Jordgubbar med choklad och en mysig film... Kan det bli bättre?

Hellu. Igår var jag på riktigt myshumör.
Jag kröp upp i soffan med en skål med jordgubbar och smält chilichoklad och kollade på The Wedding Date. Väldigt söt och mysig film:) Faktiskt en av de få filmer min mamma sett hela filmen av... FLERA gånger dessutom... Thats impressiv.
Blev alltså ingen packning igår eftersom jag inte ska till Hälsingland. Men jag blir nog på Alnön hela helgen jobbandes på stugan. Våran flytbrygga blåste nämligen sönder i förrgår så vi har en del att göra där ute.




Föresten så råder jag alla som bor i Sundsvall och som är lediga idag att gå på gratis fikat på Fisktorget kl 11. Vi ska fan slå Östersund (?)!!

MOVITS! - Fel Del Av Gården

Älskar MOVITS! Jävligt skön låt.


Olyckan...

Idag när jag kom till jobbet var det fullt med ambulanser, brandbilar och polisbilar.
Det hade skett en trafikolycka alldeles utanför birstaverken. Det  var en motorcykel som hade dragit på rejält på raksträckan på birstavägen och tydligen inte sett, eller hann inte stanna, när Morgan (traktorchaffisen på Birstaverken) åkte ut på vägen med traktorn. Så motorcyklisten åkte in i bakhjulet på traktorn och skadade benet.
Och nog fan går det sjukt fort för media att komma till platsen. 13 minuter efter att olyckan skett står det om den på STs hemsida....



Läs mer här

You Can't Play On Broken Strings Huh?

Well Obviously You Can!! Pretty Damn Good Too!!
Älskar den här låten! ♥


Bye Bye Emelie :'(

I lördags hade vi Hejdå-Fest för Emelie som snart åker till Norge.
Vi var för en gångs skull hemma hos mig och jag fick äntligen användning för vår stora soffa. Vi pratade och drack och hade trevligt. Sedan runt 12 åkte vi in till stan med lilla nyktra (!?) Kajsa som hade tittat förbi.Vi drog först på Irish där vi sedan tappade bort varandra. Emelie drog på O'learys med killarna, Julia mådde dåligt och gick hem och Helene drog strax efter. Kvar blev jag med Matilda och Mikaela. Vi drog på Aveny där det var 10-års fest med massa 83. Där var det hur mycket folk som helst. Dansade till gamla godingar och blev irriterad på tryckarna på slutet. Kom hem till Julia och ramlade i säng runt halv 4.
Rätt kul kväll.



By The Way är det här mitt första blogginlägg från min nya, underbara, vackra, fantastiska dator:D

Min Click

...eller borde det inte heta "mitt" click...?
Ja, skitsamma. Denna låt har jag iallafall lyssnat på hela våren och tycker är sjukt skön.  Älskar även videon, gillar Petter mage och Kihlens mustasch ;)


OH HAPPY DAY!!

Igår gick ingenting rätt, samtidigt som det ändå gick rätt bra:D
Otroligt kryptiskt, I Know. Men det började när jag skulle iväg och fika med vännerna. Jag skulle träffa dem på Waynes kl 5 och jag slutar kvart över 4. Så på de 45 minuterna skulle jag hinna; Handla middag till pappa, lämna posten, hämta min nya dator och åka hem och hämta Emelies tavla, Jespers skivor, Helenes vinare, Julias nessecär och mammas reservbilnycklar för att jag skulle kunna ta mig ifrån stan.
När jag väl hunnit handla och lämna posten och skulle åka och hämta pappa för att han skulle sjutsa in mig till stan eftersom han behövde bilen. Han var dock inte klar när jag kom utan sa att jag förmodligen skulle hinna iväg och hämta min dator på Elgiganten. OK! tänkte jag. Jag ska nu in i birsta området kl halv 5 dagen efter löning. That's Lika Suicide!!
Men jag tog det lugnt och lyckades komma fram utan att ta livet av mig eller någon annan. När jag väl svänger in på parkeringen så kommer jag på att jag glömt kvittot hemma. Så det var bara att vända igen.
Pappa ringde och hade bråttom så jag han inte hem och hämta någonting. Så väl inne i stan kom jag på att jag inte hade några nycklar till mammas bil!! :S Men som tur var så var mamma inne på kontoret en snabbis så jag kunde ta hennes nycklar....

Sen var det hejdå fika för Emelie (Ska ladda upp bilderna ifrån hennes Hej då fest från i helgen) och allmänt skitsnack:) Åkte sen och hämtade min vackra dator. It's Soooooo Beautiful!! I LOVE IT!! SÅ resten av kvällen satt jag och lekte med den:D

Min höger arm har förövrigt fått ett epileptiskt anfall... Rycker i den konstant...

New Moon

Nu har den officella New Moon Postern kommit ut.
Är sjukt nyfiken på hur specialeffekterna kommer att bli. Jag är mest intresserad av hur de kommer göra med vargarna i filmen...




The Wolfpack

Dead By April - Losing You

Är det bara jag som tycker att de låter typ som Linkin Park?


Torsdag och fredag

Sjukt skönt med helg dagar. Speciellt när man jobbar jämt och ständigt.
I tordags var jag och hälsade på Julias minkfarm och fick träffa minkbäbisar. Sedan drog vi ned på stan och träffade emelie, tog en fika och pratade lite.

I fredags hade jag planerat att bara ligga i soffan hemma och njuta över att vara ledig och ensam hemma. Men det fick jag såklart inte för Julia... Hon tvingade iväg mig på stan för att köpa vin och kolla runt lite. Sen drog vi hem till henne där jag fick äta... igen. Äter nästan alltid där när jag är ensam hemma. Mamma säger att jag snart måste börja betala hyra eftersom jag alltid är där :P


Shoppa, shoppa, shoppa!!!

Igår var jag och fikade med Helene en snabbis, innan jag tvingade med henne att shoppa lite med mig.
Hon fick vara min bärhjälp den stackarn... hehehe... Men jag håller verkligen med Kajsa i det att allting tar slut samtidigt.
Det här är min shoppinglista:

Torrshampoo
Rough
Svart nagllack
Hårinpackning
Consealer
MacBook
Datorväska
Parfym
Långa linnen

T-shirts svart/vit
Ansiktscreme


Så igår köpte jag iallafall några saker. Nagellacket behövde jag egentligen inte, men jag blev kär så vad kunde jag göra ;P

HATA PC, ÄLSKA MAC!!

Jag känner just nu ett stort HAT för PC.
Ingenting fungerar och det krånglar konstant. men jag blir ju så illa tvungen att använda skiten i brist på nå bättre. Allt är så mycket lättare, smidigare, snyggare och BÄTTRE på Mac.
Igår var jag och beställde och betalade handpenningen för min nya lilla MacBook. Ska hämta den på fredag eller måndag beroende på när de ringer. Det blir denna skönhet här nedan som ska bli min...mine, ALL MINE!! ^_^



HUR!?

Jag har aldrig varit direkt bra på HTML-kodning eller hemsidor.
Jag kanske kan fippla lite men i det stora hela är det som grekiska för mig. Jag menar KOLLA bara på den här designen!! Jag fattar inte! Hur GÖR man!?


A Visit From The Grim Reaper

Idag kom döden på besök och tog ett liv som hållit mig sällskap i, ganska konstant, två och ett halvt år.
Ja, alla mina farvågor har nu besannats. Min älskade MacBook är nu död. Vila i Frid...


Fan...

Jag hade här planerat att lägga ut alla roliga bilder från i helgen. Men FAN heller...
Det blir nå fel efter jag importerat bilderna och helt plötligt kan man inte se bilderna. Man kunde se miniatyrer av dem men inte hela stora bilden. Så sorry vänner. Alla 156 bilder från förfest och utekväll i fredags och grillning och Eurovision vakan i lördags är BORTA!!!!
Och ja, min dator suger och jag ska köpa en ny inom en snar framtid.

Fibes Oh Fibes! - Love Child

Det här är verkligen en låt jag blir så himla glad av. Men videon är smått mysko.


Måndag, Tisdag, Onsdag

Denna vecka har jag gjort det här:

I måndags var jag och hjälpte Julia att fota lite grejer som hon ska sälja. Bla henne gamla moppe och ett ton med skor som hon fått utav moi. Sedan blev det fika för att diskutera greklandsresan. Eller diskutera och diskutera. Julia BERÄTTADE för mig vad vi skulle göra och vilka öar vi skulle åka till. Inte mig emot ;)

Julia står och putsar på sin gamla älskling

Sedan i tisdags var jag och Emelie (Helene glömde bort...IGEN!) på Blodcentralen för lite tester för att kolla ifall vi kan bli blodgivare. Emelie fick inte pga percing och de var lite småskeptisk till mina blodådror som är ganska svårstuckna. De liksom gömmer sig så lång in i armarna det bara går så fort de får se en nål. I don't know why. Men jag tänkte ifall jag har samma blodgrupp som pappa är det väll bra att jag ger blod.



Sedan igår (onsdag) hade jag övertalat Julia att shoppa lite med mig på birsta city. Det blev en svart tröja. KONSTIGT VA!? Och det blev även en liten bok. En klassiker. Nämligen Jane Eyre av Charlotte Brontë. Typiskt mig att köpa massa böcker som jag förmodligen inte kommer att läsa...
Sedan skulle både jag och Julia till Systemet eftersom vi båda två måste nu "köpa ut" åt våra föräldrar bara för att de inte orkar åka dit. Så jag köpte en låda öl och gick i väg till bilen som stod en bit bort. Jag gick och gick och gick. Näär jag väl var framme ställde jag ned lådan på backen, öppnade dörren, lyfte upp lådan och skulle preciiiis lägga lådan på sättet. Den var en halv decimeter kvar. DÅ GÅR HANDTAGET PÅ LÅDJÄVELN SÖNDER!!!!
Och glasflaskorna krossas alltså UNDER min bil. Några lyckades förstås klara sig, men det var glas och öl överallt. Och jag kunde ju inte direkt åka därifrån heller eftersom då skulle jag få punka. Som tur var så var ju Julia i närheten så hon fick komma och hjälpa mig, eftersom jag nu har öl överallt på mig och dessutom har skurit mig i fingret så att jag blöder också. Men det ordnade sig till slut. Julia hjälpte mig att få upp det mesta av glaset och rädda de flaskor som inte gått sönder. Men jag tror fan att den där jävla parkeringen är förhäxad eller någonting. Det kommer dröja innan jag åker dit igen...


Helgen

Sorry för dålig uppdatering. Jag har bara haft temporär torrperiod i huvudet. Jag jobbar på det ^_^
Tänkte iallafall berätta vad jag hade för mig i helgen.

I fredags
for vi först ut till Björkön för att gratta Kicki sedan fick vi sjuts tillbaka av snälla Emelie,  till Haga för en lite förfest för att sedan dra ned på stan. Först drog vi på Irish för en liten tequila som jag fick ta själv. Sedan bar det av till stadshuset där "Parken" spelade. Hade ingen aning om vem det var och han var väll inte särskilt bra heller. Dansade gjorde vi iallafall. Sen vi tre någonting, gick vi till Max eftersom Matilda ville ha glass. Hon och jag bytte då skor för jag hade fått lite ont. Efter det vandrade vi omkring lite i hamnen innan vi fick sjuts hem av Matildas mamma.



På lördagen blev det grillning hos Julia. Jag känner att jag och min gamla kropp inte orkade dricka mer än en dag i veckan så jag höll mig till cola den kvällen. Trött var jag också, började längta till sängen när kl var 9. Sen drog vi ned på Irish, trots mina hängande ögonlock, bara för att kolla på människor. Var ganska intressant faktiskt :)





Jag fick äntligen komma till min säng till slut och somnade sött.

Start But Never Finish

Jag är verkligen en person som har väldigt svårt att avsluta någonting.
Jag tror jag har börjat med hur många grejer som helst, men tyvärr så blir jag liksom aldrig klart med dem. Jag började i salsa, vilket var jättekul, men jag var aldrig på de sista lektionerna. Jag gick teckenspråk vilket också var jättekul men jag avslutade aldrig kursen och fick något diplom. Jag har börjat med sjuuukt många olika böcker som jag bara läser till hälften och sedan tröttnar jag. Tror mer än hälften utav de böckar jag inte läst ut i min bokhylla har jag börjat med, men inte orkat läsa klart.
Sedan har vi de otroligt många olika projekt jag haft igång på datorn. Illustrationer och olika ideér jag haft. Börjat bra, men tröttnar fort. Jag undrar faktiskt varför eftersom jag inte direkt ser mig själv som en rastlös person. Jag kanske bara rent av är lat...

Här är några utav mina projekt som jag hållt på med de senaste två åren, men aldrig blivit klar med:



Look what I've Found

Titta vad jag råkade hitta när jag var ute och bloggsurfade lite.
Tyckte att den var sjukt rolig... ifall ni förstår vad jag menar (inside-skämt) ;P Hehehe...


X-Men Origins: Wolverine

Igår var jag, Emelie och Julia och såg X-Men Origins: Wolverine.
Mycket bra film. Jag menar, Hugh Jackman spelar ju huvudrollen ;D Det var lite småsaker jag störde mig på, men det är ju bara jag som är onödigt super-micro-petig. Allt som allt en mycket bra och sevärd film.



Grawwr... ;P

Shantaram

Jag håller just nu på att läsa boken Shantaram.
Måste säga att den är väldigt bra, trots att jag inte riktigt kommit in i den än. Men jag känner ju att ja måste läsa den eftersom alla i hela min familj har läst den (Brosan läste den på engelska :S) och fullkommligt älskat den. Sådet är helt enkelt bara att bita ihop och klara mig igenom de drygt 900 sidorna. Men jag tror inte det kommer bli något problem. Det är bara att finna tiden som är lite jobbig. Boken är en självbiografi som handlar om en australiensare som rymt från ett fängelse och flyr till Indien där han börjar jobba med den indiska maffian.
Boken ska iallafall snart bli film och huvudrollen, Gregory David Roberts, ska spelas av ingen mindre än Johnny Depp! Och det är ju inte så konstigt att de i Hollywood förskönar bokens huvudperson genom att gestalta honom genom Johnny Depp. För att han ser ju lite läskig ut i verkligheten :S

Johnny Depp som Gregory David Roberts



Little Miss Sunshine

Hello:D
Idag är jag på väldigt bra humör och jag tror att det främst beror på att solen skiner. Det är ändå rätt facinerande hur mycket vi påverkas av lite solsken.
Igår var iallafall jag iväg och fikade med Emelie, Matilda och Julia. Mycket trevligt var det minsann. Köpte en kyckling och chasew wrap som var allt annat än lättäten. Sedan bar det av hem till Julia där vi kollade på film.

Helgen

Japp! Då kör vi en lite sammanfattning över helgen.

Torsdag:
Det hände som tur var inge hemskare i torsdags än att jag glömt kameran hemma när vi var hos Kajsa (där det blev grillning och brännboll) och att vi hamnade på en studentfest av misstag när vi drog in på krogen. Det som är så hemskt med det var att vi  blev tvungen att dela dansgolv med en massa nittior:S Hemskt var det sannerligen. Vi kom fram till att rent generellt är nittior ett helt annat folkslag... (Utom er nittior som jag känner och tycker om. Som Kajsa, Matilda, Bea mm). Det går inte att vara på ett dansgolv med dem. Man dansar inte, det ända man gör är att skydda sin plats mot fulla personer som bara vinglar framochtillbaka och ramlar över en... vilket inte blir så roligt när man är kort som jag. Annars bra kväll :D



Lite bilder snodda ifrån Matilda. Notera mittenbilden där Kajsa håller i en av sina 19års presenter från oss ;)

Fredag: Första baksmällan på läääänge. Sov till tre.

Lördag: Hade i torsdags lovat på fyllan, att jag skulle hänga med på cruising på lördagen vilket jag såklart glömt bort. Åkte istället ut till stugan på Spikarna och hjälpte till där hela dagen. Satt efter lite blåmärks-framkallande-kroppsarbete, i solen med en öl. Bastade på kvällen och sov även där.

Söndag: Vaknade i en kall och fuktig stuga. Frös in till märgen. Tyckte synd om mig själv;P
Åkte sedan hem och städade mitt rum resten utav dagen (det var verkligen ett heldags jobb) .

RSS 2.0