var verkligen jätte mysig och helt lagom stor. En etta på 25 kvadrat men med väldigt bra planlösning. Visseligen på bottenvåningen men vad gör det. Nära till både postfack, förråd och tvättstuga. Dock är ju detta endast den första lägenheten jag kollat på, men jag håller nog ändå koll på budgivningen. Det skadar ju inte ;P
Julia tyckte verkligen att det var en "Jenny lägenhet" eftersom det första som möter oss är en helröd fondvägg. Hon blev verkligen helt kär i den... Nästa visning är nästa måndag, även då en lägenhet i Haga:)

Kolla här


Första dagen på jobbet

Så var det dags att komma tillbaka till verkligheten efter 4 veckors semester.
Känns sjukt segt just nu eftersom jag bara sovit 3,5 timmar inatt... Det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra att kliva upp imorse, och jag var väldigt pigg när jag kom till jobbet också. Men vid halv 11 gick det nedåt. Efter lunch ville jag inget hellre än att krypa ihop i en liten hög och somna. Utan kaffeautomaten kan jag garantera att jag hade gjort det. Jag hoppas att detta bara är en övergångsfas och att jag kommer kunna lyckas vända tillbaka dygnet igen ganska snart ;P
Ska även iväg på lägenhetsvisning i Haga senare idag. Kommer bli roligt, jag är väldigt taggad på att flytta hemifrån nu, trots att det kommer tära REJÄLT på min plånbok ;) Men men det kan inte hjälpas, jag måste ju bli vuxen nån gång. Lika bra att börja nu antar jag...

Helene 20!!

Hurra Hurra Hurra för Helene idag!!! Grattis på födelsedagen!!



Underbara lilla Helene!!

Första Augusti Fest

DEN VAR FÖRGIFTAD!!!! .....med alkohol...
Vilket fick sina konsekvenser igår. Jag blev full... lite för full. Dock var mina vänner minst lika fulla så det gjorde ju ingenting. Men i och med att alla var någorlunda aspackade hade vi väldigt roligt. Vi skrattade och fnissade åt precis allt. Kändes som att man var 14 igen och druckit sprit för första gången. Hade skitkul!

Först var vi hos Kajsa i Hemmanet. Var meningen att vi skulle bli ett ganska stor tjejgäng, men det slutade med att vi blev 4 st. Jag, Matilda, Helene och Kajsa. Men vi hade lika kul för det. De blev presenter, eftersom Matilda fyllt 19 och Helene fyller 20 på måndag. Även Kajsa fick en försenad födelsedagspresent av Matilda, så det blev paketöppning för hela slanten. Även Julia tittade förbi en snabbis för att ge presenter. Hon fick däremot inte stanna särskilt länge, men hon såg ganska pigg ut iallafall :) Lekte lite med Nelson också, den lilla sötnosen. Gud så fort han växer. Försökte även övertala Pontus kompisar att de skulle in till stan så vi kunde åka med och slippa ta bussen.

Det gick tyvärr inte särskilt bra, så det blev till att springa ned till hållplatsen... i nedförsbacke...en grusig nedförsbacke... i 12 cm klackar... med alkohol i kroppen... och en öl i handen. Vilken jävla syn det måste varit ^_^ Trodde jag seriöst skulle bryta fotleden ett antal gånger. Men det gick ganska bra när man väl kom ut på asfalten och fick upp flåsen lite ;P Hann med bussen, satt och fnittrade hela vägen åt allting. Sen mötte vi upp Natalie och drog på Svensson där det blev tequila och där vi träffade Runar(!). Kajsa visade även upp sina talanger som ficktjuv. Mycket imponerande! 

Därefter skulle Kajsa hem, så vi drog på Irish. Men efter bara en lite stund så ringer hon och då är hon inte alls hemma utan sitter i baren på Stadshuset, så då blev det av vi drog dit. Röjde lös där resten av kvällen. Måste säga det att Kajsa har mycket dåligt inflytande på mig när jag är full (och annars också). Det blev mer alkohol och dans på högtalare/scen. Och inte blev det bättre av att Kajsa blev bundis med fotografen vilket gjorde att det finns bildbevis på alltihop någonstans... INTE bra! Drog hem vid 3 när allt stängde och tog taxi hem till Birsta. 221 spänn!! Trodde aldrig att det skulle var så billigt! Men jag var nog fullare än vad jag trodde när jag väl kom hem för jag råkade nämligen glömma mobilen i taxin. Vilket jag märkte dagen efter när jag skulle kolla hur mycket klockan var när jag vaknade. Ringde den och det var en tjej som svarade. Trodde först att det var Kajsa jag pratade med, så jag säger;

-Va fan har du min mobil för?!
-Öh, ja för att du glömde den i taxin igår.
Då fattade jag ingenting. Åkte jag taxi med Kajsa igår? Hur full var jag egentligen?!
-Va? gjorde jag?
-Ja, vart bor du någonstans så kan jag åka dit med den.
Här förstod jag att det var en taxichafför jag pratade med. Så hon  åkte hem till mig och lämnade mobilen. Väldigt snällt måste jag säga:)

Här är också ALLA mina ocensurerade bilder på kvällen. Till och med en bild på mina ben som jag råkade ta när jag ramlade på dansgolvet...pinsamt!



MYCKET rolig utekväll! :D
Har förövrigt en väldig träningsvärk i låren efter allt dansande.

Should I Be Suspicious?

Fick denna Absolut Ruby Red av min bror idag. Vet dock ej ifall han hade någon baktanke med det hela. Den kanske är förgiftad... Lite svårt att veta med bröder :P



Hummm....

Lägenhetsjakt!

Jah! Då blev det till att börja leta lägenhet då!
Det är faktiskt riktigt roligt. Har hittat en antal jättefina lägenheter och jag ska på en visning redan på måndag. Roligt roligt. Känns riktigt skönt att komma hemifrån faktiskt. Även fast jag inte kommit så pass långt att flytta från stan än, men men. Ett liten steg är det ju iallafall.

Vad sägs om denna:



Rätt snygg eller hur?
Nu är bara fråga ifall jag har råd eller inte:P



RSS 2.0