iPad?

Hello people!
Sitter just nu ute på ön och leker med pappas iPad. Ganska rolig leksak dock lite halvkrånglig. Ibland vill den verkligen inte göra som jag vill. Tex så måste jag HTML-koda inläggen för att få till layouten. Lite irriterande, men annars är det en rätt kul och praktisk grej :)

Nån som vill hänga på?


I....I...I just don't know...

Håll i hatten(ifall ni har någon dvs. Det ni håller i är annars helt valfritt) för här kommer ännu ett otroligt fängslande inlägg ifrån Jennys hjärna...
Idag är jag trött... sjuuuukt trött. Vilket är konstigt egentligen eftersom jag kom i säng före elva igår och klev upp(FÖRSOV MIG!!!) kl 07.56. Rent logiskt tycker jag att jag borde vara ganska utsövd. Men nej, tydligen inte. Är inne på min femte kopp kaffe och klockan är inte ens tolv. Vi får se hur denna dag kommer att gå.

Anywho, så igår var jag och Julia på bio och såg True Grit. Gillades starkt! Sköna karaktärer och en annorlunda historia med ganska rå humor. Slutet var lite konstigt, men det är verkligen en film jag rekommenderar varmt.

Annars då?

- LCHF dieten är funkar faktiskt rätt bra. Enkla och goda recept. Har dock inte gått ned någonting denna veckan eftersom jag inte motionerat någonting. Tänkte köra crosstrainer hos mor och far ikväll.

- Jag måste sluta handla grejer. Har shoppat alldeles för mycket den senaste tiden. Senast igår köpte jag ett par nya skor... Not good!

- Förra helgen var lugn. Fredagen vart det middag på Ming Palace med Julia och Karoline och på lördagen vart det filmkväll med Matilda och Julia. Lite kul att välja film eftersom vi har så olika smak :)

Kajsa har även stuckit till Malaysia, där även min far befinner sig. Jag är väldigt avundsjuk. Hon ska vara där i tre veckor och bli utvilad, brun och snygg. Hopppas att du får det helt underbart Kajsa!!!

Pencil Full of Lead

Så sjukt skönt låt, men helt störd video



I like that!


Lite sen

I förrgår fick jag denna fina, men något sena födelsedagspresenten av Julia.



Jag förstår dock inte vad hon menar med att den passar mig...
Är jag en ond pingvin?


Blodförlust

Jag var och gav blod igår.
Inte gjort det på nästan två år eftersom de inte hört av sig så jag trodde de glömt bort mig. Men så sa Julia att man skulle ringa dit själv så igår gjorde jag det och fick komma in samma dag på drop-in tid.

Jag tänkte att denna gång kommer jag ju absolut inte få någon svimmningsattack för nu har jag ju ätit innan... Tron't på fan att jag får det iallafall!!!! Har tydligen så pass lågt blodtryck att jag förmodligen alltid kommer få det. Sen så blev hon tvungen att sticka mig i båda armarna eftersom hon missade kärlet på vänster armen.

Veka kärl som är svåra att hitta och som lätt rullar undan + lågt blodtryck = inte direkt den ultimata blodgivaren

Frågan är ifall det är någon idé. Jag har ju inte direkt någon universalblodgrupp heller så det kanske bara är onödigt...


Hello You Fantastic World!

Underbara, underbara värld!
Och nej, jag har inte drabbats av en hjärntumör och jag går inte på antidepressiva. Jag är bara glad idag, tro det eller ej. Jag chockar faktiskt mig själv lite grann. Blivit van vid halvdeppiga och melankoliska Jenny, så glada och positiva Jenny skrämmer mig faktiskt lite.

Jag vet faktiskt inte alls varför jag är glad idag heller. Det har inte hänt någonting speciellt. Jag tackade nej till skolan i Nya Zeeland och jag är fortfarande stressad över arbetsproverna till Umeå, så It don't make sense. Men jag är läskigt lycklig iallafall. Det kan ju vara en sån banal sak som att solen skiner eller att allting idag har funkat så bra.

- Jag sov bra (snarkade högt enligt mamma)
- Vaknade tidigt (pappa väckte mig 04.13)
- Åt en god frukost
- Åt god lunch
- Hann med en 20 min promenad på lunchen i solskenet (eftersom min lunch var så god slängde jag i mig den på 10 min)

Jag är glad! världen är underbar! Lalala lalaaaaaaaaaa! flummflumm!



Apropå det så när jag var liten målade jag alltid solar med solglasögon. ALLTID!


PANIK!!!!!!!!

Fatta beslutsångesten!!!!


The Weekend

Hello people! Denna helg har varit riktigt bra.
Den började på lördagen med en lång sovmorgon som var helt underbar. Kände att jag behövde ta igen lite sömn ifrån den gångna veckan. Hade fortfarande träningsvärk från Bikram Yogan i torsdags. Skönt men jobbigt :)

Drog iväg med Julia till Boxnings SM som faktiskt var riktigt kul att titta på. Julia försökte till och med övertala mig till att också börja i boxning... Värt att fundera på.

Sen blev det middag hemma hos Julia innan vi tänkte ta en ganska soft kväll. Ingen press och bara se vad som skulle hända. Så efter en himmelskt god efterrätt hemma hos Julia drog vi ned på Irish, mest bara för att ta en öl (Guinness till Julia) och snacka lite. Blev även en lite whisky för min del. Hade skitkul och stämmningen var på topp så vi bestämmde oss för att dra vidare till Allstar och möta upp Bea och hennes vänner. Träffade även Matilda lite senare. Dansade hela kvällen och hade riktigt roligt. Synd bara att jag hör så dåligt :P
Tog sedan en uppfriskande promenad hem.

Snart så...

...är det vår!
Äntligen är det februari, och efter det kommer Mars. Den första officiella vårmånaden. Det blir ljusare, varmare och bättre. Alltså bara bra grejer att se fram emot.

Känner mig faktiskt glad idag av någon anledning. Glad, men något trött. Jag vaknade 04.20 idag, så jag klev faktiskt upp och åt frukost och fixade iordning mig då. Var på jobbet kl 6. Inte dåligt :)

I helgen så var jag på laserhallen med Julia, Bea och Beas kompisar. Andra gången i mitt liv jag gjorde det och för att vara ärlig så ville jag verkligen inte följa med. Blev dock tvingad och det var faktiskt riktigt roligt. Första omgången kom jag 13:de av 14 och andra gången avancerade jag mig ganska mycket och kom 9:a :)

På söndagen åkte vi ut till Timrå för att kolla på distriksmästerskapen i boxning. Jag fattade ingenting... men det var faktiskt rätt kul att se folk slåss. Julia stod mest och jämförde med amerikanska boxningsmatcher där de har DJ:s, strålkastare, ölförsäljning och ring-card-girls.
Det skulle ju se skitlöjligt ut ifall en tjej i bikini/tajt klänning kliver upp i ringen i ett par 15 cm klackar i en gympasal i Timrå... Det passar inte riktigt...

Ska iallafall på Boxnings SM på Gärde, nu i helgen igen med Julia, så där kanske de har sånna:P

Jag ber om ursäkt för ostrukturerat inlägg.


STRESSAD

Shit vad jag är stressad just nu.
Läste på Umeå universitets hemsida att de har deadline för arbetsproverna den 15 februari medan Mittuniversitetet har 15 april. Välkommen magsår!
Jag måste alltså designa 3 olika innovativa äggkartonger för 10 ägg, 3 olika termosar, en hårvårdserie med shampoo, balsam och hårspray, plus en blyertsskiss på en hårdbrödmacka utan pålägg, en 33cl glasflaska och en sked, på 13 dagar...!!!

Vi får se ifall jag lyckas...

RSS 2.0