It's Back From The Dead! It's Alive Again!

När jag var liten ritade jag nästan jämnt. På allt (i pappersväg vill säga).
När jag kollar igenom gamla matte, svenska och NO böcker är nästa alla baksidor, framsidor och marginaler nedkladdade med små gubbar och filurer.
Men när jag började gymnasiet slutade jag bara. Jag vet inte varför.... Jag bara tvärslutad.
Jag kände heller inte att jag saknade det. Jag tänkte väll mest att det var någonting jag hade växt ifrån.
Men sen för lite mer än en vecka sedan började helt plötlisgt klia i fingrarna på mig och jag kände verkigen att jag ville börja rita igen. Så förra fredagen köpte jag pennor och papper för ca 300 kr. Och spenderare nästan hela helgen med att sitta och rita och skissa. Något ringrostig man var...  Och nej, jag tänker inte visa någon utav mina teckningar.
Nu får vi bara se ifall det håller i sig :D


Wardrobe Update

Denna köpte jag i måndags för att få lite ordning på min så kallade "walk-in-closet"
Förut såg det snarare mer ut som en miniversion av ett krigsfält ifrån andra världskriget än en garderob men nu är det tillfixat. Eller någolunda iallafall. Jag kanske orkar ladda upp före och efter bilder lite senare.



Jag har föresten fått klagomål för att jag uppdaterar så sälla nu mera och jag lovar att jag ska försöka bättra mig ^_^


Planering, planering, planering

Igår började Jag, Kajsa, Helene och Emelie att smida ihop planen som ska skrida till verket om två veckor.
Nämligen Julias 20 års dag:) De ända önskningar vi fått av Julia är manliga strippor och paint ball.... Inte så mycket att gå efter alltså. Vi har även tillkallat experthjälp med samma genetiska uppsättning som vårt lilla offer. Nämligen Julias lillasyster Bea. Hmmm.. låt oss bar säga att detta kommer att bli intressant... hehehehe...


Här är det lilla offret för två år sedan på sin 18 års dag på Gran Canaria. Jag säger bara att det är ingen Champangefrukost med jordgubbar som väntar dig den här gången... MOHAHAHAHAAAAA!!


Våfflor och galaxhjältar

Igår var det våffeldagen och det firade jag och min lille far med att äta våfflor.
Men inte vanliga våfflor med grädde och sylt, utan lite mer matiga våfflor. Nämligen med räkor, creme fraiche, hackad rödlök och lite dill. Väldigt gott. Avslutade också måltiden med en halv våffla med vanlijglass och chokladsås på, som en liten efterrätt :D
Efter det hann jag med att träna lite, men jag glömde bort tiden så jag fick kasta mig i duschen och såg ut som ett skatbo i håret när jag stressade iväg för att hämta Julia.
Vi skulle nämligen gå på premiären av Kenny Begins tillsammans med Helene. Emelie var också där, men hon var inte där med oss, utan hade ersatt oss med 6 killar istället!! Bra jobbat Emelie! Det är vad jag kallar tidsbesparing;P hehehe...
Sjukt rolig film iallafall. Väldigt konstig och barnslig humor som passar mig precis :)



Kenny Starfighter - My Hero

Noblecard

Jag hade helt glömt bort min julklapp ifrån Birstaverken.
Mitt lilla Noblecard som jag kunde välja själv ifrån hemsidan deras vad jag ville ha. Den här gången slapp jag bestämma det själv (har som sagt kraftig beslutsångest). Mamma hade beställt dessa muggar med Pappas kort och det visade sig att de var för stora för hennes smak. Så vi bestämde helt enkelt att jag skulle få dem så kunde hon beställa nya på mitt kort. Rätt nöjd faktiskt. Nu har jag iallafall kaffe/te muggar tills jag ska flytta hemifrån:)

















Världens minsta hotellrum

Här är det lilla, lilla, lilla hotellrum jag bodde i när jag var i Stockholm.


Jag sitter på sängen när jag tar bilden och det lilla vita som sticker fram längst ner i det högra hörnet är en liten bit av sängen. Så ni kan kanske förstå hur litet det faktiskt är.
Hade ganska tråkigt ett tag så jag tittade i den obligatoriska bibeln som alltid finns i nattduksbordet och såg någon speciell psalm eller vers som var översatt till väldigt många olika språk. Då såg jag två skriftspråk som jag tyckte var jättefina. Georgiska och Singalesiska (vart man nu pratar det) Jag har aldrig tänkt på att det finns så mycket andra alfabeten än vårat eget och typ det kinesiska. Men nu har jag lärt mig det :)


TRÖTT

Idag är jag helt slut.
Även fast jag sovit bra under nättarna i Stockholm tar det på krafterna att försöka pula (gillar det ordet^_^) in så mycket kunskap som möjligt under två dagar.
Dagen började med att jag försov mig såklart (vad annars?). Kom en halv timme sent till jobbet. Sen glömde jag lunchen imorse så jag fick åka hem och äta. Efter jag ätit skulle jag även värma lite överblivet kaffe, sen frukosten, i mikron och råkade hälla fil i det i stället för mjölk (blandar fortfarande ihop förpackningarna). Lyckades rädda lite men det smakade ganska konstigt. Vet inte ifall min lilla hjärna klarar av teckenspråkslektionen ikväll. Har inte övat någonting sen förra veckan...


This Is Me...

Såg föresten Gran Torino på tåget hem. Se den inte! Värdelös film! Han som spelar den lille kines/thai/vietnamesen var skitdålig. Länge sedan jag såg en sådan värdelös skådespelare.

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma. Lyckades komma på ett tidigare tåg.
Nu sitter jag och kollar på Lie To Me och dricker te och har precis smällt i mig två mums mums.
På tåget på vägen upp satt jag mittemot en sån här:



Dock i lite mildare fattning, men ack fortfarande irriterande. Plus att jag inte hade någon knapp att trycka på.

EPiServer kurs i STHLM

Nu sitter jag på kurs här i Stockholm.


Det här är det vi får lära oss ;)


Jag kom hit sent i måndags och har bott i det minsta hotellrummet i världshistorien på Nordic Sea. Kursen är på Rica Hotell som har små goda karameller och  förmodligen det godaste kaffet jag någonsin druckit. Ganska intressant kurs faktiskt, jag har lärt mig ganska mycket. Igår var jag och en Marie-Louise (från kursen) ute och gick i Stockholm. Hon hittade här som tur var för annars hade jag gått vilse. På kvällen köpte vi en varsin liten vinare och en varsin kycklingtortilla och satt på hennes hotellrum och kollade på Den Rätte För Rosing.
Jag fick ta med mig skräpet och när jag stod och lastade in de tomma vinflaskorna i en soptunna så kom så klart en sån där polisvakt. Han sa ingenting men han fick mig att känna mig väldigt skyldig av någon anledning.
Kommer komma hem till Sundsvall kl 10 ikväll:)

Tingeling goes Russia

Här är den!




Tingeling Tingeling Come On Baby Shake That Thing

Tingeling Tingeling Let Me See Your Booty Swing

Tingeling Tingeling Come On Baby Shake That Thing!

HAHAHA!!! Det måste har varit den bästa mellanakten i melodifestivalen jag någonsin sett! :D
Den låten ska jag bara ha:) Sitter hemma hos Julia och har precis kollat på melodifestivalen med Julia och Emelie.
Annat än det tycker jag ingenting speciellt om låtarna. Ha ingenting emot hon som vann, Julia däremot klagade nästan mer nu än när Timrå förlorade idag och sitter just nu i sängen med en halsduk och sniffar hudkräm (?!).
Timråmatchen var däremot EXTREMT deprimerande. Precis i sudden går Lehtonens skena av.
Fy fan vad snopet.... Då blev man rejält sur :(

Emelies blogg

Nu har jag fixat till Emelies blogg.
Jag har ingen aning ifall hon gillar den eller inte, eftersom jag gjorde likadant med hennes blogg som jag gjorde med Julias. Jag tog mig fria händer och gjorde vad jag ville. Har en känsla att den kanske skriker lite mycket Jenny (om man inte tänker på Snowboarden). Vi får se vad hon säger.



I Hope U Like It Emelie ^_^


Car Guard

Här har jag fått lekt lite i Photoshop med det nya parkeringsräcket Car Guard.
De ville se en simulering på hur det skulle se ut ifall det var ca 100 meter långt och hur det skulle se ut på en parkeringsplats. Så jag fick sitta och photoshopa lite igår och idag. Kanske inte världens snyggaste bild, men jag är rätt nöjd ändå. Jag har dessutom lärt mig en hel del nya grejer i Photoshop:)



Före och Efter

Bloggtorka

Jag har absolut ingenting att skriva om. Just nu är min vardag lika intressant som att se färg torka...
Så jag tänkte berätta om vad jag SKA göra istället för vad jag gjort.
Ikväll ska jag städa mitt rum (mycket roligt...) sedan ska jag bara slappa. Imorgon blir det först yoga kl 10 med mamma och sedan heldag med tjejerna för att sedan avsluta dagen med hockey (Timrå VS. HV71) och möjligtvis Melodifestivalen.
Sedan på Söndag är jag öppen för förslag, så länge de inkluderar en lååååååång sovmorgon. Sedan på måndagkväll drar jag ned till Stockholm på kurs i EPI Server CMS 5. Det kommer bli FANTASTISKT intressant...



P.S Kom på att musarm faktiskt innebär att jag har en inflammation i ryggen. Och det är inte särskilt bekvämt, så just nu tycker jag synd om mig själv.... som vanligt ;)

Mors!

Arbetsprovsmöte

Igår kom Helene hem till mig för att vi skulle ha ett utav våra möten som vi ska ha veckovis.
Det började tyvärr inte allt för bra eftersom jag inte visste hur Helene skulle kunna komma in på vårat trådlösa internet. Mamma kan ingenting, Pappa satt i möte hela kvällen så jag hade inget annat val än att ringa min "ohängde bror" som pappa kallar honom (I don't know  why). Han satt och pluggade till en tenta och var väl inte allt för glad att jag ringde och störde honom. Men men, hjälp fick vi, men jag var väll inte vid mitt sinnes fulla bruk, så jag glömde trycka på apply knappen och var övertygad om att skiten inte funkade. Mitt upp i alltihop lyckades jag även radera MIG SJÄLV (!!) ifrån router listan så jag fick pallra mig upp till datorn uppe för att försöka fixa till alltihop.  Efter mycket pill, frustration och desperata telefonsamtal till Erik lyckades vi äntligen, efter en och en halv timme, fixa internet på Helenes dator.
Vi kunde ha vårat möte i en halv timme ungefär. Men det gick bra ändå. Jag lyckades äntligen komma på en idé som Helene hjälpte mig spinna vidare på och vi har kommit fram till vad vi ska göra fram till Deadline nästa vecka så lite fick vi gjort iallfall:)

Lördagen

Dagen börjades med yoga kl 10 på morgonen för att sedan följas upp av en rask promenad. Hurtigt värre:D
Sedan iväg till Systemet där det faktiskt inte blev än vinare den här gången utan en 70cl Bacardi Razz. Här slår vi på stort.
Det var så himla länge sedan jag drack grogg så jag tyckte det var på tiden.
Sedan blev det förfest hos Julias mamma vid 8 tiden. Jag var sen som vanligt;P Efter det drog vi ned till Aveny där det bl a blev dans på högtalare (Kajsas fel). Jobbigt som fan var det eftersom det var så lågt i tak. Jävla benmuskler man skulle få ifall man körde det varje helg ^_^ Tog aldrig med mig kameran på in på krogen utan lämnade den i jackan eftersom den inte fick plats i min miniväska, men men.... håll till godo. Ber även om ursäkt att vissa av dem är lite suddiga. Min kamera och jag kom inte riktigt överens.



Lite modellbilder




Och här har vi 5 miljoner bilder på Julia som körde rockchic stilen ovanligt nog



Arbetsskada

Det här är inte sant!



Jag har jobbat på Birstaverken sen i Juni vilket blir...en, två, tre, fyra, NIO månader.
Inte särskilt länge alltså. Jag är dessutom nyligen fyllda 20 fräscha (hehe) år och jag har redan blivit arbetsskadad. Och då pratar jag inte om den lilla olyckan som jag hade idag när jag råkade papercutta mig själv under tumnagel (MYCKET obehagligt), utan jag menar den extrema musarm jag nu lyckats få. Jag har ju fått det förut men då har det gått över på en dag ifall jag masserat lite och rullat på axlarna. Men inte den här gången. Den här gången vägrar det gå bort hur mycket mamma än masserar mig och hur mycket jag än rullar på axlarna, sträcker och strechar... It Sucks I Can Tell U.
Det är som en värkande lite knöl på insidan av det högra skulderbladet lika stor som en studsboll. Och den stör mig verkligen. Igår gjorde det så ont att jag mådde illa. Inte så bra. Det var till och med jobbigt att teckna på min Teckenspråkslektion enbart för att jag blev tvungen att lyfta på handen....Detta är icke bra. : /

Punka

Japp, i förrgår när man tror att det inte kan bli så mycket värre i ens PMS vardag, vad tror ni händer?
Jag får PUNKA!!
Då är det tur att man har kontakter. Svängde förbi GummiKalle och fick punkan fixad på 5 min.
Jag hade tydligen kört på en skruv...



Så för att få mig på lite bättre humör tog jag denna bild med telefonen och skickade ett MMS till Pappa, som var i Malmö.
Det har skett en lite olycka... skrev jag
Två sekunder efter jag skickat det ringde han. Han trodde jag hade krockat.
Hehehehe... jag vet att jag är lite elak ibland^_^

Uppiggning

Så för att pigga upp mig själv har jag beställt ett till par örhängen (don't judge me!)



Guldfärgade bamboo örhängen

Fantomen på Operan

En sån mask skulle jag behöva nu..



Seriöst så har jag aldrig sett så här jävlig ut som jag gör nu och jag tror jag är på väg in i en depression pga det.
Var till läkaren igår och fick någon salva med antibiotika i så vi får hoppas att den funkar för jag kan fan inte se ut så här längre...


Helgen

Igår var jag hemma och myste när mina vänner var och gjorde stan och jag ångrar faktiskt inte alls det beslutet.
Jag var trött, sliten, har just nu VÄRLDENS sämsta hy (Den påminner om månens yta ungefär) och jag bara kände att jag verkligen inte hade lust att gå ut.
Så det hela resulterade i en lugn hemmakväll med far och mor. Vi åt oxfilé med rostade rotsaker och bagarns berömda baconsås. Till efterätt gjorde jag en fantasiskt god chokladkolapaj. Sen satt vi och titta på Melodifestivalen och Legally Blonde.
Somna runt halv 12 och vaknade kl 8 för att idag spendera dagen med att gå ut och gå, följa vasaloppet (måttligt upphetsade) och för att sedan bänka mig framför History Channel och titta på historien om Hannibal och de Puniska krigen. Vilket faktiskt var mycket intressant. Hannibal var väldigt smart.


Chokladkolapajen

Allt som allt en lugnt och skön helg

RSS 2.0