Socialt experiment

Jag kände mig på lite småjävligt humör för någon vecka sedan och bestämde mig för att göra ett litet experiment.
Min käre vän Julia är ju som alla vet helt jävla fucking VÄRDELÖS på att uppdatera sin blogg. Jag tog därför saken i egna händer för att helt enkelt kolla hur ofta hon åtminstånde kolla sin blogg. Eftersom jag kan hennes lösenord efter att ha gjort hennes blogdesign gjorde jag detta:Taskigt kan tyckas, men jag såg det just då som min rätt att (tillfälligt) ta tillbaka hennes design eftersom hon själv inte använder den längre.

Det tog faktiskt betydligt kortare tid för henne att se det än vad jag trodde det skulle ta. Bara 2 veckor!
Kudos to you!

Tjeeeenaaaaaaaaa!

Lite kul är det ändå att jag är den som är bäst (dvs. uppdaterar oftast) på att blogga av mina kompisar. Ändå uppdaterar jag typ max en gång i veckan. Det säger en hel del....

Dagens uppdatering av den gångna veckan:

Förra helgen blev det årets första båttur plus årets första dopp. Har faktiskt blivit riktigt brun också (för att vara mig vill jag påpeka).

Det blev en liten snabb AfterWork där i onsdags också. Blev en liten öl och en liten whisky för att fira att vår allas Helene har kommit hem. Nu väntar vi bara på Emelie, som även fyllde år i måndags (Congratz).

I går var jag på hälsoundersökning vilket visade att jag är i topptrimm... Det kan ioförsig diskuteras, men det är lika kul varje gång då de blir så förvånade över mitt låga blodtryck.
Det var även igår jag fick åka motorcykel för första gången i mitt liv :D Grymt kul!!! Det blev en sväng till Galtström och sedan en kaffe på Skatan. Gud vad jag ska skaffa motorcykel när jag blir stor (dvs. har råd).

Sen idag kommer jag att vara fyllechaffis åt päronen, imorgon blir det utgång och på söndag blir det bio.

Jävligt glamoröst liv man lever.................The Happy Snapper Says Hello!

Sneöga, Tama Hunden eller The Happy Snapper. Kärt barn har som sagt många namn.
Detta är resultatet av lite för mycket öl, denna långledighet.

- Vaknade på ön på torsdagen. Återvände till fastlandet för en tur på stan med Julia innan middag på O'learys med tjejerna. Blev en rejäl pubrunda som slutade på Casinot. Träffade roligt folk och gjorde av med alldeles för mycket pengar.

- Vaknade på fredagen med uppsvullen hals och en lätt huvudvärk. Åkte tillbaka ut på ön för att göra det jag är bäst på, vilket är INGENTING!

- Lördagen spenderades på altan vid bastun tillsammans med Mats och Kaj för att fånga de solstrålarna som då och då glimtade igen molntäcket. Mats blev kvar för lite middag och vandring bland klipporna på Skorven.

- Solade hela söndagen. Drog sedan in till stan för rosépimplande vid ån. Drog sedan vidare till Jack's (djungelbar) där det blev alldeles för många öl.

- Åkte än en gång tillbaka ut på ön. Solade resten utav dagen, utan att få någon egentlig färg. Julia tittade sedan förbi på kvällen.


Julius och Kaj


Officellt Sommar!!

Äntligen är det första juni! Nu är det officellt sommar!!
Men det är klart att det hade varit lite bättre ifall det:

- Var lite varmare
- Kunde sluta regna
- Solen sken
- Internet på ön kunde börja fungera igen efter gårdagens åskstorm
- Jag kunde bli fri denna jävla förskylning jag fick imorse
- Ifall man var i lite bättre form

Men det är ju positivt att:

- Jag är ledig i hela fem dagar!!!!! AAAAAASNIIIIIICE!!! :D:D:D:D:D:D
- Att jag ska få hela huset för mig själv.


Bilder från lördagen

Jag vet!! Sjukt jävla seg jag är!
Anywho, så här är bilderna ifrån förra lördagen (21/5). Den censurerade versionen såklart.


RSS 2.0