Plugga...(?!)

Jag har alltid varit fruktansvärt dålig på att plugga.
Jag har alltid försökt skjuta upp det till så länge som möjligt, och även fast jag fått mina smällar lär jag mig inte. Jag fortsätter göra det och blir förbannad på mig själv samtidigt. Jag har haft 6 veckor på mig att skriva den första uppgiften i Grafisk Design Historia som ska vara inne på fredag nästa vecka. Har jag gjort det? Nej! Självklart inte... Så nu har jag alltså en vecka på mig att läsa om alla perioder i GD historian på engelska ur världens största jävla bok, sedan välja vilka jag ska skriva om, och sedan sätta mig och skriva ett antal sidor (Jag vet inte ens hur många... vilken jävulsk koll man har!) och sedan lämna in den om en vecka.

Varför gör jag alltid så här!? Ibland förvånar jag mig själv hur lätt jag kan lura mig själv.

- Nej då Jenny, säger min hjärna, inte behöver du göra det där nu. Gör det imorgon istället och så kan du fortsätta att titta på The Big Bang Theory de närmas 4 timmarna
- Ok, säger jag.

Noll diciplin!


 


Filmen

Jag var ju på förhandsvisningen igår.
Och ja, den var jättebra. Den hade lite långsammare tempo än de första två eftersom hela denna film cirkulerade kring rättegången, men den knöt ihop allting väldigt bra. Och fy fan vad cool Lisbeth Salander är. Sjukt smart tjej! Sen var det bara ett stort plus att vi fick gratis popcorn, dricka och godis eftersom jag inte hade ätit någon middag :D


Luftslottet som sprängdes

Gissa vem som ska på förhandsvisning på Luftslottet Som Sprängdes på tisdag!?
Yes, it's MEEEEE! :D:D:D:D:D:D:D
Ioförsig var det Pappa som fått biljetten men han kan inte gå, så då får jag gå med Mamma istället. Jag som aldrig varit på en förhandsvisning förut. Man får fördrink, och de bjuder på dricka och snacks! Andra filmen såg jag ju med också med Mamma och Pappa för typ två veckor sen så det är väldigt skönt att de visar filmerna så tätt in på varandra :D Hehehe... det kommer bli roligt!


Matlagning

Nu har jag faktiskt bestämt mig att försöka börja laga mat.
Jag lagade ju lax med kokt brysselkål och broccoli för någon dags sedan, och iförgår lagade jag faktiskt honugsglaserad kyckling efter att ha läst receptet på en blogg och tyckte det lät gott. Men det tog en jävla tid och var inte alls så gott som det låter.


(Riktigt så här snygg blev inte min...)

Men jag försökte iallafall och det är väl det som räknas :D Igår åt jag Tonfisksallad för att jag inte kunde använda fläkten i köket eftersom sotaren varit där och rivit ut den. Men det var ändå gott. Ikväll ska jag äta hos mamma och pappa eftersom pappas kompis Bagarn är på besök, men jag kommer dock ej slippa undan matlagning där ändå ;P

Gud vad kul att läsa om detta... mitt liv är lika intressant som att se färg torka, just nu. Håll till godo.

On the dancefloor!

Så sjukt jävla skön!


Burning Oven

Shit vad det stinker när man använder en oanvänd ugn för första gången.
Jag vet inte ifall killen som bodde här före mig köpte ugnen alldeles innan han skulle sälja eller ifall han helt enkelt aldrig använde den, men helt jävla oanvänd är den definitivt. Skulle nämligen göra ungstekt lax för första gången och satte igång ugnen som jag brukar göra hemma. Men efter ca 5 min började det lukta brännt och riktigt stinka i hela lägenheten... jag fick så klart panik och trodde att någonting hade gått sönder, så jag ringde till pappa. Instruktionerna jag fick av han var; Vrid upp på högsta och bränn skiten ur den i en halv timme, med fläkten på och ett fönster uppe så ska du se att det går över.
Japp, då pröver vi det då!


Found it!

Jag har hittat den!
Eller..ja... Pappa hittade den. På hans skrivbord, inne på hans kontor. Jag har absolut ingen aning hur den hamnade där eftersom jag inte har något minne av att ha varit därinne.
Men  men, skitsamma! Jag är bara så glad att den kommit till rätta:D Man fattar inte hur sjukt beroende man är av mobilen förrän man tappar bort den. Jag kollar tiden på den, jag har den som väckarklocka, man kan ringa på den (dah!). Eftesom jag inte hade den nu i helgen resulterade det i att jag sov till halv ett igår... not good. Men den är tillbaka så nu kan jag slappna av ^_^

FAN!

Jag har lyckats tappa bort min telefon...

Ehhhh...

Min farmor på 75 år blev precis kompis med mig på Facebook...
Är det hälsosamt för henne att se alla partybilder på mig som ligger uppe där?

Lördags utgång

Ganska oplanerat blev det utgång i lördags med Matilda och gänget.
Vi var 7 tjejer hemma hos mig i min pyttelilla lägenhet på förfest innan vi drog ned till Stadshuset där det var världshistoriens längsta kö. Men med lite fix och trix med en kajalpenna bakom en buske (kändes som att man var 17 igen) hade man ritat dit en stämpel. Vi lyckades gå förbi kön men väl därinne så blev jag tvungen att betala iallafall. Tyckte ändå att det var värt det eftersom vi ändå slapp stå i kö :)
Väl därinne blev det Tequlia (konstigt?) och en massa dans. Hamnade på toa med ett gäng trevliga tjejer som jag aldrig träffat förut, som höll ett långt utlägg om hur små alla killar under 25 såg ut. Upptäckte även man tydligen förändrats en hel del sen högstadiet även fast man inte märkt det själv.
Blev inte så många bilder eftersom jag glömde kameran hemma, men här allihop.


Häagen-Dazs

Idag är jag en förädare.
Jag har köpt Häagen-Dazs istället för Ben & Jerry... dumm dumm dumm duuuuuuumm.
Faktiskt så gjorde jag bara det för att jag inte hittade min favoritsmak (Bohemian Rasberry) och bestämde mig för att prova lite Häagen-Dazs istället eftersom jag inte ätit det sen jag var i Japan och för att den var några kronor billigare. Och ja, den var skiiitgod, men eftersom de Häagen-Dazs inte har någon motsvarighet till just Bohemian Rasberry kommer jag fortsätta köpa den :D

Strawberries & Creme. Super krämig och smakar sommar :D

(Jag har förövrigt färgat håret)


Sova...

Från lördag till söndag sov jag endast 6 timmar så jag var småtrött hela gårdagen.
Så när jag gick och lade mig kl 9 igår(skulle upp tidigt och ta 6-bussen igen) trodde jag att jag inte alls skulle ha några som helst problem att somna... Men tji fick jag. Jag låg och vände och vred på mig i en och en halv timme innan jag gick upp och satte mig vid datorn. Satt bara där i 10 minuter innan jag gick och lade mig igen men jag kunde inte somna. Jag tror att jag lå i någon salgs halv vaken dvala hela natten för jag var liksom halv vaken när kl ringde. Så idag är jag skiiiittrött och hoppas verkligen att jag kommer kunna somna inatt, eftersom sova är bland det absolut bästa jag vet :D


Mor och Far

Jag sov över hos Mamma och Pappa igår kväll eftersom jag saknat dem lite.
Ända sen jag flyttade hemifrån har jag verkligen uppskattat mina föräldrar mycket mer än när jag bodde hemma. Jag var så sjukt mammig och pappig igår så det var inte sant och det var så mysigt att vara hemma i Birsta. Att krypa upp i den gigatiska soffan med dem och slökolla på TV(eftersom jag inte har någon TV hemma). Sen i morse när jag vaknade hade de ställt iordning lördagsfrukost med rostade mackor, kaffe, bireost mm. Och pappa hade tänt en brasa. Det var så himla mysigt och gott eftersom det även var första gången den här veckan jag hunnit äta frukost :)
Jag ska ju även vara med dem imorgon eftersom det både är Fars dag och Pappa fyller år imorgon.

Klant!

Igår hade jag en jävla skit morgon.
Jag skulle för första gången, sen jag flyttade hemifrån, ta bussen till jobbet. När jag var yngre åkte jag buss hela tiden så jag visste precis vilken buss jag tänkte ta. MEN, nu har de ju ändrat på busslinjerna efter att de bygger om vägen vid Birsta City, så jag måste byta buss när jag kommer till Ica Maxi(!?). Jag måste alltså ta 2:an som går ifrån Stan till Ljustadalen, men som nu går en liten extra rutt runt Birsta City. Den ska jag då alltså hoppa av vi Ica Maxi och vänta på 77:an som går mellan Ljustadalen och Gångviken... SKIT DUMT! och väldigt jobbigt och tidskrävande.

Iallafall så tänkte jag vara sjuk duktigt och komma till jobbet RIKTIGT tidigt igår så jag tog 2:an som gick kl 6.00 ifrån stan. Sen när jag hade hoppat av den och stod i regnet och väntade på 77:an kom jag på det. Ditt jävla pucko, tänkte jag. Jag hade glömt jobb-datorn på 2:an!!! Så sjukt korkat. Så jag hoppar panikartat på nästa buss och försöker förklara för busschaffören, mellan mina hyperventilerade andetag, vad som hänt. Gud vilken snäll busschafför :D Han ringde runt och fixade och förklarade hur jag skulle göra.

Jag fick åka runt hela Gångviken för att sedan åka tillbaka till Ica Maxi där jag fick hoppa på 2:an som gick tillbaka till Stan. Därefter fick jag springa in på Kundservice och hämta datorn som den andra snälla busschaffören hade lämnat in, sen hoppa på 2:an igen för att åka tillbaka till Ica Maxi, för att där missa 77:an som gjorde att jag fick gå i regnet.

Men då kommer räddningen! In framför mig på trottoaren svänger en väldigt välbekant bil. En lite silvrig Renault med en leende kvinna i. MAMMA!! Jag tror jag aldrig vart så fruktansvärt glad att se mamma som när jag gick där i regnet och det kändes som att det blåste 20 sekundmeter vind rakt in i mitt högeröra eftersom jag inte hade någon mössa. Så då skjutsade hon mig till jobbet där jags sedan fick en molande huvudvärk som hela dagen, men jag var ändå så sjukt glad att jag fick tag på datorn igen och att jag har världens bästa mamma :D



Vill vara ledig!

Jag och Mange tycker likadant!
Fan vad skönt det skulle vara att vara ledig.



SNÖ!

Idag när jag vaknade hörde jag ett väldigt konstigt ljud.
Ett slags frasande ljud, som det låter när små, små hårda saker stöter emot någonting hårt och massivt. Då kom jag på vad det var och drog upp persiennerna. SNÖ! Jag var alldeles överlycklig när jag såg att det börjat snöa. Äntligen!
Denna lycka byttes snabbt ut när jag kom ut och märkte att det var slask alltihop...
Jävla skit! Varför kan det inte vara minusgrader? Vad är det för mening med att det ska snöa ifall det inte är minusgrader?!
Men det kändes ändå som att det var på tiden eftersom det började snöa i Stockholm för flera veckor sen (även om det var väldigt lite och smälte bort snabbt) och vi bor ändå i Norrland.


Om det ändå såg ut så här


No More Bilddagboken

Nu har jag tagit bort mitt bilddagbok-konto.
Jag är ju ändå aldrig inne och har inte uppdaterat sen typ september förra året, så jag kände att det helt enkelt var dags att ta bort skiten. Kunde heller inte kolla på bilderna som kompis lagt ut eftersom även de aldrig uppdaterar längre.
So No More Bilddagbok For Me!



Dessutom är detta min första illustration i Paint :) Vad tycks? Jag är SÅ stolt!


VARFÖR!!

Japp, idag slog jag mitt rekord.
Idag vaknade jag kl 7.55... Fan vad det här tar på min flex. Jag som redan ligger minus :(

Stolen pics!

Blev tvungen att stjäla denna bild av Matilda. Tycker den är så jävla klockren:D


AHHHAHAHAHA!! Vad i helvete gör Kajsa och jag på den bilden?



Vilken jävla kväll...

Måste säga att lördagen var ganska bra... det jag minns iallafall.
Har väldigt minnesluckor från i lördags. Kan ha berott på den hela vinaren och de två sexorna tequila... NOT good.
Iallafall så började vi här hemma hos mig. Jag, Matilda, Kajsa, Emelie, Maja och Kicki. Efter det drog vi iväg till Mikaelas kusins kompis där de bara var 4 st. Sen upptäckte vi att grannarna deras hade fest så drog vi dit. Redan här börjar jag få minnessvårigheter. Men där började jag tappa tänderna och upptäckte att jag bara har ett örhänge på mig, så jag kom på den extremt dumma ideén att jag skulle ta en taxi hem för att hämta det andra örhänget och lim till tänderna...
Jag lyckades få med mig Emelie, men när vi gick förbi kön till Memento så sket vi i det och ställde oss där istället. Sen kom de andra och det första vi gjorde var att ta en tequila. Sen minns jag tyvärr inte så mycket mer. Men jag har bilder på att vi dansar på dansgolvet och att vi står vi strippstången och jag har även knäppt kort på en bil av någon anledning. Sen hjälpte Emelie mig att få tag i en taxi, sen när jag kom hem så däckade jag i sängen och när jag vaknade hade jag alla kläder på och hade virat in mig i överkastet... Vilken jävla kväll!






Fyyyyy Faaaaaaan!

Jag säger som Kajsa; Jag ska fan aldrig dricka igen!!!
Fy fan vad jag var bakis igår. Hela jävla dagen blev ju förstörd eftersom jag inte vaknade till liv och blev människa förrens vid halv 4 på eftermiddagen. Kommer inte ihåg hälften av kvällen och upptäckte när jag vaknade att jag hade somnat med kläder, smink och linserna på...

Uppdaterar med bättre redogörelse och bilder ikväll.
Säger det än en gång; FY FAN!


RSS 2.0