Mobilrensning

Gick igenom alla bilder från min mobil igår så jag tänkte jag kunde lägga upp några här.


Skohumor


Ibland är man verkligen bra lättroad...


Jarse

Och efter mycket om och men är uppgift nr 2 inlämnad!
SKÖÖÖÖÖNT! Har haft lite lätt ångest över den eftersom jag först blev sjuk och helt enkelt inte orkade, och sedan när det började närma sig deadline, så åkte vi ned till Järvsö där internet krånglade som fan. Men nu är den inlämnad! Så nu kan jag bara slappna aaaaaav och ta det luuuugnt.

Har ioförsig inte gjort så mycket annat än det när jag har varit i Järvsö. Ätit, druckit, gått och lagt mig tidigt, vaknat tidigt, ätit igen, duschat, shoppat, ätit lite till, sovit middag, ätit ännu mer, även druckit lite och slutligen sovit...igen.

Pratade även med Matilda igår då vi jämförde våra helger. Om man kan likna hennes helg med en galen partyresa till Ibiza, så var min en husvagnssemester till Eslöv...

Men det kan ju vara trevligt det med och jag är ju faktiskt äldre än henne så jag klarar inte riktigt av samma tempo som jag än gång gjorde...


Tog denna med mobilen imorse från vår balkong i Järvsö.
Så jävla vackert!

Intresseklubben antecknar...

Det känns verkligen som att det ända jag skriver om är mitt nuvarande hälsotillstånd...
Vilket är helt FANTASTISKT intressant... eller hur!?
 
Nu mår jag bra! :) Nu mår jag dåligt! :( Nu mår jag bra! :) Nu mår jag dåligt! :(
Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra! Dåligt! Bra!
Som sagt, Muy Interesante!

Nu mår jag dåligt förövrigt...... bara så att ni vet...

Seriestart

Jag gillar hösten, som ni kanske redan vet. Klar luft, fina färger och mysiga kläder.
Men en annan bra sak är även alla seriestarter. Sjätte säsongen av How I Met Your Mother började igår och säsong fyra av The Big Bang Theory börjar på fredag. Man behöver ju någonting att trösta sig med nu när True Blood är slut.


Spexar'n

Under förfesten hos Malin anmärkte Kajsa på att jag alltid måste spexa och göra till mig på kort.
Och det är så här att ifall jag gör mig medvetet ful och rolig på kort behöver jag inte oroa mig för att försöka se fin ut och sedan bli besviken när det visar säg att jag ser fullständigt förjävlig ut. Plus att jag tycker att det känns så krystat och tillgjort att försöka stå och smajla upp sig framför en kamera.
Så enkelt är det... Desstom tycker jag helt enkelt att det blir roligare så :D

Utgång Fredag

I fredags blev det utgång! Vilket sannerligen tog hårt på mig eftersom jag inte druckit sen Juli.
Jobbade över så jag slutade inte förrän 5 (på en fredag!!!) och blev ju sen som vanligt, men blev iallafall upphämtad av Matilda och kom till Malin i Korsta vid 9. Festade på där, träffade Kicki som var och hälsade på ifrån Luleå, och hade allmänt trevligt. Blev rätt full... Sprang till taxin nästan utan att säga hej då.

Ned till Stadshuset kom vi och försökte komma in på Hoffmaestro, men alla biljetter var såklart slutsålda. Betalade istället in oss på baksidan och lyckades smita upp så att vi hörde de 4 sista sekunderna på sista låten... Men vi såg dom iallafall :D
Dansade på som vanligt, sen helt plötsligt skulle vi gå (jag ifrågasatte inte ens) till Big Boy för att äta (?!). Och iväg vi vandrade på stadens gator i regnet. Blev tillslut upphämtad av en förkyld Pontus som var snäll och skjutsade hem oss.
Somnade så fort jag kom hem.

Och har tyvärr inga bilder alls... :(


Höstförkylningen på ingång

Uuuuuhhhhuhuuh....(<---ynkligt ljud)
Jag tror jag börjar bli sjuk igen :( JAG VILL VERKLIGEN INTE BLI SJUK IGEN!!!!
Började i torsdags med huvudvärk, diverse nysningar och allmän hängighet. Tänkte att; HELVETE heller! Gick ned till Apoteket och köpte lite förkylningspreparat i förebyggande syfte + att jag smet in på Systemet och köpte den billigaste flaska whiskey de hade (dvs. 111kr för en halva!). Sedan en sväng på Coop för lite vitlök. Svepte skiten och kröp ned i sängen tidigt och mådde helt ok på fredagmorgon.

Dock efter utgången i fredags mådde jag inte fullt så bra på lördagmorgon, men av andra anledningar... Lördagen och söndagen lunkades på utan några förskylningssymtom. Meeeen imorse vaknade jag upp med en härligt uppsvullen hals... YIPPIEE! Vet inte ifall det är därför jag sov dåligt inatt pga månen (eftersom jag av någon anledning brukar få ont i halsen när jag sover dåligt) eller ifall något litet jävla virus är på ingång. Är bitter i vilket fall... :(


Till min vän KajsaNy Kappa

Nu när det börjar bli kallare ute gäller det att klä på sig ordentligt.
Men på min gamla kappa har fodret börjat gått sönder på, så jag behöver en ny. Jag har länge tänkt på att köpa en grå kappa eftersom jag vill komma ur den här "AAAAAAALLTID svart"- stadiet (köpt en brun väska). Så jag har hittat de här två. Men jag vet inte vilken jag ska välja. En är klassisk eller en lite roligare (plus att den har huva!).
Men vad tycker ni?


799kr


899kr

(Ska vara grå såklart)


WOHOOO!!!

Mi So Happi!
Lönesamtalet gick skiiiiiitbra! :) Jag fick beröm för att jag var så lugn och saklig, och för att jag argumentarade väldigt bra. "Du kommer att gå långt ifall du fortsätter så här", var väldigt trevligt att höra.
Och jag höjde faktiskt min lön riktigt bra. Jag är SUUUUUPER nöjd! :DFika!

Jag var nyss och fikade med dessa flickor (eller ja... de två till höger)

EG, Matilda och HB

Nu på senare tid är det nästan bara en sak vi pratar om; nämligen politik! Alltid skönt att ha några att bolla åsikter med:) Val nu på söndag, men jag hade tänkt att förtidsrösta för jag misstänker att jag kanske kommer vara bakis då.
Jag tyckte min plan var riktigt bra. Tills Kajsa frågade: Vet du vad du ska rösta på!?
Kom på att det kanske vore bra att man bestämt sig på den punkten innan...

Men men, nu ska jag iallafall öva tills mitt lönesamtal imorgon. SJUUUUKT nervös!


True Blood

Jahapp! Så har man sett det sista avsnittet av säsong 3.
Kändes ju som att den nyss började ju. Nu måste man vänta tills nästa år innan säsong 4 börjar...
AAARRGGHH!! Irriterande! I Want To Know Now!!!! :(Picknick i höstsolens sken

I lördags var jag och Matilda ute på en liten picknick ute vid Deltat.
Det var egentligen meningen att vi skulle åka till Oxviken, men som vanligt var det en smått förvirrad Jenny som körde, så vi hamnade vid Deltat. Vi hittade ett litet krypin vid vattnet där vi dukade upp en riktig festmåltid. Efter det blev det lite strosning och djupsnack mellan broarna. Mysigt värre!

Bilder stulna från MatildaLönesamtal!

Nu har jag äntligen bokat lönesamtal med min chef!!! :S
Jag är supernervös men jag har faktiskt många bra argument och jag vet ungefär vilken lön jag vill ha så jag hoppas att det kommer gå bra:)


Guess what's gonna happen...

...in 9 weeks!?


Anmäld till Högskoleprovet

Så var man anmäld till årets Högskoleprov.
Det här året ska jag ta det ganska mycket mer seriöst än förra gången. Den gången kom jag dit, gissade mig igenom skiten och satt och väntade tills tiden var slut och kollade på hur de andra skrev så pennan glödde. Men det resulterade ju även i ett ganska lågt snitt.
Denna gång dock ska jag minst få 1,2 har jag bestämt mig för, så därför har jag köpt denna i hopp om att den ska hjälpa mig på traven (fick tips av Julias kompis Tove). Och hittills är den faktiskt väldigt pedagogisk och lättläst så jag tror fan att den kan hjälpa mig en hel del :DAnmäl dig HÄR senast den 15 september


På med svampögonen!!

Jajamensan!
Igår var man minsann ute i Alnöns skogar och plockade svamp för typ andra gången i mitt liv. Riktigt mysig faktiskt. Hittade främst trattkantareller eller trumpetsvamp (kan inte se någon skillnad), men också några väldigt fina gula kantareller som mamma bara gick helt förbi men som faktiskt JAG såg.
Mycket stolt! :)Inlägg 500!!!


Temadager

En sak som jag lärt mig idag är att det finns OTROLIGT mycket temadagar.
Man tror att det kanske bara är julafton, nyrsafton, fettisdagen påsk, midsommar, morsdag, farsdag och allhelgona mm. Men så är inte fallet.
På ett år finns det 365 dagar och utav de 365 dagarna är 234 temadagar. 234!!!
Mina favoriter där är:

2010-01-20 Lösenordsbytardagen
2010-02-08 Clean Out Your Computer
2010-03-27 Internationella vaginadagen (HAHAHA!!!)
2010-05-04 Star wars dagen
2010-07-27 Sjusovardagen (min typ av dag :D)
2010-08-29 Porslinets dag
2010-09-10 Internationella självmordsdagen
2010-09-11 Kebabens dag
2010-10-13 International Suit Up Day (HIMYM ♥)
2010-10-22 INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN
2010-11-28 Brandvarnardagen
2010-12-03 Drink A Beer Day
2010-12-11 Tangons dag

Och sist men inte minst 2010-01-07 Temadagens dag


Självhjälp

Igår gjorde jag det igen!
Jag var och köpte böcker...
Jag har praktiskt taget slutat köpt kläder och skor (endast via internet) och hamnar nästa omedvetet i någon bokhandel. Och det är väl ingen fel med det. Att köpa böcker istället för kläder tyder väl på intellektuell mognad...? Ja! men man måste LÄSA böckerna också, inte bara ha dem i bokhyllan.

I mitt fall är det inte något medvetet (försöker jag intala mig) fåfängt försök att försöka verka smartare och mer djupsinnig än vad jag är, utan jag vill helt enkelt läsa dessa böcker. Jag vill bara läsa alla samtidigt. Vilket slutar med att jag börjar läser en och sedan hittar en jag tycker verkar mer intressant och börjar läsa den istället. Och så håller det på tills jag läst det första två eller tre kapitlen av en bok men aldrig kommit igen hela. Men igår köpte jag faktiskt bara en skönlitterär bok och faktiskt två självhjälpsböcker.

Flugornas Herre av William Golding (nobelpristagare!) är ju faktiskt en klassiker plus att jag tyckte filmen var bra.

Vägar till visdom av Stefan Einhorn verkade intressant, lärorik och lättläst.

Får det gjort! Svart bälte i vardagseffektivitet av David Allen behöver jag faktiskt läsa för att jag känner nog ingen mer oeffektiv människa än jag själv.

Jag är faktiskt riktigt nöjd med mina inköp. Men det blir nog inge mer böcker på ett tag. Iallafall inte tills jag läst ut någon utav de jag redan har.

Plus att jag bara för några dagar sedan köpte denna också. För nu jävlar ska jag klara högskoleprovet med bravur!!

RSS 2.0