Öken?

Hur mycket jag än vill och borde, så har jag bara inte hjärta att lägga ned den här skiten. Riktigt hatkärlek ;)
Gjorde ett litet ryck här för någon vecka sedan där jag faktiskt lyckades klämma ur mig tre inlägg på bara några dagar. Var riktigt nöjd med mig själv och tänkte att "Nu jävlar ska jag blåsa liv i den här gamla dammiga bloggen!!" Gick det som planerat...? Inte direkt. Känns lite ytligt på nå vis....
ÄH! skitsamma. Jag fortsätter som förut tills den helt enkelt självdör :) Jag fattar fortfarande inte att ni faktiskt ändå tittar in ganska regelbundet. Dock kommenterar ni ALDRIG!!! Så varför är ni här? WHY?! 

A ja, skitsamma.....
Mitt liv knallar på som vanligt. Fått någorlunda bra betyg på skolan hittills och jag trivs bra. Jobbet är lite småstressigt ibland med jag tycker det funkar rätt bra också.

Julafton närmar sig. Vi har bestämt att i år så ska min familj bara ge varandra en julklapp. Vilket underlättade klappjakten och inte tog allt för mycket ur min redan magra plånbok heller.

Helgen som varit hade jag fullt upp. Disneyfilmkväll med Julia och två till i fredags. Blev lite för-julklappar och gooood mat:)
På lördagen bar det ut på ön med mina FANTASTISKA vänner, där det blev bastu, bubbel, tilltugg och skitsnack. Blev sedan även utgång på kvällen.
Söndagen spenderades till större delen i min säng tillsammans med Kajsa, en pizza och The Hangover 2. Åkte sedan ut på ön för att äta middag med en gammal granne ifrån Birsta.

Update complete!

RSS 2.0