ManBoy?!

Jag säger bara WTF!!!
Jag var på väg till jobbet förra måndagen och hade fått lånat bilen under helgen så jag var på väg hem till mor och far för att lämna igen den.

Så som vanligt lyssnar jag på morgonpasset i P3, när de sätter på en låt jag aldrig hört förut (Jag har ju ingen TV och har missat Melodifestivalen helt). Redan ifrån början tyckte jag texten var väldigt simpel och barnslig och trodde först att det var Idol-Ola som sjöng den. Men när han helt plötsligt kommer fram till refrängen och börjar skråla; Manboy, Manboy, you can call me Manboy!

Jag fick en sån chock när det slog mig vad det var för låt! Jag hade ogillat den ifrån första början och förtstod helt plötsligt VERKLIGEN varför jag slutat titta på Melodifestivalen. Sverige har ingen smak. Hur i &%¤#! kunde den där låten komma vidare?! Och att den till och med kom två är helt ofattbart! Hur dåliga var egentligen de andra låtarna!?

Att jag överhuvudtaget blir så här upprörd skämms jag över eftersom jag slutade titta för att jag inte skulle bli det. Jag bryr mig ju inte, så varför ska jag då bry mig?
Skitsamma! Sverige suger på musik i melodifestivalsammanhang. Så är det bara.



Här kan ni ju njuta av det lilla pojken (som jag absolut inte har någonting emot, han har bra röst och är jättesöt, men tyvärr sjunger han verkligen en riktig skitlåt ) som häller vatten på sig i slutet för att få alla småflickors röster... Det verkar ju minst sagt ha fungerat.
Och ja, jag vet att jag är sjukt efter att jag inte hört den här förrän nu.

Cash!

Har varit och växlat lite pengar idag.
Inte så väldigt mycket eftersom jag tänkte ta ut det mesta där. Känns ju inte så jättetryggt att gå omkring med hur mycket pengar som helst i kontanter direkt. Speciellt inte i det där kriminella landet :P


"Rent Generellt" Om Mig

Jag tänkte lista 10 allmänna saker om moi

Jag stör mig jättemycket på när folk säger ajtomatiskt istället för automatiskt
Jag har en tendens att klösa mig själv i sömnen, så ibland vaknar jag med långa rivsår på magen och ryggen (exorcisten-varning)
Enligt Helene så "klickar" jag tydligen också i sömnen. Vet dock ej ifall det är som morse-kod, delfinljud eller som ett ekolod...
Jag hatar ostbågar
Jag är ALLTID sen och skämmas som fan över det
Jag kan ha svårt att slutföra vissa saker och tröttar alldeles för lätt
Jag älskar trollsländor. Jag tycker verkligen att de är otroligt vackra
Jag har väldigt svårt för svensk djup musik som Lars Winnerbäck, Kent, Christian Antilla, Markus Krunegård mm
Jag tycker att Kesha har så oerhört irriterande röst att jag inte klarar av att lyssa på henne
Jag använder orden "rent generellt" och "sjukt" sjuuuukt mycket ;P


Tandblekning

Fan vad sexig man ser ut när man sitter med tandblekningsskenor ^_^

Alice i Underlandet

Jag var och såg Alice i Underlandet igår med Kajsa, Pontus och Matilda


Den var faktiskt riktigt bra, men konstig. Mycket som jag inte alls förstod. Men rent generellt var den rolig, underhållande och knäpp, precis som den ska vara. Gillar ju Tim Burtons lite lätt morbida syn på saker.
Fast det allra roligaste var tjejerna som satt framför oss som satt och skrattade högt och gällt när ingen annan skrattade. Jag både tycker det är irriterande och sjukt roligt :)

Vad är väl en bal på slottet...

Asså... det är bara så inte jag! Jag menar... att gå på BAL!! Men nog fan blir man pirrig.
För i verkligenheten händer inte sånt här!


Open Minded

Igår blev det utgång!
Kort summering av kvällen:
Förfest hos mig där Kajsa "went nuts" med min Photo Booth (se nedan). Taxi ner till stan, skulle ta ut pengar då en bankautomat svalde Matildas kort, in på Oscar där det tyvärr inte var så mycket folk (tror att alla kom när vi gick) så vi drog faktiskt vidare till Memento. Dansade hela kvällen, sjöng även karaoke(!!!), blev någon drink och någon shot och sedan taxi hem och kom i säng vid halv 3.
Rolig kväll :)


The American Dream

Shit vad jag längtar!!
Bara en vecka kvar!! Börjar bli riktigt nervös och pirrig nu :D

Ursäkta det sjukt fula montaget, men jag hade tråkigt ^_^



Varför bara peep-toe?

Okej, jag vet att när det väl kommer en trend så kör man tills den blir totalt över-hajpad (spet, paljetter, axeldekorationer mm)
Men det finns ingenting just nu som jag är så dödligt less på som peep-toe!! Alla jävla skor har peep-toe. Why?! Till och med ankelboot och stövletter. Jag förstår verkligen inte grejen!

De grå skorna här nedanför är ifrån Modekungen.se och jag har velat haft dem i en månad nu (de är ju ganska lika Acnes Atacomas fast lite mjukare i designen). Men precis när jag hittade dem så fanns det bara svart och rött kvar. Okej, tänkte jag. De kommer väll in nya. Men det gjorde det såklart INTE. Så jag har börjat kolla omkring på andra hemsidor, men NADA!
De som liknar dem de minsta är peep-toe boots vilket förmodligen till stor del ha utgjort början till mitt hat för denna trend. Varför finns inte det JAG vill ha?!
Varför kretsar inte världen kring mig!? (Typ så känner jag just nu ;P)


Helgen

Den här helgen har jag mest bara tagit det lugnt.
Mest för att jag varit så förkyld men också för att jag inte har så mycket pengar just nu. Jag försöker ju spara så mycket som möjligt inför USA resan. Tänk att det bara är 11 dagar kvar!!! Helt sjukt vad tiden har gått fort. Jag som har så mycket att fixa innan. 

Med tanke på ingenting så gjorde jag någonting i helgen som jag inte gjort sen jag var 16. Jag sydde!! Kom på att jag hade ett par jeans som skulle läggas upp och ett par jeans jag har tänkt göra om till shorts i ett årstid. Så i lördags drog jag fram mammas gamla symaskin och sydde. Sydde faktiskt sönder två nålar:P Sen råkade jag även sy ihop låren på ett par jeans... Sjukt klantigt. Men då var det bara att sätta igång och sprätta upp skiten igen. Men bra blev det tillslut iallafall.


Så jag lade upp ett par jeans, lagade 4 par och gjorde om ett par till shorts :D

 


7 things you need to survive a cold

1. Värktabletter (För att hålla huvudvärken i styr)

2. Halstabletter (Gärna Bafucin eller Ztyx som bedövar halsen lite)

3. Näsdukar (För att man helt enkelt behöver snyta sig)

4. Nässpay (Med koksaltlösning i mitt fall eftersom avsvällande har motsatt effekt på mig)

5. Thé (Grönt, vitt eller ingefärsthé funkar bäst, gärna med lite honung i)

6. C-vitamin (Jag har läst att det inte gör någon skillnad, men jag tror ändå man kan få ut någon slags placebo effekt)

7. Handdesinfektion (Helt enkelt för att undvika att smitta andra, eftersom jag är en sån snäll, sympatisk person :D )



Sjuk...

FAN!
Jag har lyckats dragit på mig en riktigt trevlig förskylning, men tvingar mig själv att jobba iallafall. Tänker INTE få mer sjukfrånvaro än vad jag redan har.

Så just nu sitter jag på jobbet och sveper kopp efter kopp med skållhett thé och snyter mig med jämna mellanrum. Ser lite roligt ut att jag sitter fullt påpälsad med tjockjacka och halsduk på mig inomhus, men jag känner ju att annars så skulle jag frysa ihjäl. Tacka vet jag även att de har börjat sålt värktabeletter i vanliga mataffärer annars hade mitt huvud sprängts vid det här laget.



Bara en liten intressant uppdatering om hur jag mår, som jag faktiskt tror att ni skiter ganska hårt i...
Anywho, så lovar jag att jag ska försöka krya på mig.


 

 

 


18 days to go!

Om 18 dagar åker jag till USA!!!

Idag fixade jag äntligen "visumet", eller mitt ESTA (Electronic System for Travel Authorization) som det egentligen är. Bara någonting snabbt man fyller i ifall man bara ska dit i mindre i 90 dagar och inte ska jobba.
Känns sjuuuuukt skönt men samtidigt väldigt konstigt. Kul att få träffa den lilla muppen Julia igen också, men tacka vet jag skype för annars hade det blivit väldigt jobbig.


Snabba Cash

Såg Snabba Cash igår tillsammans med Emelie och blev faktiskt ganska besviken. Filmen var väl helt ok, men lååångt ifrån boken. Det var så sjukt mycket som fattades och som inte var med i historien och jag tyckte att karaktärernas personlighet var annorlunda i filmen än i boken. Speciellt JW:s.
Men ifall man inte läst boken kanske man tycker att den är bättre.

Pathfinder

Jag såg Pathfinder igår...
Fy fan att jag aldrig kommer få de 1 timme och 40 minuterna tillbaka av mitt liv. Vilket jävla skitfilm!!


Shazam!

Skön låt!

Spiderbait - Shazam!


Välkommen Vår!

Tänk vad det gör skillnad på humöret när man vaknar upp och ser solsken lysa in genom fönstret, när man hör fågelkvitter när man kliver utanför dörren och hör klappret av sina egna klackar mot bar asfalt på väg till bussen.
Äntligen är du här underbara vår!

These boots are made for walking

Jag följde med mamma på Birsta City förra söndagen, för att hjälpa henne hitta en kjol.
Jag lovade mig själv att jag INTE skulle köpa någonting eftersom jag knappt har några pengar... Det slutade med att jag köpte ett par nya jeans för 1400 och ett par nya stövlar.
Jeansen behövde jag ioförsig, med stövlarna var ett rent impulsköp. Men de var sköna och fina och det var 70% rabatt på dem så jag slog till. Men den stora grejen är väl att de är bruna. Jag, Jenny, har köpt ett par BRUNA stövlar! Det ni...


Maskinen på Stadshuset

Just ja!
I lördags var vi ut för att se Maskinen på stadshuset. Vi var först hos mig en snabbis, där vi testade att dra upp persiennerna (!!) Sen drog vi iväg till Bea. Jättekul att träffa henne, men det kändes lite konstigt att vara hemma hos Julia, utan Julia. Men efter lite skype med henne kändes det bättre.
Det blev en taxi ned till stadshuset. Ungefär här någonstans börjar jag få allt svårare att minnas... Jag var nog bra mycket fullare i lördags än vad jag trodde just då. Ramlade t ex ned för en trappa kom jag på såhär i efterhand...

Maskinen var sådär. Egentligen har de bara gjort tre låtar jag gillar, resten känns som utfyllnad. Trångt var det och kort som man är, var det många som klev på, hoppade in i, knuffade undan och svimmade på mig. Även de flesta bilderna och filmerna jag har under spelningen är det också större delen bara händer på.
Det coolaste som hände under hela kvällen var att Frej stod bakom mig i taxikön, dock såg jag det ganska precis som jag skulle kliva in i taxin...

Bilder kommer sen..någon gång..

Konversation med Julia

Jenny: Jag lagade Kesoplättar idag! Det var jättegott. Jag åt det med...
(Julia brister ut i asgarv innan Jenny hinner klart meningen)
Jenny: Ehh.. vad skrattar du åt?
Julia: Hahahahahaha...*inandning*...hahaha..ha...ha...haa (lugnar ned sig)
Jenny: Vad är det som är så roligt med kesoplättar?
(Julia brister än en gång ut i ett asgarv)
Jenny: Alltså, seriöst Julia vad fan är det som är så roligt?!
Julia: När..haha..du sa keso..hahahaha...tänkte jag på dig som en sån där...hihihih..liten kesoklump med glasögon...HAHAHA!!
Jenny: Ehhhhh...va?
Julia: Ja, men du vet i Ronja Rövardotter? Vildvittrorna där är ju människor de har målat vita i ansiktet. Jag tänkte att du skulle se ut så, fast som en kesoklump.
Jenny: ...
(Jenny brister ut i asgarv)

Kesoplättar

Jag sitter just nu och mumsar på mina nystekta kesoplättar och kollar på mina favoritserier (How I Met Your Mother och The Big Bang Theory) som äntligen kommit efter två veckors uppehåll.
Efter middagen hade jag tänkt pumpa upp min nya pilatesboll :) Det gäller ju att fortsätta kämpa med viktnedgången. Jag har hittills gått ned 3 kilo, men jag har fortfarande 5 kilo kvar.


Första vårmånaden

Äntligen är det Mars! Den första officella vårmånaden.

Visserligen snöar det idag, men det har ju ändå varit ganska varmt de senaste dagarna så det borde ju inte dröjja jätte länge innan barmarken tittar fram.
Så fort snön försvinner ska jag börja cykla till jobbet. Det kommer bli bra motion, plus att det är billigare för att jag slipper betala för busskortet och dessutom miljövänligt :D

RSS 2.0