BWE

Fick tillbaka min sista engelska uppgift idag på kursen och jag måste säga att jag är lite chockad.
Den sista uppgiften kämpade jag med 3 timmar innan inlämningsdags(när jag haft en månad på mig), med en härlig bakfyllehuvudvärk och tänkte att detta får bära eller brista........ Och ändå är det den jag fått bäst betyg på i hela kursen!!

Weird...


It's the Dragons, The Dragons

Jag och Julia var igår och såg en basketmatch, hör och häpna.
Hade fått två gratisbiljetter av mamma  och jag tänkte att det finns väl värre sätt att spendera en måndagkväll. Och ja, det var rätt intressant. Men jag måste ändå säga att jag föredrar hockey.

Först och främst så var det inte ens Norrköpings A-Lag de spelade emot utan deras Division 1 lag vilket de spöade ganska hårt. Sen så tyckte jag att planen var så liten och det var trångt och förvirrande med vart man skulle sitta. Men Drakarna spelade på bra, om man bortser ifrån första halvlek (Jenny; Expertkomentatorn). Så det var ändå kul att se.

 Sen gillade jag ju verkligen killen i svettband och knästrumpor. Tycker det är så jävla skönt med självdistans och ironi :) (Såvida jag inte missuppfattade alltihop och han bar det seriöst, för isåfall måste han vara den mest vilsna killen i stildjungeln, jag någonsin sett...)Parkour killarna i pausen var förövrigt rätt coola. Riktigt smidiga jävlar.


Läskigt nära

Glömt att skriva någonting om detta.
Det här var en utav mammas och pappas närmaste grannar på ön. Tur att det blåste åt rätt håll annars kanske de inte heller haft något hus kvar.


Jan. 15, 2011

Nä, men denna dag började riktigt bra. Fick en liten resväska av mamma och pappa som jag önskade mig och vädret är helt underbart. Den ser ut att bli en väldigt bra dag :D


Good Old Times... NOT!

Rensade min externa hårddisk igår och stötte på en mapp med bland annat sparade vimmelbilder under åren.


Från Oscar. Sudentfest 2008. Lika feta överarmar som vanligt...


Under Champagne-frukosten 2008


Jag och Julia på Moon i Palma 2008


Även här på Moon i Palma 2008.
Det roliga med den här bilden är att vi inte ens hade träffat dessa killar förrän vimmelfotografen gick förbi. Sen efteråt stack vi ifrån dem.


Tagen på gamla goda Coppers 2007 (tror jag)


Minen sitter i. Aveny 2007 (tror jag)


Den tråkigaste utekvällen EVER! 360 2007
(undrar för övrigt vad fan jag har på mig...!)

Decisions...

Under vinterhalvåret märker men verkligen hur beroende av solen man faktiskt är.
Hur stört mycket den påverkar ens humör (iallafall mitt). Idag och igår har jag varit på riktigt bra humör, men på den senaste tiden har jag varit lite off, så att säga. Det beror på flera olika småsaker.

Bland annat att jag håller på att få en vidomstand. Jag som var så glad över att jag trodde att jag inte skulle få någon. Jag har även fått en inflammation i vänsterhanden, plus att jag har en födelsedag som sakta kommer krypande.

Jag är väldigt åldersfixerad och det skämms jag faktiskt för. Men jag tycker faktiskt att det är jobbigt att ännu ett år har gått utan att jag egentligen har gjort någonting med mitt liv. Jag riktigt känner de där jävla ambitiösa nittiotalisterna flåsa mig i nacken och det stör mig som fan.

22, jag blir 22. Det känns som hela mitt liv är ett slags moment 22...

Jag vet inte vad jag vill göra så jag kommer inte härifrån och jag kommer inte härifrån för jag vet inte vad jag vill göra.


Riverside Remix

Skön remix av en av mina favoritlåtar :)


Ljuva vardag

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det själv, men det är faktiskt ganska skönt att komma tillbaka till jobbet efter ledigheten.
Den rutinmässiga vardagen är faktiskt ganska underskattad. Man får ju så mycket mer gjort när man redan har mycket att göra (konstigt nog). När jag är ledig så kan jag nästan spendera en hel dag i sängen med att titta på film. Inte särskilt effektiv, men väldigt skönt i små mängder.


Hello!

Hello People!
Sitter just nu i ett snöigt och töigt Linköping. Snöhållningen här nere är VÄRDELÖS! Nästan i klass med Berlin. Tacka vet jag fyrhjulsdrift. Vi har redan fått hjälpt två personer med att få ut sin bil från parkeringen.

Kom tillbaka ifrån Berlin i måndags och hann med en fika med tjejerna på tisdagen innan jag åkte ned till Linköping med familjen i onsdags. Är här för att hjälpa Erik med och renovera sin lägenhet. Är mest här som designexpert :)
Kommer tillbaka till Sundsvall imorgon, inte riktigt säker på när dock.


Här är några av mina montage av Eriks rum. Vilka tycker ni?


RSS 2.0