Postbilen

Eftersom jag inte hade någon bil idag heller så fick jag åka och hämta posten i den här:


Min chef Åkes upptrimmade Subaru Impreza.

Det är med en skräckblandad förtjusning jag kör den bilen. Jag känner att jag inte har någon större kontroll över den, man måste vara vääääääldigt lätt på gasen, den låter jävulskt mycket och bromsen är lite konstig. Ändå älskar att varva upp den ordentligt så att den går så fort så det suger rejält i magen.
Som sagt... skräckblandad förtjusning ;)

Bitter

Sorry att jag inte skrev ett mer matigt inlägg igår, men jag var rejält less...
Mamma och Pappa har åkte igårmorse till Hälsingland för att hälsa på Farmor och Mormor och Morfar. Självklart så när de väl åkt, börjar det snöa... SKITMYCKET!!! Vem får skotta det?! JAG såklart...

Sen har ju Pappa tagit bilen så jag får gå till jobbet. Inte för att det är särsklit jobbigt men eftersom jag använder bilen inom arbetet måste jag ta någon annans bil när jag ska hämta/lämna posten, åka och handla eller utföra andra ärenden.
Sen när jag väl kommer hem så får jag skitont i magen. Någon slags "förverk" till mensen(det är inte ägglossningen). Vilket gör att jag ligger iopkurad på soffan resten utav kvällen eftersom jag inte kan ta mig någonstans och absolut inte klarar av att skotta av lillbilen så missar jag min teckenspråkslektion:(

Jag var lite bitter igår...

Nada

Jag tycker synd om mig själv...

Earrings

I förgår när jag kom hem efter jobbet väntade detta lilla paket på mig.


De har kommit! Mina örhängen som jag bara blev tvungen att köpa för jag blev helt förälskade i dem. Jag köpte dem ifrån Cocoo.se och de var ganska billiga (165 kr),leveransen gick jättefort och är dessutom helt fraktfri. Sen pricken över i:et var en gullig liten, personligt skriven lapp till:)




And here they are!



Djup VS Ytlig

Varför är man antingen djup eller ytlig? Finns det ingenting mittemellan?
Jag skulle nog beskriva mig själv som halvgrund...

Äntligen hemma!

Nu är Mamma och Pappa hemma efter att flängt runt jorden i fyra månader.
De kom hem hit till kalla, snöiga sverige igår. De var läskigt bruna och såg allmänt lyckliga ut och pladdrade på om allt som hänt dem. Allt ifrån helikopterfärd bland vulkaner på Hawaii, Taj Mahal i Indien till ambulansåkande i Thailan, till rånförsök i Sydafrika. Det var faktiskt väldigt skönt att se dem. Jag har ju saknat dem fast inte längtat efter dem, om ni förstår vad jag menar.

Jag har ju självklart haft det skönt att bott själv i nästan fyra månder eftersom jag har kunnat ätit vad jag ville, när jag ville. Jag har kunnat sovit så länge jag velat på helgerna och jag har kunna haft det lite småstökigt utan att någon brytt sig

Men det är ändå en viss lättnad över att allt blivit som vanligt igen. Nu behöver jag inte längre ha hela ansvaret att skotta snö (eftersom jag HATAR det!!), handla, tvätta, städa eller laga mat. Dessutom har jag under den här tiden haft det väldigt svårt att kliva upp på morgonen när jag ska till jobbet och har tackat gud till att jag har flextid. Vilket gjort att jag kommit till jobbet runt 8 och slutat vid 5...
Nu när morgonpigga Pappa är tillbaka kommer han instudsande kvart i 6 och rycker i täcket som en irriterande 5 åring. "kliv upp, kliv upp, kliv UUUUUUPP!" Ytterst enerverande, men väldigt effektivt.

Men det är ju ändå mina föräldrar. Man känner ju alltid en barnslig trygghet när man kryper upp hos dem i TV soffan. Mamma och Pappa:)



Min hand, Mammas hand
Ser ni skillnaden?


Äh, Va Fan! Det Löser Sig

Gammal klassiker med skön mentalitet :D


Booooring!

Jag är fruktansvärt uttråkad som ni kanske märker...
Jag hatar att städa...


Örhängen

Som alla mina vänner vet har jag två laster vad gäller shopping: Skor och örhängen.
Nu har jag blivit fullständigt förälskad i ett par örhängen ifrån Cocoo.se



Fina va?!

Kenny Starfighter

Apropå nostalgi så har väl ingen missat Kenny Starfighter filmen som har biopremiär 25 mars.

Det är definitvt en film som jag kommer och se och Julia kommer bli mitt offer (hehe) som jag kommer tvinga att följa med mig :)
Serien ifrån 97 är ju kultförklarad och var lugnt en favorit i min barndom. Jag antar att den formade min humor en hel del.
Alla gick omkring och sa: sa ru? till varandra hela tiden...ahh... det var tider det ^_^



http://www.kennybegins.com

Föresten så var teckenspråks kursen var svinrolig. Det var verkligen någonting för mig:D

Teckenspråk

Jajamen, ikväll bär det av. Ska börja en kurs i teckenspråk på Medborgarskolan.
Brosans tjej Lela, hade gått det kursen och visade mig lite hur man gjorde och jag blev sjukt sugen på att testa. Tror det skulle passa mig rätt bra eftersom jag viftar väldigt mycket med händerna när jag pratar iallafall.
Så Jag tänkte det mest som en kul grej och anmälde mig.
Jag börjar kl 6 ikväll och det komiska är att Julia börjar också kl 6 fast jag anmälde mig före jul och julia anmälde sig för någon vecka sen. Fast vi ska inte gå samma kurs. Hon ska läsa Grekiska inför sommaren då vi ska spendera två veckor ibland de vackra medelhavsöarna :)


Wish me luck!

Läskig nostalgi




Ahh, ljuva nostalgi. Älskade den här låten när den kom i slutet på nittiotalet.
Även fast jag tyckte dockan var ganska läskig, fast jag gillade headbanget:)
Lätt tjatig och irriterande låt, men shit vad jag tyckte den var bra då....för 10 år sedan.......... Gud vad jag är gammal...:´(


Fippel, fippel, fippel

Som ni ser håller jag fortfarande på att pillar och fipplar med bloggen.

Det är fortfarande småsaker som inte är klart tex så har jag fått klagomål av Helene om fonten på headern, så hon ska hjälpa mig med ett nytt typsnitt. För jag HATAR verkligen typsnitt. Det är någonting som jag är ganska dålig på.
Annat än det så har jag lagt in en liten musiknalle, en iTeddy, för lite sköna toner i vardagen ^_^
Sen är det väl lite allmänt fillekring som ska fixas och trixas med men de får vänta så länge. Får fixa det när jag hinner eller får lust...

Blogguppdatering

Jag blev så trött på min gamla design så jag nu har uppdaterat den lite
Vad tycks?



One Week To Go!!

Jahapp. Nu har jag bara en vecka kvar av frihet. Om en vecka kommer mamma och pappa hem.

Tänk att de redan varit borta i nästan 4 månader! Tiden går verkligen fort. Speciellt nu sen jag började jobba, den gick inte alls lika fort när man fortfarande gick i skolan. Då var det läxor hit och prov dit och man var inte ens ledig när man kom hem. Då räknade man sakta ned dagarna till nästa kommande lov och tyckte att skoldagarna aldrig verkade ta slut.
Nu står man här efter 12 år av skola och tänker vart tog tiden vägen?!

Innan man vet ordet av är man pensionär och inväntar döden...
Ja...här var vi positiva...öh...iallafall.. Jag har nu en vecka på mig att städa hela huset.
Någon frivillig som vill hjälpa till? *blink blink*


Moi ;)

Lite väl tajta byxor kanske

Jag var igår en utav de 3 miljoner människor i Sverige som tittade på Melodifestivalen.


Låtarna var som vanligt, ganska mediokra, alltid bara två eller tre låtar varje omgång som är helt "okej" och därför röstar man vidare dem. Det ända som var ganska kul var Markoolios bakgrundsdansare och HEAT trummisens tajta byxor.

De var just dessa tajta byxor som startade en rejäl diskussion i vårat sällskap. Jag och Bea låg på soffan och asgarvade och förstod direkt vad det var. Julia däremot var övertygad att det bara var något "veck" av kalsongerna eller något sånt.
Jag var skeptiskt till att han ens hade några kalsonger på sig under de där byxorna eftersom det nästan såg ut som han målat på sig dem. En annan fråga som kom upp var ifall han placerat den längst låret med vilje eller helt enkel glömt att "stoppa undan" den. Min röst ligger definitivt på att han gjorde det med vilje eftersom det är VÄLDIGT bra reklam för sig själv och bandet.

Se filmklippet här

Hope U Like It!

Idag var det egentligen planerat att jag skulle äta middag med Julia, hennes mamma och hennes mammas vänner men självklart förstörde min mage de planerna.

När jag får ont i magen blir jag totalt hjälplös. Det enda som hjälper är ifall jag lägger mig ned raklång någonstans, vilket har gjorts på diverse konstiga ställen pga min jävla mage.
Bla i ett parkeringshus i göteborg, på en toalett på Mittnytt och även på Vemdalsparkeringen bakom en bil...Man vänjer sig med de konstiga blickarna efter ett tag.

Så för att roa mig lite har jag suttit och lekt med Julias blogg lite grann (Har inte pratat någonting med henne om designen så hon kanske hatar den... vad vet jag:/), Vi får helt enkelt hoppas att hon gillar den annars får jag väl bara ändra den:D



Marie Antoinette

Såg precis en av filmerna jag köpte igår: Marie Antoinette
Hade förväntat mig att den skulle var mycket bättre. Det var inte dålig men den var inte jätte bra heller. Ganska medelmåttig enligt mig.
Men en sak fattade jag inte riktigt. Nämligen det här:



Anledningen till att de är med i filmen är för att Sofia Coppola ville att publiken skulle förstå att Marie Antoinette var en helt vanlig tonårstjej trots den tid hon levde i. Men jag tycker att man mycket väl kunde visat det på ett annat sätt som passade bättre in i filmen. 

En shopaholics bekännelser

Igår syndade jag för många gånger mot plånbok

Jag, Kicki, Sara och Britta från jobbet var och åt på Chaow Praya River igår och självklart tog jag i lite väl mycket.
Jag tog ankan som gick på 137 kr som jag inte ens åt upp hela av eftersom jag tyckte den var lite slemmig. Sen efter det blev jag ju så illa tvungen och ta efterrätt. Bananpannnkaka *mums* skitgott var det ^_^
Sen när vi alla skulle dra hem samåkte jag med Britta som bor i Fagervik. Hon skulle bara en snabbis in på Birsta city och köpa en ljudbok till sin lille son i alla hjärtans dag present. Jag hakade självklart på:D

Tyvärr blev det inte en snabbis direkt. Vi var där i nästan två timmar.
Först in på KappAhl för att Britta skulle köpa barnkläder, sedan Indiska där jag köpte tre linnen, sedan Lekplaneten där hon faktiskt köpte ljudboken medan jag sprang omkring och pep av förtjusning över alla roliga leksaker (Det måste vara det ultimata jobbet, att jobba i en leksaksaffär:D).
Sedan in på Akademibokhandeln för två filmer och ett fotoalbum. Efter det ska Britta handla lite på Ö&B. Då ringer jag upp Julia efter att antal missade samtal. Då har hon redan varit på Birsta en kvart tidigare så vi gick förmodligen om varandra. Hon berättade att de hade 20% på HM så då blev det ju att man drog dit och köpte örhängen... vilket jag redan har alldeles för många av. Där på HM tog mina pengar slut (Pinsamt!) så Britta fick lägga ut åt mig.



Spenderade alldeles för mycket pengar igår...

Världens finaste låt

Jason Wade - You Belong To Me



Dålig video, men det var tyvärr den bästa som fanns på Youtube...

Laptopskins

Man kanske skulle ta och köpa ett laptopskin för att piffa upp sin lilla bärbara:)
Särskilt min dator som är helt vit och tråkig.
Dessa är från Bluebox

Mina favoriter är 2, 4, 11 & 12.
Vilka gillar ni bäst?

NBV?!

Jag fick förra veckan ett brev som fortfarande förbryllar mig en smula.
Det var ifrån någonting som hette NBV. Jag trodde det var reklam eller liknande men jag öppnade kuvertet iallafall.

Där står det: Till deltagare i studiecirkel hos NBV MittSverige, Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet.
Tack för ditt engagemang hos studieförbundet NBV under 2008 osv.


Jag höll på att dö av skratt. Jag har ingen aning om vad det här kom i från eller varför jag fått det. Jag har inte varit med i någon studiecirkel eller engagerat mig i någon nykterhetsrörelse.
Vad jag vet åtminstonde...haha, ja vem vet, man kanske gjort nått på fyllan man inte kom ihåg ^_^


Matintoleranstest

Var precis iväg och gjorde ett matintoleranstest där jag fick reda på att jag är intolerant mot ägg.
Jag fick även utslag på jäst och vitlök. Och lite mindre utslag på mjölkprodukter, morot, sädesslag, jordgubbar och kakao.
Det känns faktiskt väldigt bra att äntligen få veta att jag är överkänslig mot någonting. Eftersom jag länge haft problem med magen.

Kolla själv här: http://www.khl.nu

Ett Halvår Utan

Bra beskrivning hur jag känner nu. Jag HATAR att skotta snö!
Jag vill ha sommar!




Power Rangers

Igår slösade jag bort nästan fyra timmar av mitt liv med att titta på Turbo A Power Rangers Movie och Mighty Morphin Power Rangers The Movie.
Julia hade sett en av dem på Canal + och garvat ihjäl sig, så jag tänkte väll få mig ett gott skratt och laddade hem den. Då lyckades jag få den andra på köpet.
De var bland det töntigaste filmerna jag någonsin sett!
Jag skrattade endast över klichéerna, de otroligt dåliga skådespelarna, de ännu sämre specialeffekterna och världelösa replikerna.
Power Rangers Power Up! Tänk er det tillsammans med 6 stycken i tighta trikåer i glada färger med machande hjälmar som hoppar omkring och viftar med armarna och stannar då och då för de obligatoriska poserna.
Jag dog lite grann inombords...


Utekväll

Helene tvingade oss ut denna helg eftersom hennes "sport", bowlingen, förhindrat henne att delta i våra andra utgångar.

Sammanfattning av kvällen:
Förfest hos Julia. Helene hade sina nya färgade linser på (de var blå, hennes orginalfärg är grön). De var lite läskiga men snygga:) Alla drack vin vilket brukar vara ovanligt. Det brukar oftast bara vara jag som dricker vin.
Vid 11 drog vi ned till Irish där vi satt ovanligt länge. Blev tequila och drink där. Vi träffade även två, en aning, konstiga killar som vi satt och snackade med ett tag.
Sedan vidare till O'learys. Där drog vi ut på dansgolvet rätt snabb, där vi spenderade resten av kvällen. Senare dök även de konstiga killarna från Irish upp:P
Mycket rolig kväll!


Fan...

Jag är lika röd idag....

Vill man vara fin får man lida pin...

Idag har jag varit och tränat på EGO med Julia.
Kört ca tre gånger tidigar men den här gången körde vi hårdare än vanligt så en rejäl träningsvärk är väntad...>P
Sen solade vi också. Grymt skönt var det. Vanligtvis brukar jag bara tycka det är obehagligt och tråkigt att ligga där men inte den här gången:) Att dagdrömma sig bort till en varm strand på Grekland jagade bort tristessen rätt bra^^
Sen när vi kom ut så var Julia lätt röd i ansiktet men på mig syntes det inte ett skit. Blev en smula irriterad, tills jag kom hem och upptäckte att jag bränt mig på bröstet och på magen.
Så imorgon kommer jag vara In Great Pain, kan jag gissa. Hoppas bara inte jag är lika röd imorgon när vi ska ut för då blir det jobbigt:S


RocknRolla

Såg precis RocknRolla, en film av Guy Ritchie, min favoritregissör
(Han och Quentin Tarantino förstås).
Sjukt bra film. Precis min smak, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det är en Guy Ritchie film.
Han har även gjort mästerverken och två utav mina favoritfilmer Lock, Stock and Two Smoking Barrels och Snatch.

Alla följer samma genre. Brittiska svarta actionkomedier som utspelar sig i Londons underground.
Det är synd att han mest är känd som Madonnas ex, istället för vilken fantastiskt bra regissör han faktiskt är.



Kan rekommenderas!... beroende på vad man gillar. Du ska nog inte se den Julia ;)

Googlade

Hade allmänt tråkigt och tänkte att jag kunde Googlade på mitt namn och se vilka bilder som kom upp.
Det här var den första bilden som visades. En bild som tog på Klubb Lyset för ungefär ett och ett halvt års sedan.
Jag som trodde den där var borta sedan läääänge. Men nej, jag hade fel.
It's back to haunt me!



Googlade även mitt användarnamn här: Penpen
Gissa vilken som var det första bilden att komma upp då. Jo, denna:



En pingvin med röda buskiga ögonbryn, klor och en namnskylt det står Pen, upphöjt i 2, på!




Öluffa i Grekland

Idag gick vi och fikade på Wayne's för omväxlings skull.
Fikade ju jämnt där förut innan Barista kom. Men nu kanske man ska byta tillbaka. Det är faktiskt mycket mysigare på Wayne's :D
Kajsa värvade iallafall mig till Greenpeace och vi pratade om vad vi skulle hitta på till sommaren.
Julia kom på att vi skulle öluffa i Grekland i två veckor och jag tände stenhårt på den idéen:D
Tänk att bara tuffa på en liten båt mellan massa medelhavsöar med bara en stor ryggsäck med sig. Träffa trevliga människor, äta god mat och upptäcka ett land från turiststråken....ahhhhh....*drömmer mig bort* ^_^


Nån som har lust att haka på eller?

Klippt mig idag föresten

Lördags Shopping

I lördags var jag, Julia och Kajsa på en liten shoppingrunda på stan.
Kajsa visade sina nya glasögon, vi tog en fika/brunch och snackade om allt och ingenting.

Det blev lite nya inköp också:

  1. Halsband: Guldskivspelare HM, endast silverkedjan Guldfynd och pärlhalsband på Åhléns
  2. Ett skräp från MQ 
  3. En blå tunika-klänning ifrån Zara
  4. Mörklila nagellack från OPI



Sundsvall Dance Event

Igår var det utgångsdags igen och målet för kvällen var Sundsvall Dance Event på Oscar.
Där var det 20, men Julia hade fixat med vakten:D Hehehe.. bra med kontakter
Först var det förfest hos Herr Nordlund med en massa trevliga människor innan vi drog vidare. Fick skjuts till stan av snälla Emelie som var nykter.

Mötte upp Matilda, tog stämpel på Oscar och drog vidare till Svensson. Där tappade jag bort min väska, klantig som jag är!!
Hade tydligen glömt den på toaletten för det var någon som lämnat in den i baren som tur var.
Sedan var vi på väg till Oscar igen. Gick förbi hela den långa kön. Det kändes bra:D
Dansade, tog Tequila och dansade lite till.

Helt okej var det tills vi skulle därifrån och alla i jack-kön blev som djur. Alla skulle först. Förstår inte att vissa vuxna människor inte kan beté sig! Man blev praktiskt taget krossad eftersom alla tryckte på. Jag blev inputtad i minst 8 pers, en tjej svimmade och Julia blev slagen i magen av någon jävla idiot till kille!
Vissa är verkligen totalt störda i huvudet och borde verkligen inte konsumera alkohol.
På vägen ut fick vi en varsin Burn energidryck av någon anledning. Men jag bara tackade och tog emot. Gratis är ju gott^_^


Fredag

En vanlig, lugn fredag.
Satt hemma och kollade på film. Två sjukt konstiga filmer; The Mist och The X Files: I Want To Believe.
När jag hade en halv timme kvar på The Mist stängde jag av skiten. Jag klarade inte av att se något mer. Emelie hade ändå redan berättat hur den slutade så det gjorde ju ingenting. Den sög verkligen.
Sen The X Files tyckte jag bara var allmänt äcklig. Är det någonting jag är känslig för så är det avkapade kroppsdelar. Så jag uppskattade väll inte riktigt den filmer heller trots att den var tio gånger bättre än The Mist iallafall.



RSS 2.0