Suitcase or Backpack?

Vilken ska man välja att ha på en båtluff i Grekland?

 

Det faktum att man kan packa mer i en resväska, att man har bättre översikt över sina kläder, att man slipper få dem skrynkliga och möjligtvis slipper att få ont i ryggen.
Eller "backpacker-känslan" man får av att resa med en stor ryggsäck. Lättsamheten med att ha båda händerna fria och att man slipper dra en resväska upp för en brant grusig backe eller bära den uppför tre trappor på ett vandrarhem utan hiss.

Resväska eller Ryggsäck? Vad tycker ni?

Försova mig...igen!

Så fort jag är ensam hemma och inte har någon att peta på mig på mornarna har jag en tendens att försova mig.
Idag när jag sov ensam hemma (Far och Bror var på ön, Mor är i Färila) tänkte jag vara riktigt duktig och gå ut och gå på morgonen eftersom jag har gått upp så himla mycket i vikt. Så jag ställde klockan på 5. Jo hej du att jag lyckades kliva upp! Jag var i någon slags dvala när den väl ringde så ringsignalen var med i min dröm på nå vis. Så jag la mig i sängen igen med mobilen i handen och halvsatt och somnade om. Vaknade sedan 8.10!! och skulle vara på jobbet kl 7.30. Så det gällde att skynda sig. Blev klar på 15 min. väldigt stolt :D
Jag tror att jag har något slags "snart -semster-orkar-inte-göra-någonting syndrom" som gör att jag blir väääldigt seg. Jag längtar verkligen så fruktansvärt till semestern nu. Även fast jag bara har 14 betalda semester dagar och 10 av dem ska jag vara i Grekland. Tror att jag kommer ha semester i 4 veckor iallafall så att jag har 6 obetalda dagar.
Nu är det iallafall bara 3 dagar kvar innan semestern och 8 dagar innan Grekland!!
AHHH!! Vad det ska bli UNDERBART!! Äntligen slippa stressen.



Min blommiga klänning från Halens kom förövrigt igår. Den var skit fin:P Och den passade även fast jag tog en storlek 32!

En liten olycka...

Det skedde nyss en lite olycka här som krävde en liten operation.
Av någon anledning lyckas jag alltid skada mig själv på fötterna och jag har en del ärr som tyder på det. Klöser även gärna sönder fotlederna samt ovansidan på foten... Inte så trevligt.
Detta har jag iallafall lyckats åstakomma idag. Har även en lite äckligare bild HÄR för er som inte är så känsliga. Valde att inte visa den i själva inlägget eftersom Julia tycker jag är äcklig... Hehehe...


Hem till ljuva Jarse!!

Nyss hemkommen ifrån Jarse (Järvsö) sitter jag här med en hallon-jordgubb smoothie och seriöst så ville jag verkigen inte hem därifrån.
I denna stekande värme föredrar jag att vara där eller på Alnö. Hemma i Birsta har vi ju inte direkt något ställe där man kan vara ute i solen. Men det var så sjukt vackert i Järvsö nu och i detta perfekta väder hade jag bara viljat legat på gräsmattan och njutit.




Här har vi även lilla Pappa och Morfar. Pappa opererades i fredags så han är lite ynklig nu;P



Bara en tidsfråga...

Var det bara jag som faktiskt tänkte att det bara var en tidsfråga innan han dog?
Jag är faktiskt förvånad att han klarade av att hålla sig vid liv så pass länge, med alla fel det var på honom. Jag menar fanns det någon sjukdom han inte hade?
I 99% av alla bloggar jag läs idag står det om honom och hur han dog och hur mycket han kommer bli saknad. I det stora hela var han ju inte direkt "levande" med sitt sönderopererade ansikte, sina sjukdomar och det faktum att han nästan aldrig gick ut utanför sin dörr längre. Och vad jag vet har han ändå inte gjort någonting nytt på väldigt länge. Hans storhetstid var ju under 80 talet och det är klart att han är ju en legend. Men erkänn att han till stor del levde på gamla meriter. Men det är klart det fanns ju bara en Michael Jackson och alla hade väll någon slags relation till honom. Vare sig man älskade eller hatade honom.
Jag är trots det inte förvånad...

Nedräkning!

Gud vad det är jobbigt att jobba när det är så sjukt fint väder ute!
Det var mycket lättare förut när det var kallt och regnade. Nu orkar man ju inte direkt koncentrera sig på att ladda upp 3P bilder på servern. Men det är ju bara 6 arbetsdagar (om man inte inkluderar idag) kvar tills semestern!!!! Det ska bli sååååå skönt. Vara ledig och slappa och bara vara.

1 ½ dag kvar tills helgen
6 arbetsdagar kvar tills semestern
13 dagar tills vi åker till Grekland


Yey!

En Fyra För Tre

Gud vad jag älskade det här programmet när jag var liten.
Laddade hem hela första säsongen förra veckan och den var lika rolig som jag minns den.



Norrlands Hawaii: Alnö

Här har vi vår lilla stuga på Alnö. Den är på gång.


Adressen är egentligen Spikarna men den ligger ju ändå i Tranviken så jag brukar säga att den ligger mittemellan.
Jag sov där både igår och i förrgår. Det negativa med är att jag delar rum med en snarkande storebror och att man hör måsarnas skrik genom väggarna så det är ju lite svårt att somna. Men det var ändå rätt skönt att vakna där på morgonen och när vattnet är spegelblankt och en svag dimma ligger över vattenytan. Lite sagolikt faktiskt. Igår såg även två små duniga måsungar som hoppade omkring längst strandkanten. Sjukt söta. Dessutom kom det två småtjejer och frågade ifall de fick fiska ifrån våran brygga och det tyckte vi väll att de fick, och nog gick de bra för dem alltid. De fick två fiskar på bara nån timme. Så nu ska här börjas fiska!

(Bara två veckor kvar)

Svensk Musik

Jag har börjat lyssna mer och mer på bara svensk musik.
Vi i sverige är (med tanke på hur få vi faktiskt är) väldigt bra på att göra musik. De räknas dock inte i Eurovision sammanhang. Egentligen så firas Swedish Music Day sista lördagen i Maj, men blev tyvärr inställt i år... Trots det tycker jag vi faktiskt ska tänka på hur extremt många bra band vi faktiskt har.
Här har vi några exempel

The Hives, The Sounds, Sahara Hotnights, Moneybrother, Hardcore Superstar, Hellacopters, Backyard Babies, Melody Club, Vincent, Adiam Dymott, Lazee, Adam Tensta, Timbuktu, Promoe, Looptroop Rockers, Mustasch, Takida, Mando Diao, Eskobar, The Cardigans, Snook, Maskinen, Far och Son, Neverstore, The Ark, Infinte Mass, Millencolin, BWO, E-type, Basshunter, Da Buzz, September, Håkan Hellström, Mange Schmidt, Million Stylez, Afasi och Filthy, Veronica Maggio, Petter, Johnossi, Teddybears, Ceasers Palace, Magnus Uggla, Fibes Oh Fibes!, Dead By April, Robyn, Blindside, Hammerfall, In Flames, Soundtrack Of Our Lives, Thomas Rusiak, Weeping Willows, The Confusions, Crucified Barbara, Sugerplum Fairy, The Knife, MOVITS!, Familjen, Fever Ray, Supersci, Moto Boy, Miss Li, Gyllene Tider, Maia Hirasawa, Hello Saferide, Kleerup, Broder Daniel, A Camp, Anna Ternheim och listan kan bara fortsätta......




Swedish Music Are So Much More Than ABBA...

RocknRolla: Johnny Quid monologue

En av de absolut bästa scenerna i RocknRolla. Håller med Johnny Quid till 100%.


Me Want!!

Hur sjuuuukt coolt är inte det här då!!:





Äntligen Sommar!!

För att citera Gert Fylking: "ÄNTLIGEN!!"
Äntligen har sommaren bestämt sig för att komma! Hoppas bara att det håller i sig över Gatufesten och tills min semester börjar ^_^ Fast det spelar nog ingen större roll ifall det är soligt då eftersom min semester börjar den sjätte juli och jag och Julia drar till Grekland den åttonde;P Fy fan vad det ska bli SKÖÖÖÖNT!! Luffa, Luffa, Luffa!!
Kom och tänka på det att gud va kul Julia skulle se ut som en luffare. En Brat-luffare.... HAHA!!! Jag får be om ursäkt för mitt flummiga beteende, men jag har varit lite snurrig hela morgonen... Sorry...
Kom dessutom på att det bara är 16 dagar innan vi åker... 16 DAGAR!!! Det är ju bara lite mer än två veckor... Shit!!


Believe It Or Not!!

Jag har faktiskt beställt hem denna:



Jajamensan! En BLOMMIG klänning allesammans, en blommig!
(Och nej jag har inte slagit huvudet på något vis... Jag tyckte bara den var fin)

249 kr från Halens

Midsommarafton

Här har vi uppdateringen över midsommar.
Sjuk som jag var (är) var jag ju nykter samt chafför men jag hade roligt ändå. Det var faktiskt rätt skönt att vara nykter. Jag slapp bli i tvingad äckliga okryddade snapsar, sjuka suparlekar och slapp bli illamående och göra bort mig. Plus att jag fick se när alla andra gjorde bort sig. Dock blev jag ju den alla klängde på men det var ändå värt det.
Vi var som sagt i Bredsand hos Pontus med diverse människor och firade midsommar. Jag tror jag kan summera kvällen rätt bra med endast några få ord. Grillning, supning, kubb, böghög, allmänt djupa fyllediskussioner runt elden, rabarberpajsbaknings-tävling, suparlekar, hemgång rätt tidigt, stannade på vägen för diverse aktiviteter som ex vomering och att dansa i strålkastarljuset från bilen, samt vara midsommarsnälla och skjutsa främmande fulla människor ned på krogen.
Jävligt skön midsommar ändå med tanke på att jag hade tänkt vara hemma i min ensamhet och tycka synd om mig själv.


Tillfrisknandet

Hellu, jag är nu i ett slags övergångsläge. Jag mår inte bra, men inte heller dåligt.
Igår var det midsommarafton och när jag vaknade på morgonen var jag helt död. Jag var helt snurrig, hade skit ont i halsen och munnen var så torr att tungan hade klistrats fast i gommen. Mådde piss vill säga.
Dagen innan hade jag varit på Birsta City med Helene och Julia och ändå mått ganska bra så varför denna förvandling till det sämre?? Julia ringde mig runt 12 snåret och fick ta del av min underbara whiskeybas. Vi kom fram till att det kanske inte var en sån bra ide att jag följde med till Bredsand och firade midsommar iallafall... Så resten av dagen spenderande jag framför tvn. Såg en mycket intressant dokumentär om Big Foot. Men när kl började närma sig 5 mådde jag mycket bättre och kände att jag kan ju fan inte sitta ensam hemma på midsommarafton. Så jag hoppade in i duschen, klädde på mig, sminkade mig och åkte til Julia. Blev alltså nykter chafför igår. Samma som förra året. Men det var inte mig emot.
Trevlig kväll var det iallafall och jag kommer uppdatera mer med detaljer och bilder senare. Nu ligger jag i min säng och har lite ont i nacken (måste ha legat konstigt med huvudet inatt) och ska titta på lite Stolthet och fördom och dricka en blåbär och banan smoothie som jag just gjorde på vår nyinvigda mixer :D


Timing!!

Jag må säga att jag är lätt imponerad över vilken timing ödet har...
Jag har nu lyckats blivit sjuk ganska lägligt till midsommar. Torrhosta, halsont, huvudvärk och feber. Mycket skojigt må jag säga. Jag gick och la mig direkt efter jobbet idag, dvs runt halv 5. Vet ni när jag vaknade?! Jo, halv 10!! Jag har alltså redan sovit i 5 timmar. Troligt att jag kommer kunna somna nu eller?!... Fan...


Emelie 20!

Igår fyllde Emelie 20 så hon hade kommit hem ifrån Norge för att vi skulle fira henne lite.
Det blev då en middag på Lörudden med 12 vänner. Mycket trevligt var det. Väldigt god fiskgryta med saffran åt jag.
Sedan splittrades alla när resturangen stängdes och några drog på pubafton på skatan och resten drog in till stan. Själv drog jag hem som den lilla tråkiga pensionären man är... Men jag var så himla trött!!



Födelsedagsbarnet

Kvällens roligaste:
Vi kör ut på skatan och kommer precis till några hus där de vill att man ska sänka farten.
Kajsa: Akta!!! KATTKATTKATTKATTKATTKATTKATTKATTKATTKATTKATT!
Jag: Öh.. Kajsa, de är inte riktiga.
De var då kattskyltar med reflexögon...

Studentdagar

Oavsett ifall det är jag som tar studenten eller inte, verkar det som att studentdagar aldrig är riktigt bra dagar för mig.
Ifredags firade vi Bea så dagen började ju bra iallafall. Det blev faktiskt riktigt fint väder precis när de skulle gå ut, så de hade ju tur. Bea var jätte söt som vanligt och trevligt hade vi. Hon fick även en likadan dator som jag har. Mycket bra present måste jag säga.



Bea och Julia

Det mindre bra började sen när vi skulle gå ut. Jag, som har en inflammation i vänsterfot och ett sår på ovansidan av höger fot, vilket gör att jag varken kan ha högklackat eller ballerinaskor. Kunde därför inte heller ha klänning eftersom de ända skorna jag kunde ha var min converse och jag kan inte ha de till klänningar pga mina korta ben. Det blev därför jeans, t-shirt och converse i början, men sen fick jag se hur fin Helene var så då sket det sig. Fick därför låna Julias pappas bil (min var ganska inparkerad) för att åka hem och byta look. Väl hemma glömmer jag så klart min skinnjacka med mina egna bilnycklar i, så jag får därför låna en jacka av Julia som inte riktigt ser ut som mina vanliga stil (den var ljusgrön med texten "Golddigger" på ryggen). Blev även mina högklackade stövletter eftersom jag inte stod ut med att vara så nedklädd. Drog sedan ner till Irish där vi träffade mycket konstigt folk. Sen var vi så trötta att vi inte orkade dra vidare någon annanstans så vi gick till Kebab city och fick sedan skjuts hem av Helenes pappa.
Speciell kväll

Fortfarande Bitter

Jag fortfarande ganska irriterad på mig själv för att jag lyckades pajja bloggen.
Jag hade ioförsig tänk att göra om den men aldrig hunnit, så nu kanske jag kan finna lite tid till att snygga upp den lite.

Idag ska jag iallafall på Beas student. Det ska bli riktigt kul! Tänk vad stor hon har blivit som redan tar studenten... Tiden går fort. Det får mig och tänka på min egen student och personligen tycker jag att alltihop är väldigt överskattat. Kan ju vara min bittra, cyniska sida som pratar, men min student var inte direkt så underbart fantastisk jag hade förväntat mig.

Kallt var det, höll nästan på att regna. Tidigt skulla man kliva upp. Skulle klä ut mig till pirat, men misslyckades och blev emo istället... Dansen på Guldtrofén gick skitbra och vi kom ju två så det var kul, men jag hade fortfarande ont i huvudet och var skittrött. Åkte hem, försökte sova. Var på ganska dåligt humör. Klädde på mig igen åkte tillbaka till skolan. Lovade mig själv att inte bli så full på flaket så att jag drack ingenting ur min egen champagneflaska, men drack ur alla andras så full lyckades jag bli iallafall så den biten var ju sjukt kul. Kom hem till mottagningen hemma. Försökte "spela" nykter utan någon större framgång... Hann bli bakis innan vi skulle ut på studentfesten. Gick på studentfesten iallafall men mådde ganska dåligt.  Nyktrade till lagom till när alla andra vart full. Intressant dag men ganska överskattad... enligt mig själv. :P


Otympligast i Världen

Japp.... I Have Done It AGAIN!! Jag har lyckats förstört min egen blogg, och i och med att min andra dator kraschade, har jag ingen text backup.... Fan... Jag är så SJUKT jävla klantig!!!
Sen har jag ju inge photoshop heller så jag kan inte göra en ny header eller någonting...

Föresten så har Julia äntligen uppdaterat sin blogg... efter 18 dagar!!!

Look What I Have Found!

KAJSAS Gamla Blogg ifrån 2006 och MIN gamla blogg ifrån 2006!!!
Läs hellre Kajsas än min. Den är mycket mer underhållande... Jag försökte bara lite patetiskt härma Kajsa för hon var min idol och jag tyckte allt hon gjorde var jätte coolt ;P




Blodförlust

Gårdagen var krävande, men inte fullt så krävande som jag trodde.
Dagen började med tidig uppgång eftersom vi skulle hämta min lilla älskling (mercan) hos Malte Månsson kl 7. Efter det kurs hela förmiddagen, sedan möte kl 1. Sedan inhandling av kontorsmaterial, kylskåps/skafferi innehåll och allmänt stressande.

Sen när arbetsdagen var slut bar det av till blodcentralen för att ge blod för första gången. Jag var där i god tid, var väldigt avslappnad och tyckte allt gick skitbra.... TILLS jag fick blodsockerfall och höll på att svimma. Hade ju inte ätit på 6 timmar vilket inte var så himla bra. Det var precis när jag hade fyllt påsen med en tiondel av mitt blod (ca 4,5 dl) och allt var klar och hon skulle ta bort nålen, som jag helt plötsligt tappade känsel i armen (känns precis som när man somnat på armen och den är helt död). Sedan började jag må rejält illa och började kallsvettas. Liiite pinsamt var det ju när man ligger i en sal med flera andra och alla sköterskor kommer springande och välter ikull stolen och ber en ta djupa andetag och vifta på tårna.
Men efter lite juice och en kallkompress på pannan mådde jag ganska bra :) Jag får väll vara glad att jag låg ned när jag fick blodsockerfall, och inte gjorde som Julia som reste sig upp och började gå när benen vek sig och hon slog huvudet i en brits, och de blev tvungen att lyfta upp henne i stolen igen. Men hon ska ju alltid vara värst ;P

Efter min lilla incident blev det iallafall lite cruising med Julia i mercan vilket var helt underbart med tanke på vädret. Tur att vi hann göra det igår och inte idag...

















Här är en liten illustration jag gjorde av den i illustrator när jag gick i tvåan.

Idag...

...kommer att bli en jobbig dag.

Love Is In The Air

Tron't på fan att jag har gått och kärat ned mig igen...

I dessa:



Och i dessa:





Jag vet bara inte ifall jag ska spela det säkert och ta de svarta som vanligt eller ifall jag ska ta de beiga/nude färgade?
Tänker nog inte ta de rosa iallafall...

This Weekend

I torsdags hade vi en trevlig Mimer-reiunion. Det var Jag, Kajsa, Julia, Matilda, Karin och Alex som även tog med sig lilla Olivia. Senare dök även Ylva upp. Det var jättekul att sitta och prata om alla nostalgiska minnen man har och om vad alla haft för sig sen dess. Mycket trevlig initiativ Karin och Matilda! :D

Sen på fredagen drog ag iväg till Hälsingland, närmare bestämt Järvsö. Har även blivit halt på vänster foten (har fått någon inflammation i främre trampdynan) så jag kunde ju inte hjälpa till med allt för mycket inför förberedelserna inför mormors 80 års fest som vi skulle ha på Lördagen. Men men det gick ändå. På lördagen sammlades alla mormor och morfars barn, barnbarn(alla utom Erik) och barnbarnsbarn för att fira Mormor. Då fick jag även träffa mina kusiners bäbisar Eddie och Harry. Eddie är snart en månad så han sov mest, medan Harry, som är 4 månader, var kvällens centrum (om man bortser ifrån mormor). Blev helt kär i honom. Jag tror nästan han botat min barnfobi, den lilla sötnosen.


Harry och Jag ^_^

Det var nu 15 dagar sen Julia uppdaterade sin blogg. Alla andra har uppdaterat, men inte hon.... DJUPT besviken...

Könssjukdom?

HAHAHA!! sjukt rolig låt det här. Inte alla som kan skriva en låt om en könssjukdom;P



I Feel a Burning Sensation In The Region Below
Hahahaha!!! Detta är förövrigt mitt 200 inlägg!! ^_^

Besviken...

Nu är jag faktiskt MYCKET djupt besviken på mina vänner... Varför frågar ni?
JO! Därför att förutom Emelie och Matilda, uppdaterar mina vänner nästan aldrig sina bloggar... WHY!? Jag får abstinens ffs! UPDATE!! God Dammit!!  Or Else.....

Senaste:
Kajsa: Lördagen 30 Maj. 4 dagar sedan
Helene:
Torsdagen 28 Maj. 6 dagar sedan
Julia:
Lördagen 23 Maj. 11 (!!!) dagar sedan

Fyyyyy...

Johnossi - 18 Karat Gold

Okej, kanske inte den nyaste låten i världen. Men rätt skön, gillar däremot inte videon.


AB+...

... är den blodgrupp jag är, fick jag reda på idag.
Googlade lite och tydligen så är jag näst näst ovanligast med 5% av Sveriges befolkning och 3% av världens befolkning som är AB+. Men jag är ganska värdelös att ge blod tydligen. Som AB+ kan jag ta emot från ALLA blodgrupper, men kan bara ge till en. Jag läste också att i Japan så används blodgrupper som horoskop.

Enligt dem är:
A: Känslig, ivrig och en perfektionist
B: Glad, excentrisk och självisk
O: Nyfiken, generös och envis
AB: Estetisk, mystisk och oförutsigbar

Jag tyckte inte det stämde överhuvudtaget...


Beatboxing With a Flute

Man kanske ska försöka sig på detta ;P 



Sommar Sommar Sommaaaaaar!!!

Idag är det första Juni och den officiella första sommardagen.
Även fast den här helgen har varit helt underbar så tycker jag ändå inte att det är officiellt sommar förän i Juni. Då börjar man verkligen fatta. Innan dess tycker jag mest att man går omkring i något slags luddigt övergångsläge och liksom tänker att;  Njaaa... det kanske inte har blivit vår än... Året kanske ändrar sig så att det börjar snöa snart igen....
Men nu är det sommar OFFICELLT!! Det är sjukt skönt :D

Här är lite bilder från våran stuga på Tranviken/Spikarna i helgen som illustrerar en riktigt fin sommardag:D



Lördag

Nu i helgen har jag jobbat ute på Alnö, solat (badade ej) och gick ut i lördags.
Under lördagen hade jag en riktig ful-dag. Jag hade solat under dagen och fått soleksem, jag har dålig hy samt att jag såg ut som jag var gravid i alla mina klänningar... Bitter och Bitchig blev jag med andra ord.. Det fick gå ut över Mamma och Julia. Att de står ut säger jag bara...;P Lugnade sedan ned mig och hittade någonting att slänga på mig. Sedan bar det av till Julia. Hämtade Helene och hennes kompis Lina på vägen. Jag måste verkligen ha gjort ett fantastiskt första intryck på henne som jag körde och klagade över allt. När jag blir stressad, irriterad eller förbannad låter jag det ofta gå ut över bilen. Mamma kommer ha svårt att sälja den där bilen sen med tanke på vilken omgång växellådan och lamellerna har fått ;P

Iallafall så var vi hos Julia och efter ett tag dök även Matilda upp. Sen drog vi ned på stan och mötte upp Kajsa och Kicki. Vår destination var stadshuset var det tänkt. Lång kö så utav helvete var det. Eftersom de var lönehelg hade de verkligen slagit på stort och öppnat hela Stadshuset. Hed Kandi hette det tror jag. Åldergränsen var 20 men de hade satt upp jättemånga affischer på Hedbergska av alla ställen. Är det inte ganska uppenbart att de som går på gymnasiet INTE är 20. Dessutom var det studentbal samtidigt på Södra och väldigt många av dem drog sedan ner till Stadshuset. Samma sak där... GANSKA UPPENBART. Men de ville inte släppa in Kajsa och Matilda... Varför???!!! Jo, för att vakter är VANDRANDE KROMOSOMFEL som enbart tycker om att missbruka sin makt.

Iallafall drog vi på Svensson, tog en Tequila, försökte på Stadshuset igen och kom in den här gången. Sedan dansade vi loss. Väldigt bra dansgolv och bra musik måste jag säga. Sedan var det någon idiot som kastade ut någonting(tror det var en toarulle) genom fönstret på killarnas toalett så det flög glas över hela innergården och en tjej skar upp benet. Satt alldeles bredvid men fick som tur vad inget glas på mig. Träffade även Patrik från jobbet som gömnde sig för någon tjej som, enligt honom själv, förföljde honom. Alla splittrades och till sist var det bara jag, Julia och Matilda kvar.
Vi drog hem ganska precis vid 3 då de stängde. Kändes ganska mysko när man kom ut och det var jätteljust ute... Man ville ju inte direkt åka hem och gå och lägga sig då.
Kul kväll iallafall:D



New Moon Trailer

Japp, Here It Is... The Official New MoonTrailer
Även fast jag stör mig på att den inte helt följer boken och för att jag inte gillar Kristen som spelar Bella, så tycker jag faktiskt att de fick till vargen ganska bra och Taylor som spelar Jake var faktiskt ganska het. Han har ju typ nyss fyllt 17 men han ser inte alls ut som en löjlig liten tonårspojk, som jag trodde han skulle göra.


RSS 2.0