Puffa Bubbelgum!

Älskar störda remixer :D


AAAHHHHH!

Så jävla skönt!!!!
Vi har haft bantartävling på jobbet igen och denna gången hade jag ett värre mål än förra gången. Allt gick så jävla bra fram tills jag blev sjuk i mitten utav februari. Efter det hamnade jag helt ur fas och har praktiskt taget stått still sen dess. Så i tisdags kom jag alltså fram till att "SHIT! jag har alltså 3 dagar på mig att gå ned 3 kilo!"

Men det gick. Har motionerat 3 timmar per dag och bara ätit väldigt små mängder protein. Sen igår så slutade jag dricka vatten mitt på dagen och åkte ut på ön för att basta och verkligen krama ur den sista lilla vätskan i kroppen. Absolut INGET jag kan rekommendera. Det var hemskt. But you do what you got to do, you know.
Sov även men två lager kläder under två duntäcken. Men jag svettades ändå inte tillräckligt så det blev en bastu även nu på morgonen. Jag som inte ens gillar att basta...

MEN JAG KLARADE DET!!!
Precis på hektot. Så grymt sjukt jävla helvetes skönt!!!!! Även fast jag hade planerat att gå upp alla 3 kilona bara nu på fredag eftermiddag :D Det kommer att bli sjukt underbart :D:D:D:D

Men jag ska fan aldrig någonsin ställa upp i den där jävla bantartävlingen igen!!! NEVER!!!


(Jag ber om ursäkt för mycket svordomar i detta inlägg, men jag har bara väldigt mycket känslor jag måste ventilera)

Butter butter butter

Nu är bittra Jenny tillbaka.... Äntligen! Huh?!
I tisdags jobbade jag ju äntligen min första dag efter nästan en hel veckas sjukskrivning. Hade missat en hel del vad gäller företagets LEAN arbete och inkorgen på min jobbmejl var proppfull. Kändes ändå skönt att vara tillbaka och ha någonting att göra.

Dagen efter (igår) var jag inte lika glad. Jag har nämligen fått urinvägsinfektion.... Bara sådär liksom!!! Kom till jobbet, mådde bra. Efter en timme mådde jag inte fullt så bra. Ville typ . Var bara åka in till FeelGood och få recept på penicillin, för att sedan åka hem och tycka synd om mig själv.

"Hmm, tänkte ödet. Nu har Jenny varit lite för glad på sistånde. Visserligen gjorde jag henne närsynt, men hon verkar fortfarande hålla humöret uppe... Undra vad jag ska hitta på...?"

Tack så jävla mycket!!!!!


No Drama

En vecka har nu gått och jag sitter på jobbet som vanligt.
Operationen gick bra, hade inge ont efteråt men jag tog för mycket smärtstillande första dagen så jag kräktes under natten.

Nu mår jag precis som vanligt, med undantag av att jag har nu blivit närsynt. Ganska så rejät närsynt dessutom. Enligt min tremänning Sofia som gjorde sin operation strax efter mig, så är jag mer närsynt nu än vad hon var före sin operation... Roligt! Hoppas bara detta inte håller i sig. Jag var in igår för att ta bort läkelinsen och fick då byta ut dem mot samma sorts lins fast med styrka, så nu ser jag åtminstånde någorlunda bra.

Har bara haft en lugn (tråååkig) vecka där jag mest legat inne och lyssnat på ljudböcker. Utom i lördags då vi Premiärgrillade hemma hos Julia:) Det var riktigt mysigt (även fast jag inte såg någonting).


Dags att lägga sig under kniven... eller lasern i mitt fall

Hello People!
Idag är dagen D. Idag händer det. Idag säger jag ajdö till glasögon och linser!
Det ska bli grymt skönt :) Alltså inte själva operationen, men att slippa den skiten. Nu dagarna innan har jag försökt förbereda inför att vara instängd i min lägenhet en vecka och bara kunna lyssna på ljudböcker. Har en känsla av att det kommer bli rätt långtråkigt i längden.

Hela denna helgen har jag iallafall hållt på med arbetsproverna till Industridesignutbildningen här i Sundsvall och jag säger bara att jag vill fan ALDRIG se en jävla trehjuling igen! Men nu är det äntligen gjort så det känns skönt och jag blev ganska nöjd. 

Sen i lördags firade vi även Julia som, även hon (liksom jag), har lämnat sina bästa år bakom sig ;P Firades med en middag på Mezoyo med Tove, Elin och Kajsa. Bra mat, dock den sämsta servicen jag NÅGONSIN varit med om! Vi fick vänta 2 timmar på maten och blev typ bara ignorerade. Sen var det ju SÅÅÅ jobbigt för att vi skulle dela på notan. Gå FAN inte dit!!!! Sen blev det gamla vanliga Irish och Oscar.

Vi får se ifall jag kommer kunna skriva någonting på ett tag, då jag inte får överanstränga ögonen. Men ett litet kort inlägg om hur ont jag har, hur dåligt jag mår eller hur synd det är om mig kan ni förmodligen vänta er ;P

Hej på en stund (som min kära mor alltid sa när jag var liten)

You Know You Know

Gissa vad som kommer nu?! Pam Pam Pam Paaaaaam; En sammanfattning!
Haha! Det kunde ni aldrig gissa er till minsann!

Tordagen 31 Mars. AfterWork med tjejerna. Sjuuukt nice :D Mysigt att träffa Emelie och Kicki igen. Var alldeles för länge sedan.

Fredagen 1 April. PLUGGA PLUGGA PLUGGA!!!!

Lördagen 2 April. Intensivt högskoleprov... Gick sådär. Åt sushi till lunch.

Söndagen 3 April. Vägde mig idag. Fick en smärre chock. Kände mig som Tiffany Persson när hon vägde in sig hos ViktVäktarna.

Måndagen 4 April. Crosstrainer 1 timme på morgonen. Nu JÄVLAR!!! Betalade Kajsa för Sensation och bokade biljetterna till Foo Fighters! Kommer bli en äckligt nice sommar :D

Tisdagen 5 April. En vecka kvar.... Fick medecinschemat idag. Shit! Vad mycket läkemedel de ska proppa i mig. 4 olika ögondroppar, 2 smärtstillande och en sömntablett. Börjar nästan bli lite nervös... bara nästan. Gick dessutom både till och från jobbet idag. 1,6 mil sammanlagt :)
Vin

Håller på att leta lite utbildningar inför hösten och hittade denna. Trodde inte det var sant. Fan, kanske skulle ha en framtid inom vin :D


What to choose?

Som vanligt fick vi ett NobleCard i julklapp av Birstaverken, men iår har jag glömt bort att beställa någonting. Som vanligt har jag beslutsångest för det där och kan inte riktigt bestämma mig.
Just nu lutar det åt dessa saker:

Bäddset
• Badrumsvåg
• Geni Classic - Sällskapsspel
• Godiskorg 1,9 kg
• Gratängset
• Jägarkniv (you never know...)
• Knivblock + knivar
• Special Termos
Chenillepläd

RSS 2.0