Presenter!!

Jag har fått väldigt mycket grejer på senare tid.
Inte bara på julafton, utan både före och efter. Före fick jag en massa kläder utav Bea vilket var hur snällt som helst. Sen på julafton fick jag också en massa användbara saker bla en vattenkokare, en ny kaffebryggare (min gamla gick bärsärkagång), en termometer, en klockradio, en locktång och en brandvarnare som jag tyvärr råkade göra sönder på en gång...
Och sen nu har jag äntligen fått Julias, något försenade, julklappar. Jag har väntat skitlänge på att hon skulle logga in på skype så jag kunde öppna dem med henne, men efterom hon rådissade mig öppnade jag dem själv.

Jag fick detta:


En Tröja med rimmet:
Jag valde mellan vit, svart och grön
och jag stod länge i kön.
De lovade i butiken
att du får byta den om du blir besviken



Och Macaroni & Cheese med rimmet:
Kan du laga mat
eller är du väldigt lat?
Skit i rimmet och ät det bara!
Det är bättre än choklad!


Jag fick även ett till paket men det är till min födelsedag i Januari så jag ska inte öppna det förren då.... Ifall jag kan hålla mig ;P


Thank U Julia!
♥ u 2!

HAHAHAAAA!!!

Eftersom jag inte har någon TV så ser jag väldigt sällan nya reklamfilmer, men denna såg jag hemma hos mamma och pappa igår och höll verkligen på att skratta ihjäl mig!!
Så sjukt klockren!!!


Limemaräng med hallon och banan...

... fick jag för mig att jag skulle laga igår kl 10 på kvällen.
Jag har ju hamnat i den perioden i månaden då jag kräver mycket söta saker och eftersom jag inte hade någon choklad hemma vispade jag ihop en maräng... FÖR HAND!! Det var ganska jobbigt, men det gick :D
Skulle även göra egna morotchips i lördags men det skulle ta hela 2 timmar i ugnen så det blev rostade kikärtor istället, som jag såklart brännde vid. Jag tror inte att min ugn gillar mig så mycket:P
Men det är iallafall väldigt kul att exprementera lite nu när man bor själv och inte beröver ta hänsyn till någon. Hmmm... Det kanske blir lite morotchips idag då ändå :D


Maybe?


Drinking Thé and Watching Glee

Hello!
Jag är sjuk...igen.
Den här gången har jag dragit på mig en trevlig förkylning. Jag kom ju på den underbara idén igår att jag skulle gå hem ifrån jobbet istället för att ta bussen. Eftersom jag har gått upp ganska mycket i vikt på sista tiden. Till och med min pappa kallade mig tjockis på jobbet igår. Dock hörde den fackansvarige det och sa att man inte får kalla sina anställda det :) Det hela var ganska roligt.
I alla fall så var min mössa inte riktigt tät så det blåste rakt in i mina öron större delen av den en och en halv timmen det tog att gå hem. Detta resulterade i en ganska snorig Jenny idag. Så nu sitter jag här och dricker lite grönt thé och kollar på Glee. Sjukt rolig serie om sjungande och dansande nördar (du skulle nog inte tycka om den Julia). En musikalserie alltså.


I was (not) boooorn in the USA!!

I går var jag och hälsade på Kathrine och Bea för att kolla flygtider och planera lite inför USA resan i april då vi ska åka och hälsa på Julia.
Det känns verkligen så grymt skönt att ha kollat på datum och priser och känna att det kommer verkligen bli av. Vi tänkte att vi åker den 2:a och kommer hem det 13:e. Vi ska bara kolla med Julia ifall de datumen är ok. (Julia, är de det?) Sen ska jag bara begära ledighet, sen är det bara att boka :D Måste ju även fixa visum och sånt med det har vi ju gott om tid med.
Fan vad kul det ska bli att se Julia igen och träffa henner nya kompisar. Och att få åka till New York och Washington är ju inte helt fel de heller ;P



Soon I'll be there too :D


Julfest!

I fredags var den julfest med jobbet på Södra.
Det var Wallmans i år också, och de är ju duktiga och underhållande men jag tror de i stort sätt bara upprepade showen ifrån förra året. Annat än det var det bra. Bra mat och trevligt sällskap (Jag var ju där med mamma och pappa :P)
Efter showen hade jag planerat en liten utgång, men ingen ville följa med ut så jag blev kvar i hotellbaren i några timmar och hade det riktigt roligt. Trevligt dansgolv, samt att det var lite kul att se några kollegor lite mer vänskapliga och pratsamma än vanligt. Fick sedan skjuts av min arbetskompis Saras kille hem vid ett tiden.
Som sagt; Man ska ju gå hem när man har som roligast.

Under dagen ställde jag även upp och var tärna i Birstas mini-luciatåg. Som tur var slapp jag sjunga utan vi hade en kille som spelade fiol istället:)


Sorry Dudes...

Jag måste be så hemskt mycket om ursäkt för väldigt dåligt uppdaterande, men jag har liksom varit i någon slags dvala den senaste veckan. Tror det delvis beror på sprutan.
Jag är liksom konstant trött. I förrgår gick jag och lade mig så fort jag kom hem efter jobbet och bara tvär slocknade. Tänkte ta en liten tupplur på ca en timme men vaknade av att Bea ringde och då var kl ca halv nio.

Annars har det inte hänt så mycket sen förra uppdateringen:
 
• Jag tog ju vaccinet på måndagen

• Var och shoppade lite på tisdagen (ljuslykta, consealer mm),

• Blev sjuk på onsdagen med ont i halsen och fruktansvärd huvudvärk

• Jag kände mig liiite bättre på torsdagen så jag var och fikade med Matilda och Kajsa

• Pluggade hela natten till fredagen och lyckades med nöd och näppe skicka in uppgiften i tid och sov resten av dagen

• Vilade hela lördagen också eftersom huvudvärken inte ville släppa och hade myskväll med Transformers 2 och en skål med brända popcorn.

• Lyckades sova till halv 3 på söndagen

• Jobbade på måndag, men försov mig ganska rejält

• Gick och lade mig så fort jag kom hem efter jobbet i tisdags

• Lagade faktiskt mat igår men spenderade nästan hela kvällen i sängen iallafall


Aaand that's my week!


Sprutan!

Igår tog jag faktiskt Svininfluensavaccinet.
Det var meningen att jag skulle få ta den i slutet av veckan via jobbet, men fick igår ett mejl där det stod att alla doser var slut.
Men sen igår, ca en halv timme efter att jag hade kommit hem, ringde far min och sa att de precis hade varit på Bergsåker och att det fanns några doser kvar. Så de svängde förbi mig och skjutsade dit mig. Jag måste säga att det var den första spruta jag någonsin tagit som inte kändes ett skit. Nu efteråt ömmar det lite ioförsig, men annars gick det hela väldigt snabbt och smidigt.
Pappa satt i bilen och "tog tid". Han sa att ifrån när jag klev ur bilen tills när jag klev in i den igen hade det tagit exakt nio minuter :D Det är vad jag kallar effektivitet!


RSS 2.0