Jahaaa?!

Ni kommer väl ihåg hur mycket jag kämpade och letade efter dessa skor?

Tyckte verkligen att grå mockaskor med kilklack var annorlunda och coolt... Yeah right!!
Nu är de fan överallt!!!

Random                             Scorett                           H&M

 
Mitt i höstrusket

Sitter just nu och sörplar thé och bakar honungsbröd.
Förra gången gick det verkligen åt helvete eftersom jag tog rågmjöl istället för rågsikt, vilket resulterade i att brödet blev så satans hårt att jag skulle kunna klubba ihjäl en säl med det. Det blir förhoppningsvis bättre denna gång.

Ikväll hade jag tänkta att gå ut i förådet och dra fram alla höst och vinter kläder, som det nyss kändes som att jag stuvade in där. Men det känns lite som att man lever i förnekelse ifall jag låter bikinis och shorts att ta plats i garderoben istället för stora stickade koftor. Det är bara att bita ihop och göra det.H&M

Jag fick ju lönen igår, plus att jag någon vecka tidigare fick lite utdelning på
aktierna så igår vart det lite nätshopping på H&M.


Det här var det jag plockade på mig:


Hösten är här!

Verkligen bara sådär!
I måndags var det soligt och varmt hela dagen. Det var till och med 19 grader varmt kl 8 på kvällen. Och sen genom ett trollslag var hösten här dagen efter. Tisdagen följde måndagen med regntunga moln och isande 12 gradig blåst.

Helt plötsligt är sommaren över och ändå känns det som att den knappt har varit. Varje år blir det samma antiklimax. Sommaren är för kort! Eller den kanske inte är det, men den känns iallafall alldeles för kort!
Visserligen gillar jag hösten, men just nu vill jag faktiskt att sommare gärna kan forstätta någon månad till. Men tydligen har Farbror Frost och jag en meningsskiljaktighet. Och jag tvivlar på att man kan köpslå med en årstid... tyvärr!


Ofrånkommligt...


Halsvirushelvete!!

Det här lilla halsviruset jag har fått har sannerligen en känsla för humor!
För efter att varit totalt död i fyra dagar känner jag mig plötsligt helt bra på fredagmorgon. Ingen feber, ingen huvudvärk och halsen känns knappt av. Jag tog inte en enda tablett bara för att orka vara vaken på hela dagen!!!

Men som sagt har de en väldigt sadistisk typ utav humor. Eftersom jag redan på fredagkväll började känna av halshelvetet igen, men tänkte att det kanske bara beror på att jag har ansträngt mig lite idag.
Men ack så fel jag hade! Lördagmorgon vaknar jag upp med samma gamla huvudvärk och halsont som vanligt! Och idag har mår jag till och med sämre än igår!!!!

Förhoppningsvis blir jag bra tills imorgon, men jag tvivlar på det...Kul Vecka...

Hittills denna vecka har jag bara jobbat EN dag, och det är idag.
Resten utav veckan har jag legat nedkurad i min säng, i väntan på tillfrisknad med en uppsvullen hals.

Det hela började i Lördags då jag först paddlade drakrodden på dagen med vårt lag; Birstadrakarna. Första loppet gick åt helvete, men andra gick faktiskt skitbra. Trots det blev det ingen medalj i år :(
Efterdet blev det lite snabbshopping med Kicki innan jag drog hem och duschade och gjorde mig iordning innan vi drog iväg till Björkön för Kräftskivan. Det blev även en lite cykeltur för mig, Matilda och Kicki ifrån Björkön ned till Pråmviken. Mycket mysigt i sensommar solen (trots på tok för hög sadel).

Kvällen började med god mat, trevliga människor och bra musik (+snapsvisor). Sedan droppade det in fler männsikor allt eftersom kvällen fortskred. Det blev dock väldigt kallt och myggit framåt natten och jag var trött redan kl 11 efter en intensiv dag, Trots det cyklade vi inte hemmåt förrän vid fyra tiden då det började ljusna.

Dagen efter (efter fyra timmars sömn) kände jag mig lite småkrasslig, men tänkte inte så mycket på det förrän på kvällen då jag knappt kunde prata utan att det gjorde ont.

Resultatet av lördagen blev alltså sängliggande i fyra dagar med ett härligt halsvirus. KUL!


The girl with the dragon tattoo

Det här är tydligen tjejen som ska spela Lisbeth Salander i den amerikanska versionen av
Män Som Hatar Kvinnor
:

Rooney Mara heter hon, född 85 i Bedford, New York.
Hennes senaste film var A Nightmare on Elm Street.
Se mer HÄR

Aldrig hört talas om henne förut eller någonsin sett någon av hennes filmer, men jag
hoppas verkligen att hon kommer göra rollen rättvis.


Jag är sjuk...

...igen...

Fuktiga jävla väder

Mitt hår är inte van vid detta fuktiga klimat vi fått nu denna sommar.
Då reagerar det på detta vis:

Före                                                                    Efter

Previously in the life of Jenny

Detta har hänt:

Fredag 30 Juli:
Förfest hos Moi (as usual). Firade Matilda som fyllt 20! Sjukt roligt hemma hos mig. Drog sedan ned till Oscar där det sög. Stack till Svensson och tog en öl. Kajsa försvann. Kicki sov över. Fler bilder kommer. Se några bilder från kvällen HÄR eller Photo Booth inlägget nedan.

Lördag 31 Juli: Kicki stack vid 8, jag sov vidare till kl 1. Klev knappt upp ur sängen på hela dagen. Helene kom över med mat från Sibylla (YUMMY!), sen hade filmkväll med Ghost och The Green Mile. 

Måndag 2 Augusti: Vaknade av ett sms från en ivrig Matilda som kommit på att vi skulle dra till Stockholm. Så i 20 över 8 på kvällen satt vi på ett tåg till Gävle där vi skulle sova i hennes brors lägenhet och nästa dag dra vidare till huvudstaden.

Tisdag 3 Augusti: Helenes 21årsdag! Varken jag eller Matilda hade sovit någonting men vi höll ändå humöret uppe. Helt perfekt väder i Sthlm, inte för varmt eller för kallt. Frukost på McDonalds, lunch på Max och middag på Pizza Hut. Det blev Zara, Topshop, Mango, HM, Gina Tricot, Urban Outfitters mm. Matilda köpte några plagg, medan det enda jag kom hem med var ett par färglada shotsglas. Blev även ett besök på Kungliga Stadsbiblioteket, vila i Humlegårdsparken + att jag såklart lyckades bli inlåst på en toalett på Stureplan. Trött och slut på vägen hem. Sov väldigt djupt den natten. Jag glömde kameran hemma så alla vackra bilder ifrån resan ser ni HÄR

Torsdag 5 Augusti: Väldigt fixande inför mammas fest. Erik kom även hem ifrån Japan så vi hämtade honom från tåget. Tog två timmar innan han hann reta gallfeber på mig. En sjukskriven Emelie kom även hem ifrån Norge.

Fredag 6 Augusti: Mammas feta 50års fest. Jag var Slav nr1, Erik Slav nr2 och Johan Slav nr3. Sprang fram och tillbaka genom huset ganska konstant från kl 4 på eftermiddagen till 2 på natten. Sov väldigt djupt den natten också.

Lördag 7 Augusti: Var så slutkörd att ingen av oss gjorde ett skit...

Söndag 8 August: Släkten kom förbi på middag för att fira mamma. Var lite piggare.

Måndag 9 Augusti: Första jobbdagen. Spöregnade så vädret var väldigt passande till det allmänna humöret på jobbet. Vart resurangbesök på Allstar på kvällen med flickorna för att fira av Helene, som både fyllt år och som skulle hem till Norrköping dagen efter. Se HÄR. Såg även avsnitt 8 av True Blood på kvällen.

Tisdag 10 Augusti: Försov mig så grovt att jag kom till jobbet kl 9(!!!!), INTE bra.

Onsdag 11 Augusti: Pärgröt mä fläsk* hos Strömsteds. Aldrig tyckt om det förrut, men var faktiskt ganska gott.

Torsdag 12 Augusti: Bott i lägenheten 10 månader. Monty Python-kväll hos Kajsa med Max middag. Stannade på Tempo för godisköp och jag lyckade på något vis nästan enbart ta äckliga godisar. Roade mig att kasta ut de äckligaste genom fönstret på Kickis bil på väg hem till Kajsa. Såg även Chris Rocks dokumentär om svarta kvinnors hårproblem; Good Hair. Mycket intressant och lärorikt. Är väldigt tacksam över mitt hår efter det.


* Potatisgröt med stekt fläsk. En hälsingerätt från Järvsö


....................................................

Jag har verkligen inte mycket att säga nu för tiden.
Känns mest bara som att jag långsamt går framåt i någon slags dvala där jag varken kan eller vill påverka någonting omkring mig.

Det beror förmodligen på att detta är min första jobbvecka efter semestern och min kropp befinner sig i chocktillstånd över att behöva kliva upp kl 6 varje morgon för att hinna med bussen (Vilket för övrigt aldrig händer. Jag försover mig ALLTID och missar ALLTID bussen).

Hoppas att jag piggnar till snart iallafall. Min flextid klarar inte av så mycket mer.Photo Booth är Djävulens påfund


RSS 2.0